Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg KM900 Arena mı? Yoksa Samsung Star S5233W Wi-fi mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu
Üye
Konu Sahibi
Lg KM900 Arena mı? Yoksa Samsung Star S5233W Wi-fi mi?
Başlıktada yazdığım gibi arkadaşlar sizce hangisi?
crazypaker
Üye
bu karşılaştırmayı görünce kendimi hatıladım 3 hafta öncesine kadar bende 5800 mı km900 arena mı die düşünüyordum ama mantıklı düşününce doğru cevabı bulmak hiçte zor değil yazdığın LG modeli özellik olarak 10 numara bir telefon 5mp kamera,wifi,3G destekleyen çok başarılı bir dokunmatiği olan bir cihaz tek eksi yönü bir işletim sistemi olmaması gibi duruyor ama çok daha büyük bir eksiği var az sonra onuda yazıcam diğer belirttiğin samsung modeli bana kalırsa bu telefonun yanından bile geçemez özellik olarak ama ben yinede ikisi arasında seçim yapıcaksan samsung derim neden die sorucak olursan özellik olarak LG ARENA SAMSUNG'U 5e katlar ama sorun şuki LG nin türkiyede malesef piyasası yok 5 alır 1 e satarsın yok ben satmicam kullanmak için ömürlük alıyorum dersen tabiki LG ama LG de garanti yani teknik servistede sorun yaşarsın belirtiyim 5800 almayı düşün derim yada samsungun yazdığın modelini alabilirsin yok ben satmicam ömürlük alıyorum telefonuda iyi kullanırım bende bozulmaz garantiyede ihtiyaç duymam dersen tabiki LG ARENA derim yoksa 5800 yerine bende LG ARENA alıcaktım
Rıza Soylu
Üye
Konu Sahibi
Kardeş bişey soracam benim abim var.O bizim arkadaşlardada 5800 var ama çabuk bozulma olağı varmış
Bende 5800 istiyorum diyorum oda yok ezik felan diyor.Aldırmıyor.Aslında bende 5800 alacağım
Kardeş bişey soracam benim abim var.O bizim arkadaşlardada 5800 var ama çabuk bozulma olağı varmış
Bende 5800 istiyorum diyorum oda yok ezik felan diyor.Aldırmıyor.Aslında bende 5800 alacağım
bak kardeşim senin hangisi hoşuna gittiyse onu al bu telefonlar arasında nokia daha iyidir neden dersen 1-piyasası ölmez 2-bir işletim sistemi var be uygulama ekleyebilirsin 3-adı üstünde NOKİA
nokia almicam dersen tek kelimeyle LG ARENA KM900 derim abine bakma demekki pek telden anlayan birisi değil anlasaydı 5800 deyince ezik demezdi 5800 bozulduğu falan yok sorunu sadece yazılımsaldı son güncellemeler ile onlarda ortadan kalktı sorunsuz bir telefon şuan 5800 her şekilde tavsiye edebilirim ama ben kamerası çok güzel olsun dokunmatiğide 5800 dan üstün olsun bnm işime işletim sistemi yaramaz program falan yüklemicem telimi satmam da diosan tabiki LG ARENA karar senin ama bana sorarsan 5800 xm