LG, karsız geçen 2015 sonrasında bu sene iki amiral gemisi sunabilir

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
LG, karsız geçen 2015 sonrasında bu sene iki amiral gemisi sunabilir
LG’nin bu sene yeni sunacağı amiral gemisi modelleri, pazarda dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor…



Güney Kore devi LG, bugün 2015 son çeyrek finansal sonuçlarını paylaştı ve firmadan gelen bilgilere göre de LG, son çeyrek içerisinde 15.3 milyon akıllı telefon satmasını bildi. Bu rakam ile birlikte de firmanın 2015’de sattığı akıllı telefon sayısı 59.7 milyon olarak gerçekleşti.



LG’nin Mayıs ayında sunduğu amiral gemisi modeli LG G4, satış rakamları açısından firmanın itici gücü olurken, son çeyrekte ise LG’nin sunduğu bir başka üst seviye akıllı telefon olan LG V10’un satış rakamlarına büyük katkı sağladığı ifade ediliyor.

LG,her ne kadar satış rakamları açısından dikkatleri üzerine çekse de karlılıkta ise beklenen sıçramayı bir türlü gerçekleştiremezken, 2016’de ise bu durumu tersine çevirmeyi planlıyor. Gelen bilgilere göre LG, bu sene iki amiral gemisi modeli ile karşımıza gelecek.

LG G5 bu modellerden ilki olurken, gelecek ay sonlarında Barcelona’da gerçekleştirilecek olan MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde resmi olarak duyurulacak. Bu akıllı telefon premium metal kasa tasarımı, çift arka kamera ve Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti ile sunulacak.

Daha önceki model olarak LG G4 ise plastik kasa ve en üst seviye olmayan Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti ile pazara sunulmuştu.

LG’nin diğer amiral gemisi ise şu an için belirsizliğini koruyor. Bu model hakkında bilgilerin de kısa süre içerisinde gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz.




LG, karsız geçen 2015 sonrasında bu sene iki amiral gemisi sunabilir - MaxiCep
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Lg ve sony hakketikleri yerde değiller :hmmm
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Lg üst segment çok iyi telefonlar çıkartıyor ama orta segment uygun fiyatlı hiç telefonu yok.Giriş seviyesi telefonları zaten alınmaz hepsi neredeyse 1 gb ramli.Lg nin yüksek satış rakamlarına ulaşması için uygun fiyatları orta segmet bir telefon çıkartması gerekiyor.
 


Üst Alt