Haber LG G6 akıllı telefon iris tarayıcı ile sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6 akıllı telefon iris tarayıcı ile sunulacak
LG, bu sene bir çok model sundu ve özellikle de modüler tasarım ile gelen LG G5 adındaki firmanın amiral gemisi adından söz ettirirken, LG ve arkadaşları şeklinde bazı aksesuarlar da pazara sunuldu. Bu aksesuarlar LG G5'e bazı özellikler de kazandırırken, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi.



LG şimdiden gelecek sene için kolları sıvadı ve LG G6 adı ile gelmesi beklenen bu cihaz hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce gelen önemli bilgi ise firmanın modüler tasarımdan vazgeçeceği şeklindeydi. Ne yazık ki LG G6'nın arkadaşlarının gelecek sene gelmesi beklenmiyor.

Samsung'un Galaxy Note7 akıllı telefonu geçtiğimiz Ağustos ayında gelmiş ve batarya problemleri ile de bu ay içerisinde ikinci ve son kez satışları durdurulmuş, üretimi de sonlandırılmıştı. Galaxy Note7 bir çok özellik ile gelirken, bunlardan birisi de iris tarayıcısı oldu. Firmanın iris tarayıcısı önde Selfie kamerasına entegre olarak gelmişti.

Diğer taraftan LG G6'ya dönecek olursak eğer, bu akıllı telefonda da iri tarayıcının yer alacağı ifade ediliyor. Ancak Galaxy Note7'den farklı olarak Selfie kamerasına entegre olmayacak ve ayrı bir donanım olarak yine ön tarafta yer alacak.

Cihazın teknik özellikleri hakkında çok da fazla bilgi bulunmazken, LG G5 gibi 2560x1440 piksel Quad HD ekran ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 830 yonga setinden güç alacak.
LG G6 akıllı telefon iris tarayıcı ile sunulacak
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
G6 Gelmeyecekti Sanki V20 Den Yardırmayacakmıydı?
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
kimse ne olacağını kestiremiyor firmaların sağı solu pek belli olmuyor :ehe
Not 8 Filan Çıkmayacak Malum Sony Desen Zaten Z Serisini Bitirdi X e Filan GEçti LG De Bitirir Diye Düşünüyorum Büyük İhtmilla V20 Den Devam Eder :D
 
snapdroid

snapdroid

Üye
Gidip plastik telefon yapmasında. G4 ün arka desenler maşallah boyayı dokturmus
 


Üst Alt