Dosyada 43 tane karışık program oyun vardır bazı oyunlar türkçedir age of empires 3 gibi bazı oyunlar dokunmatik ve gc900 ile kalibrasyon olarak çok uyumludur malum her telefonun kalibrasyon ayarı farklıdır bu yüzden her telefon için üretilen oyunların kalibrasyon değerleride farklı oluyor navigasyon programından browser programından tutunda lg nin kendine özel bir kaç programıda mevcut..
Bu arada hepsini kendim bilhassa telimde denedim zaten uyumsuzları beğenmediklerimi ayarsızları sildim bakmayın yani 43 tane varsa bu 120 dosyadan kala kala kalandır.. süzgeçden geçdikden sonra kalanlar
ilk download linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elimde çok güzel gc900 için özel yapılmış wallpaperlarda var ama hepsini bir anda yüklenmeyelim ağır ağır paylaşırız..
şu anda gps e kafayı takdım onu yapıcam oda bittimi tel dört dörtlük olucak.. we-travel programı gc900 de çalışıyor forumlarınada girdim gc900 lü arkadaşlar var we-travel i çalıştırmışlar offline olarak..
Bu arada önceki telimdeki kullandığım 16 gb lık class 6 lık team group kartımıda takdım iyi oldu makina..
birde ebaydan üç beş parça şey aldım gc900 için masa üstü şarjı falan gibi deri kılıf..
o kadar çok şey olduğuna bakmayın arkadaşlar toplasanız hepsi 30 dolar bile etmiyor en pahalısı masa üstü şarjı oda 14 dolar gerisi 3 dolar 2 dolar falan...
Lg gc 900 Hd Film İzlemek
1- hd filmi youtube dan indirin youdown programı ile
2- Gc900 viwety nin ekran çözünürlüğü 720*480 dir.. filmi boyutta convert edin çevirin bu iş için Free video converter v2.1 programını kullanabilirsiniz..
3- telefonunuza yükleyin ve izleyin..
Proximity sensor calibration ayarı resimli pdf dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız