hangi konuda kısıtlıyo mesela ? evet çerçeveler çok büyük bi küçültemediler gitti,işlemci çok hızlı ram ise iPhone 7 de muhtemelen 3 gb olacak ama 6s üzerinden örnek verirsek 2 gb da yeterli gözüküyor,batarya konusu ise hiç bir firma devrim niteliğinde yenilik yapmıyor son 3 senedir işlemci-ram yükseltilip piyasaya sunuluyo,ekran çözünürlüğü de sizce yeterli değilmi ? bence 2k gereksiz 4k ya hiç gerek yok zaten,fiyat olarak çok yüksek ama ben şimdi s7 edge yada g5 alırsam o kadar para verip aylarca güncelleme bekleme olayı var,android de bu sorunu bi çözemediler,ben mesela 6s alsam yada 7 çıkınca alsam güncelleme yayınlandığı gün banada gelcek ve 4 sene kesin güncelleme alır,birde mağaza olarak apple için daha kaliteli diyolar,benim bildiğim bilgi kadarıyla iPhone almam için iten sebepler bunlar
Siz kendiniz kararınızı vermişsiniz zaten. Ona gereksiz buna gereksiz, mağaza daha iyi diyorlar, pil konusunda devrim yapmadı vs vs.
Magaza olarak Google aynı işi yapıyor emin olabilirsin.
2k çok çok gerekli değil ama iki telefon elindeyse farkı çok rahat anlarsın. Ayrıca sanal gerçeklik için lazım.
Pil konusuna gelelim ben s7 edge ile 9 saat ekran süresi alıyorum, ios ta bunu hesaplayan bir sistem yok. Aynı zamanda iPhone 6 kullandım tahmini olarak söyleyebilirim ki 4 saatten fazla ekran süresi alamaz kesinlikle.
Güncelleme demişsiniz tamam geç alıyor ama aldı mı tam alıyor. Guncelleme 2 türlü olur.
1 sürüm atlaması.
2 sorunların çözülmesi, iyileştirme.
Apple'i Google olarak düşün.
Nexus cihazlar anında güncelleniyor çünkü Google in fazla cihazı yok, Apple in da yok.
Ama sürüm atlama güncellemeleri diğer Android lere daha geç gelir çünkü ortada bir çok değişiklik var.
Ama gelelim iyileştirme ve sorun çözüm güncellemelerine.
Apple iPhone 6 dan beri sayısını bile bilemediğim kadar güncelleme verdi halen daha çeşitli sıkıntılar var.
Samsung ise telefon çıktığından beri 2 kere güncelleme verdi bunlar sorun için değil iyileştirme için. Parmak izi artık dokunup çektiğin an açıyor daha da hızlı artık. Bozuk resimleri düzeltme, pili iyileştirme vs hep daha iyisi için güncelleme geldi.
Şimdi sorarım sorunu olup daha çok güncelleme alması mi iyi yoksa sorunsuz olup az güncelleme alması mi?
Söylediğim gibi Samsung da bulunan Android açık kaynaklı yazılım olup ücretsiz. Yani Google direk olarak güncellemeyi tüm cihazlara vermek zorunda değil. Nexusler zaten anında alıyor.
Ben iphone modellerinden 3 4 ünü kullanmış biri olarak bir daha kesinlikle almayacağım. Arayüz kandirmacadan ibaret. Ram sürekli %95 lerde duruyor arkadaki uygulamayı kapatıyor ama hızlı açtığı için anlamıyorsun bile.
Bir resim var diyelim bunun özelliklerine, ayrıntılarına bakma yok. Eğer pc den attıysan sadece yine pc den silebilirsin.
Daha bir sürü sayabilirim burda. Özellik olarak da fazla bir şey yok zaten.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi