LG K4 akıllı telefon Kanada’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
LG K4 akıllı telefon Kanada’da göründü
LG’nin yeni giriş seviyesi modeli Kanada’da farklı versiyon olarak sunuluyor…



Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan LG, 2016’ya oldukça hızlı bir şekilde girerken, arka arkaya yeni modellerini pazara sunuyor. Özellikle şu sıralar Güney Kore devi firma yeni amiral gemisi LG G5’in satışa sunulması hazırlıkları ile meşgul. Bu cihazın 1 Nisan tarihi itibari ile dünya genelinde satışa sunulacağı ifade ediliyor.



Diğer taraftan daha düşük seviye modellerle de karşımıza gelen firma, yeni LG K serisi modellerini pazara sunuyor. Firmanın bu seri içerisinde sunacağı akıllı telefon modellerinden bir tanesi de giriş seviyesi olarak LG K4 olurken, bu akıllı telefon Rusya’da firmanın resmi web sitesinde Mediatek MT6735M yonga seti ile listelenmişti. Bu yonga seti 1.0GHz Cortex-A53 işlemci içeriyor.

Ancak şimdi de LG K4, Kanada’da görünürken, firmanın Kanada resmi sitesinde ve ayrıca cep telefonu operatörlerinden Wind Mobile tarafından listelenmiş. Wind Mobile yonga setini 1.1GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Cortex-A7 tabanlı işlemci olarak belirtiliyor. LG Kanada ise 1.1Ghz dört çekirdekli işlemcili yonga seti olarak listelemiş.

LG K4’ün diğer özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 4.5″ büyüklüğünde ve 480×854 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmekte. 131.9 mm x 66.7 mm x 8.9 mm ölçükerinde olan ve 120gr ağırlığında gelen yeni akıllı telefon 1.940mAh batarya içeriyor.



1GB sistem belleğine sahip olan LG G4 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 8GB olarak belirlenmiş. 5MP arka kamera ve 2MP ön kamera diğer önemli özellikler olurken, işletim sistemi de Google Android 5.1.1 Lollipop olmakta.




LG K4 akıllı telefon Kanada’da göründü - MaxiCep
 


Üst Alt