anilocal
Üye
LG KF 510 Yardım
Arkadaşlar merhaba LG KF 510 marka telefonumu aldım hoş zarif karizma bir telefon tek kırıklığım sesinin az olması oldu yani mp3 dinlerken db lerini 2 kat yapıp anca dinliyorum onun dışında keyif vermiyor.
Asıl meseleme gelince netteki forumlarda LG KF 510 marka telefon için yeterince döküman bulunmaması biliyorum yeni çıkan bir telefon ama emin ol tutulacak bir telefon olucak.
Telefonumda msn kullanabilecekmiyim telsim hattımla tv izleyebilecekmiyim sesini yükseltecek bir kod mevcutmu bunları merak ediyorum arkadaşlar.
Bu sorularıma cevap ve kaynak bulabilirsem ne mutlu bana şimdiden tşk ederim
Asıl meseleme gelince netteki forumlarda LG KF 510 marka telefon için yeterince döküman bulunmaması biliyorum yeni çıkan bir telefon ama emin ol tutulacak bir telefon olucak.
Telefonumda msn kullanabilecekmiyim telsim hattımla tv izleyebilecekmiyim sesini yükseltecek bir kod mevcutmu bunları merak ediyorum arkadaşlar.
Bu sorularıma cevap ve kaynak bulabilirsem ne mutlu bana şimdiden tşk ederim
menüsü çok renkli,dokunmatik tuşları sayesinde menüde kayarak ilerliyorsunuz.dokunmatik tuşlarının ışık efektlerine hayran kalıcaksınız inanın
ses için ayrı bi hoparlör yok ses kulağımızı koyduğumuz yerden çıkıyor.eğer bn ses istemiyorum kullanışlığı,özelliği ve karizmayı istiyorum diorsanız hemen alın !! f