lg km 555

Sponsorlu Bağlantılar

sonerden_34

Üye
    Konu Sahibi
lg km 555
lg km 555 veya samsung star 5233 wi-fi, almayı düşünüyorum sizce artı ve eksileri nelerdir?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung star wifi derim lg piyasa değeri yok denecek gibi az samsung nokianın arkasından ikinci srada nem samsung derm :oke:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum açık konuşmak gerekirse ikiside öyle aman aman bir cihaz diil.aralarından seçim yapacaksan samsung lg ye göre bir adım önde.

mmmrtcn

Üye
bence lg daha iyi videosunu izledim you tube den ınternetteyken vıdeo felan da ızleyebılıyorsun baya gelısmıs bı cıhaz ancak samsungun flash ı olmadıgı ıcın cok sınırlı seyler yapıosun bende km555 almayı dusunuyorum ama bakıcam yınede hem 3g sıde var hemde pıyasası da gelısıyo artık lg ler cogaldı

svs169svs

Üye
lg km555 var bnde herşeyinden memnunun ama kamera 3.2megapiksel dio ama o kadar kaliteli göstermioyr

kapaksızla

Üye
bende ikisinin arasında kalmıştım tercihim Lg den yana oldu ve çokta memnunum.

OğuzcanAbi

Üye

samsung derim

mehtapAkasya

Üye
Ben De Samsung Ve Lg Arasında Kaldım 4 Tlfncuya Sordum Vee Samsung Daha Pahalı Olduğu Halde Lg Yi Tavsiye Ettiler aldımm.. Ve Memnunum bi .Sorun Yok Tavsiye Ederim..

kane12

Üye
bence km555 tercih ederim çünkü hem 3g hem wifi vaar ...

Rauza

Üye
KM555 uzun süredir kullanıyorum. Çok kullanışlı bir telefon ama tema yükleyemedim o ayrı mesele :)

technoshark

technoshark

Üye
bence güzel ve kullanışlı telefon olarak arıyorsanız. teknik servis bakımındanda sorun yaşamak istemiyorsanız lg tercih sebebiniz olabilir ;)

technoblue

technoblue

Üye
lg sağlamlık olarak diğer markalardan aşağıya kalmıyor hatta daha bile iyi. bi arkadaşım lg kp500 kullanıyor uzun süredir ve çok da memnun. bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadı. mesela dikkatimi çeken birşey söyleyeyim yakın zamanda piyasaya çıkacak olan lg optimus black te uzaktan yardım seçeneği diye bişey yapmışlar telefonda bi sorun olduğu zaman uzaktan yardım seçeneğini kullanıyorsunuz telefonunuza bağlanıp sorunu çözümlemeye çalışıyorlar. yani herhangi bir sorun çıksa dahi destekleri çok iyi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt