LG G7 bir kez daha kamuoyuna sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
LG G7 bir kez daha kamuoyuna sızdırıldı


LG firması tarafından MWC 2018 etkinliği kapsamında tanıtılacağı düşünülen ancak alınan kararla birlikte ertelenen G7 isimli cep telefonuna ait bilgiler son dönemlerde ardı ardına kamuoyuna sızdırılmaya başlanıldı. Cihaza ait ilk detaylar geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir reklam panosu görüntüsüyle sızdırılırken, ilk defa cihaz hakkında tam detaylara sahip olacağımız görseller @OnLeaks tarafından kamuoyuna servis edildi.







Cihazın ön yüzünde sağ ve sol tarafından oldukça ince bir ekran çerçevesi yer alırken, alt ve üst kısımdaki çerçevelerin ise beklediğimizden daha kalın olduğunu söyleyebiliriz. Alt tarafta ise USB Type-C girişi, hoparlör ızgarası ve mikrofonu içeren cihazda, birde 3.5 mm genişliğindeki kulaklık girişi yer alıyor. Arka yüzünde dikey olarak konumlandırılan çift kamerayı içeren cihazın kameralarının altında ise parmak izi sensörü yer alıyor.







Cihazın üst tarafından SIM kart tepsisi ile mikrofon yer alırken, sağ ve sol yüzünde ses kontrol tuşları ile 2 farklı buton daha konumlandırılmış. 6 inç genişliğindeki 19:9 en-boy oranına sahip IPS LCD ekran teknolojisine sahip olan modelin boyutları ise 153.2×71.9×8.2 mm genişliğinde.







Cihazın kalbini Snapdragon 845 işlemcisi oluşturacakken, 4 GB RAM ile 6 GB RAM seçenekleri yer alacak. LG G7'nin arka yüzündeki her iki kamerada 16 MP çözünürlüğünde olacakken, dahili depolama seçenekleri de 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı alana sahip olacak.







LG G7'de kablosuz şarj özelliğinin de yer alacağı düşünülürken, lansmanının bu yıl sonunda yapılması beklenildiğini söyleyelim. Bakalım LG Mobile firması bu modelle birlikte gerçekten bende amiral gemisi sektöründe artık varım demeyi başarabilecek mi?
 


MaxipmaN

Üye
gene tutmasın diye çentik koyacaklar herhalde :ehe
 
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sızıntılara göre LG G model isminden vazgeçecek
 
turancen

turancen

Üye
Lg sen telefon üretme, ilk önce sobayı sök şu telefondan :D
 

Benzer Konular



Üst Alt