Lg gc 900 kullananlar sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

davut02

Üye
    Konu Sahibi
Lg gc 900 kullananlar sayfası
Arkadaşlar merhaba formumuzda lg gc900 le ilgili bir yer olmadığını gördüm.bizde blgilerimizi burada paylaşalım.hayırlı olsun.

davut02

Üye
    Konu Sahibi
bizim cihazlardan youtebe gibi sitelerden video seyredebilen var mı?

cumalitr

Üye
Kendi browseri youtubeyi aciyor..

davut02

Üye
    Konu Sahibi
ben açamıyorum.opera kullanıyorum.kendi tarayıcısıda açmıyor.ne yapmalıyım.

--------------- Ekleme ---------------

gerci benim dediğim video izleyemiyorum.benim tel açmıyor.diğer video sitelerindede aynı açmıyor.

bk55

Üye
youtube acılmıyor sanırım dns ayarlarını degıstıgımızde acılıyor
youtube degıl ben kendı browserınden facebook ta da vıdeo izleyemiyorum

gif43

Üye
selam gc900 severler bu telefon msn calıştırmıyormu

masklow

Üye
çalıştırır mig33

darkmoon34

Üye
Dosyada 43 tane karışık program oyun vardır bazı oyunlar türkçedir age of empires 3 gibi bazı oyunlar dokunmatik ve gc900 ile kalibrasyon olarak çok uyumludur malum her telefonun kalibrasyon ayarı farklıdır bu yüzden her telefon için üretilen oyunların kalibrasyon değerleride farklı oluyor navigasyon programından browser programından tutunda lg nin kendine özel bir kaç programıda mevcut..

Bu arada hepsini kendim bilhassa telimde denedim zaten uyumsuzları beğenmediklerimi ayarsızları sildim bakmayın yani 43 tane varsa bu 120 dosyadan kala kala kalandır.. süzgeçden geçdikden sonra kalanlar :oke:

ilk download linki

elimde çok güzel gc900 için özel yapılmış wallpaperlarda var ama hepsini bir anda yüklenmeyelim ağır ağır paylaşırız..

şu anda gps e kafayı takdım onu yapıcam oda bittimi tel dört dörtlük olucak.. we-travel programı gc900 de çalışıyor forumlarınada girdim gc900 lü arkadaşlar var we-travel i çalıştırmışlar offline olarak..

Bu arada önceki telimdeki kullandığım 16 gb lık class 6 lık team group kartımıda takdım iyi oldu makina..

birde ebaydan üç beş parça şey aldım gc900 için masa üstü şarjı falan gibi deri kılıf..

o kadar çok şey olduğuna bakmayın arkadaşlar toplasanız hepsi 30 dolar bile etmiyor en pahalısı masa üstü şarjı oda 14 dolar gerisi 3 dolar 2 dolar falan...

Lg gc 900 Hd Film İzlemek

1- hd filmi youtube dan indirin youdown programı ile
2- Gc900 viwety nin ekran çözünürlüğü 720*480 dir.. filmi boyutta convert edin çevirin bu iş için Free video converter v2.1 programını kullanabilirsiniz..
3- telefonunuza yükleyin ve izleyin..

Proximity sensor calibration ayarı resimli pdf dosyası

serkanavciizmir

serkanavciizmir

Üye
Telefonla facebooktan indirdiğim bazı dosyalar galeri veya dosyadan girildiğinde açmıyor, fakat videoyu favorilerime ekleyip favori müzik video ekranına dönüp ordaki medya yürütücüden izlediğimde izleyebiliyorum. galeriden izlediğimde neden desteklemiyor yazıyor anlayamadım. Telefonuma msn programı yükleyip msn den görüntülü konuşma yapmayı düşünüyorum, bu program ne zaman çıkar acaba. birde cep telefonuma uygun video dönüştürücü veya codec arıyorum. her formattaki videoyu telefonumdan izlemek istiyorum. bunun için telefona göre program biliyormusunuz. şimdilik sorunu bilgisayarımda video dönüştürüp telefona yükleyerek zahmetle hallediyorum. telefonun hoparlör sesi bana yetersiz geliyor, bunun içinde üreticiler birşeyler yapmalı.

tukaram

Üye
link ölü arkadaşlar yardımcı olabilirseniz

OoaSis

Üye
link ölü

ustaferhat

Üye
arkadaşlar ben gc900 ü alalı 10 gunu gectı sıze sormam gerekenler var 1. si saydım 5 defa dondu telefon bataryasını cıkarmak zorunda kaldım bu normalmı ... 2. de mesaj sesı olarak ayarladıgım muzıgı 3 yada 4 sanıye calıyo bı turlu atyarlayamadım lutfen bırı bısey yazsın ...:box

71557155

Üye
linkin ölmüs programları indiremiyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
Ben ilk defa goruyorum bu telefonu.. Alan arkadaslar memnun mu ? ekran kalıtesi? şarj süresi, işlemci hızı gıbı konularda..

dj._.vedat

Üye
aldım çokta memnunum 8mpxl kamera cruzernuch lensli manuel oto odaklamalı flashlı kamera wifi 3g hspda 7.2 olmayan özellik yok ekran zaten dehşet 800x480 çözünürlük vs vs

mkdoktor

Üye
hepinize iyi günler arkadaşlar ben bu telefonda internette vidyo acamıyorum yardım ederseniz sevinirim :)

mkdoktor

Üye
program linkleri ölüü

crazyekta

Üye
Merhabalar benim telefonuma son zamanlarda birşeyler oldu bir zaman sonra dokunmatiği işlemez oldu ne yapcağımı bilmiyorum arkadaşın abisine götürdüm sıvı temas etmiş dedi yardım istiyorum şimdiden teşekkürler...