Lg gd900 uygulama ve oyunlar

erdem59

Üye
    Konu Sahibi
Lg gd900 uygulama ve oyunlar
lg gd900 crystal aldım ancak uygulama için lg nin sitesi destek vermiyor.
Oyunlarda internet bağlantısıyla ve puan sistemiyle olduğu için sınırlı.

Telefonuma oyun ararken işletim sistemi ve çözünürlük olarak nasıl bir arama yapmalıyım.
işletim sistemi lg standart diyor birçok java oyun çalıştı ama sensörlü bir oyun yok mesela

Uygulamalara gelince internette ne kadar aradıysam telefonuma uygun bir uygulama bulamadım
uygulama yüklenmiyormu eğer yükleniyorsa uyumluluk hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

Tepkiler: mutlucan44

garf2

Üye
dostum bende senin söylediklerine tamamen katılıyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum. yadııııııımmmm lütfeeeennn

erdem59

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bir süre bekleyeceğiz yardım için

telefonu vodafon dan mı aldın çünkü vodafona özel gelmiş o yüzden hiçbir forum da adı dahi geçmiyor

garf2

Üye
ewet vodafone den aldım

ares999

Üye
ee yokmu aydınlatıcı cevap verebilecek kimse

JusS

Üye
Bende bu telefonda internetten video izleyemiorum lütfen yardım edin adobeyi indirmeye çalışınca bellek bitmesi falan dio ama bellek bomboş daha...

hiç boşuna yardım istemeyin ben 5 ay önce aldım şuan sorunlar çoğaldı yardım edecek merci yok servise mail atacam ingilizce ve yanıtta ingilizce geliyor ne dediği anlaşılmıyor.vodafon bu telefonda çok büyük hata yaptı bence en azından bir forum sitesi kursa biz kendimize yardımcı oluruz.

korep

Üye
ben cihazı yeni aldım fakat herşeyi yüklü geldi yani face den video da izleyebiliyorum bi problem yok

Sizin dediginiz telefon avustralyaya daha yeni geldi bizim burdada oyle sorun var. Heral LG bu telefonu cikarmadan once bunlari dusunmeden cikardi. Biraz bekliyelim. Ancak oyle yapabiliriz

davut02

Üye
bende de lg gc900 var aynı sorun bizim tellerde de mevcut.ama ben durmadan lg sitesine meil atıyorum bari taciz olsunlar.adam telefon yapıyor desdek yok.fece den video seyretmek için flashe playere ihtiyaç var oda bize uygun olanı yok.

oyunları bulamadım nasıl bulabilirim

messo587

Üye
GD900 Crystal&SETDOWN_PNAME=1756-LG-GD900-Crystal-Games.aspx

arkadaşlar böyle bir site buldum umarım işinizi görür. çok fazla şey yok ama şimdilik iyi sayılır.

ne yazık gd 900 hakkında adam gibi bilgiyi lg den de alamıyoruz. güzel telefon ama işletim sistemi ne bilmiyoruz ) soruyoruz java tabanlı diyorlar

RIFATS

Üye
Arkadaşlar bende aynı telefonu kullanıyorum ama bende böyle sorunlar yok internetten videoda izliyorum youtube danda izliyorum... Ben vodafonedan almadım kendim aldım dışarıdan gayette güzel inertnet müthiş hizlı dosya indirmesi falan artı internete girip LG mobile (anasayfa olarak vardı tel.de) sayfasında hertürlü uygulama oyun falan var PC suite desteğiylede pc aracılığıyla hertürlü müzik oyun fala yükleniyo bence biraz daha araştırın muhakkak yalnış yaptığınız bişey vardı ve telefon bi harika....