LG GM735 Hakkında Bir Kaç Soru ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tyurs

tyurs

Üye
    Konu Sahibi
LG GM735 Hakkında Bir Kaç Soru ??
Arkadaşlar ben bu telefondan almayı düşünüyorum fakat bi kaç sorum olacak sizlere..Yardımcı olursanız sevinirim..

1. Windows Mobile 6.1 işletim sistemine sahip 6.5'e yükseltme imkanımız var mı ?
  2. Flash Player yokmuş sanırım programla falan halledemez miyiz ?
  3. Dokunmatiği rahat mı ?
  4. Mesaj yazarken rahat yazılıyor mu ? Harfler büyük mü ?

emrah3579

Üye
  1. Windows Mobile 6.1 işletim sistemine sahip 6.5'e yükseltme imkanımız yok şuan
  2. Flash Player yokmuş sanırım programla falan halledemez miyiz ? evet flash player yükleye bilirsin
  3. Dokunmatiği rahat mı ? rahat
  4. Mesaj yazarken rahat yazılıyor mu ? Harfler büyük mü ? klavya indirim kura bilirsin

tyurs

tyurs

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için saol arkdaşım tesekkür ederim..
6.5 le 6.1 arasında ne gibi farklar var ?

badbug

Üye
cok rahat

minkara

minkara

Üye

badbug konularda sık görüyorum seni bu telefon için"parayla verseler almayın" diosun birde burda geçmiş çok rahat diyosun nasıl bi bakış açın var anlamış değilim açıkçası... bu telefonu yeni alan yada alıcak olan kişilerin kafasını karıştırıyosun bence bişidende anladığın yok ...:nono:

thevahsi

Üye
Lg gm735 gibi telefonmu var usdat flash player var tabiki sen ne işinde kullanacaksın tam olarak anlatırmısın egr youtubeden video felan izleyecekisen uzard web var onun dısında opera mobile olanını indir mini olanını degil internette nasıl sörf yapılı gör başka sorun olursa yaz cevaplıyayım...

slnymn

Üye
Lg gm735 telefonum var ancak cd mi kaybettim.bilgisayarımla eşitlemek istiyorum.bilgisayardan fotoğraf,müzik v.b.yüklemek istiyorum ancak cd olmadığından bilgisayar usb ile telefonu görmüyor.cd yazılımını indirebileceğim bi site-adres var mı?
Teşekkürler

wrock

Üye
active sync yaz netten indir kur çalısır dostum bende su telefona nasıl flash yuklenır bulmaya calısım

minkara

minkara

Üye
arkadaşlar şu anda elimde ferfecirin yaptığı wm6.5 var elimde %100 stabilize ve türktelekomun romlarından çok çok daha hızlı isteyen bana msj atsın link vereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt