LG GM735 Acil Yardım Sprite Back up Nasıl Çalısır..

Sponsorlu Bağlantılar

sarissa58

Üye
    Konu Sahibi
LG GM735 Acil Yardım Sprite Back up Nasıl Çalısır..
Değerli Yönetici Arkadaşlarım Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim..

LG GM735 Marka Bir Cihaza Sahibim Duzenlı Olarak İçerisinde Bulunan Sprite Backup isimli yedekleme Proğramını Kullanıyorum...

Elimde yedek Mevcut ama Cihazım Bugun Açılmıyor Geri Yukleme Nasıl Yapabılırım bu Yedegımle İşletım sistemım Kurulmus Olurmu ?

yoksa Yenıden Sistem Kurup Yedeklerımı Yıne Baska sekıldemı Atıcam..?

Yeni sistem Nasıl Yukleye Bilirim Benim İçin Cok Onemlı Yardımlarınızı Beklıyorum..

İlginiz İçin Şimdiden TŞK Ederim..

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardıme decek biri :(

1.000.000 uyeden hıcmı bılen yok ılk benım mı basıam geldı

orfalis

orfalis

Üye
actıvesync programı ile cihazını usb kablosuyla pc ye bağla. actıvesync programı araçlar kısmından tüm programları kaldır. cihazın büyük bir ihtimalle yanlış program yüklenmesi sonucu kilitlenmiştir. uyumsuz programlar örneğim windws mobile 2003 sistemine uyumlu bir program wm 6.1 de kilitlenmeye sebeb olabilir. tüm programları sildikten sonra cihaz açıp. settıngs > sistem> belleği sil> dahili belleği sil> işlemlerinden sonra cihazın fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır. backup dosyanı hafıza kartında sakladığını umarak: araçlar bacup geri yükle ve daha önceden hazırladığın backup dosyanı yükleyebilirsin. ama tavsiyem. cihazın fabrika ayarlarına döndükten sonra. gerekli programları netframe3.5 flashplayer ve benzeri seçtiğin programları internetten indirip yükledikten sonra yeni bir sorunsuz backup dosyası hazırlayıp onu sağlam bi yerde örneğin bilgisayarında yada flash belleğinde saklaman. ilerde lazım olabilir.

sarissa58

Üye
    Konu Sahibi
hocam ddııklerın acıılan bıır ppc ııcıın gecerlıı olabıılıır ama benıımkıı acıılmııyordu...
arkadaslar sorunumu cozdum lgmobile den yazıılıım kuruyorsunuz ıhııc bıısııye gerek yok hııc acıılmayan hard format baslamasa bııle...

yapııcanıız lgmobııle gıırmek ve takııp etmek...

kabloyu takııyosunuz pcnııze ordan program ıındıırııyorsunuz ıımel nuamrasıınıı gıırıyorsunuz sorun cozuluyor...

William_42

William_42

Üye
bende lg-gm735 sahibiyim telefonumun ayarlarını sıfırlamak istiyorum bunu nasık yapabilirim?? sadece ayarlarını sıfırlamak istiyorum format atmak değil..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
lütfen yardım edin..!!

Serhat_bjk1992

Üye
bende lg-gm735 sahibiyim telefonumun ayarlarını sıfırlamak istiyorum bunu nasık yapabilirim?? sadece ayarlarını sıfırlamak istiyorum format atmak değil..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
lütfen yardım edin..!!

Selam kardesim telefonundan başlat \settings\sistem\belleği temizleye gir oradan telefonunu sıfırlıyabilirsin ... :oke:

blakman 1663

Üye
tşk emegine bilgine saglık

birde lg 735 tel yazı tipleri büye biliyormu tşk......

kalıntı

Üye
bn anlayamadın girdim dedigin siteye ama neyi takip edicez şuan bn tel açılyo açmaya çalışıyorum ekranda LG yazısı çıkıyo öyle kalıyo bna acil yardım edecek biri varmı ??? rice etsem

nakres_38

nakres_38

Üye
bn anlayamadın girdim dedigin siteye ama neyi takip edicez şuan bn tel açılyo açmaya çalışıyorum ekranda LG yazısı çıkıyo öyle kalıyo bna acil yardım edecek biri varmı ??? rice etsem

kardeşim sanıyorum ben yapabilirim..
yaptırmadınsa telefonunu beni ekle istersen
[email protected]

Üst Alt