Lg GW525 donma sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arfar

arfar

Üye
    Konu Sahibi
Lg GW525 donma sorunu yardım lütfen
Arkadaşlar iyi geceler lg gw525 telefonum da acayip sorun var telefon açılmadan şarj falan alıyor açmaya çalıştığımda pin kodu falan da rahatça girilebiliyor telefon açıldıktan sonra ana ekranda öylece kalıyor hiç bişey işlemiyor ne tuşlar ne de ekran hard format nasıl atılır bilmiyorum usb ile pc ye bağlayınca usb bağlandığında pc den dıt sesi geliyor iki saniye sonra usb çıkarma sesi geliyor yani önce görüyor sonra kendi kendine kaldırıyor güncelleme de yapamıyorum yani anlıcağınız hard formatla çözülür mü sorun ne olabilir tesekkürler

buket2

buket2

Üye
evet format atman lazım benimde telefonumda benzer bir sorun var... aynı şeyı dedıler ancak bende cok fazla dosya yuklu onlar kaybolur dıye yaptırmadım.

fireman87

fireman87

Üye
Virüsten sebep bu olay, format gerekli..

fireman87

fireman87

Üye
2945#*# tuşlanarak çıkan servis menüsünden "fact. reset" seçeneği format atın.

arfar

arfar

Üye
    Konu Sahibi

yalnız telefon açıldıktan sonra hiç işlemiyor malesef kod girme şansım yok tel kapalıyken tuşlarla hard format atmaktan bahsediyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
galiba virus gırmıs.. format kurtarır o telefonu

kmlcrs

Üye
sen telefonu elinden cikarmaya bak
<br />

Ocean258

Ocean258

Üye
sen telefonu elinden cikarmaya bak
<br />

buda bır secenek :) LG optımus black çıktı ona bakalırsın mesala tasarım, kalite,fiyat ekran, bakımında cok gusel telefon yapmıslar tavsıye ederım sana.. gecen gun ınceledım cunku.. tasarımıda hos..

kmlcrs

Üye
benimde ayni telefondan var gw525 telefon acilip kapanio aranio ama dokunmatigi calismio lutfen yardim edin tuslari calisio format mi gerek teknik hatami baskabir sorunumu var yardim edenlere simdiden tesekkur ederim

fireman87

fireman87

Üye
benimde ayni telefondan var gw525 telefon acilip kapanio aranio ama dokunmatigi calismio lutfen yardim edin tuslari calisio format mi gerek teknik hatami baskabir sorunumu var yardim edenlere simdiden tesekkur ederim

Bunu deneyin.

kmlcrs

Üye
<br />
<br />
oyle ypiyorum ama gecersiz ussd kodu yaziyor

----------Eklendi @ 13:20:18 ---------- Yazıldı @ 12:34:27 ----------

kabul etmiyo ne yapmam lazim baska format atma yolu varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt