LG G7 ThinQ Root Atma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G7 ThinQ Root Atma
Ülkemizde 3000 - 4000 Türk Lirası arasında değişen fiyatlar ile satışta olan LG G7 ThinQ modeli sahip olduğu Snapdragon 845 işlemci, F1.6 diyafram aralığına sahip çift arka kamerası ve 2K çözünürlüğünde ki ekranı ile amiral gemisi cihazlar arasında dikkat çeken bir model diyebilirim. tıklayarak G7 ThinQ inceleme videosuna da ulaşabilirsiniz.

Her ne kadar amiral gemisi telefon kullanıyor olsanız da çoğu zaman root yetkisine sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu işlemler cihazınızı garanti dışına çıkarırken aynı zamanda risklidir. Yinede çok daha fazla içeriğe ve özelleştirmeye sahip olmak için Android cihazlarda root yetkisini kullanmanız gerekiyor. Bende sizlere bu konuda LG G7 root atma işlemi nasıl yapılıyor kısaca onu anlatacağım. İşlemler sonucunda cihazınızda oluşabilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. İşlemlere başlamadan önce mutlaka cihazınızda bulunan dosyaların bir yedeğini alın.

LG G7 ThinQ root atma işlemine başlamadan önce tıklayarak gerekli adımları takip etmeniz ve LG G7 ThinQ bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Ardından BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını indirin ve yükleyin. G7 kilidini açtıktan sonra tıklayın ve LG G7 ThinQ root dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve adb klasörü içine atın. Dosya adını g7-root.img olacak şekilde değiştirin. Telefonunuzun ayarlar menüsünden hakkında kısmına girin ve yapı numarasına 6-7 defa üst üste basarak geliştirici seçeneklerini açın. burada yer alan usb hata ayıklama seçeneğini aktif hale getirin.

Telefon açıkken kablo ile bilgisayara bağlayın. Daha sonra adb yüklü olan klasör içerisinde cmd ( komut yöneticisi ) ekranını çalıştırın. İlk olarak
Kod:
adb devices
kodunu yazın. Daha sonra
Kod:
adb reboot bootloader
kodunu yazın. Bu sayede telefon fastboot moduna geçecektir. Sonrasında
Kod:
fastboot flash boot_a g7-root.img

fastboot flash boot_b g7-root.img
kodlarını sırası ile yazarak enter tuşuna basın. En son olarak fastboot reboot komutunu kullanarak telefonu yeniden başlatın. Bu sayede LG G7 root işlemi bitecektir. Google Play üzerinden root check uygulamalarından herhangi birini kullanarak root yetkisini kontrol edebilirsiniz.
 


hiphaprockcani1

hiphaprockcani1

Üye
buğra dostum lg g7 türkiye olarak bootloader kilidini açmıyor e postaya bağlantı göndermiyor bunun sbebi nedir biliyor muusun ???
 

Benzer Konular

Cevap
8
Görüntüleme
2K
gonyalı
    • Beğen
    • Sevdim
Cevap
1
Görüntüleme
1K
MAERKEK


Üst Alt