lg gt540 alacağım önerileriniz nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
lg gt540 alacağım önerileriniz nelerdir
arkadaşlar lg gt540 optimus alacağım ürünü ilk elime aldığımda sizce hangi özelliğinin çalışıp çalışmadığına bakmalıyım önemli olan nedir? Sürüm düşürebilir miyim? Önerdiğiniz sürüm nedir garantiyi bozmayacak? Ben 2.1in üzerindekiler garantiyi bozuyor diye biliyorum bu doğru mu? Şimdiden tskler

vakyuz

Üye
Normalde ben satın aldığımda Android 1.6 sürümü vardı. Evet kendiniz 2.1 ve sonraki versiyonlarına yükseltecek olursanız garanti kapsamı dışına girdiğini ben de duydum. Ama 2.1 için çok da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Çünkü siz kendiniz LG yetkili servisine gönderdiğinizde de kendileri 2.1 versiyonuna yükseltiyorlar. Hatta 2.1 versiyonuna kesinlikle yükseltmek lazım. Android market uygulaması 1.6 sürümünde mevcut değil. Telefonunuzu bu uygulama ile kişiselleştirebiliyorsunuz. Ben internet üzerinden mesaj atmıştım. Bana bir internet adresi gönderdiler, kendim yükledim. Bir yerde de yeni GT540 ların 2.1 yüklenmiş olarak üretileceği yazıyordu.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
Normalde ben satın aldığımda Android 1.6 sürümü vardı. Evet kendiniz 2.1 ve sonraki versiyonlarına yükseltecek olursanız garanti kapsamı dışına girdiğini ben de duydum. Ama 2.1 için çok da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Çünkü siz kendiniz LG yetkili servisine gönderdiğinizde de kendileri 2.1 versiyonuna yükseltiyorlar. Hatta 2.1 versiyonuna kesinlikle yükseltmek lazım. Android market uygulaması 1.6 sürümünde mevcut değil. Telefonunuzu bu uygulama ile kişiselleştirebiliyorsunuz. Ben internet üzerinden mesaj atmıştım. Bana bir internet adresi gönderdiler, kendim yükledim. Bir yerde de yeni GT540 ların 2.1 yüklenmiş olarak üretileceği yazıyordu.

tsk ederim bilgi için 2.1 resmiyet kazandı da üstü yukledin mi sıkıntı oluyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt