Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
İphone 7'ye 4.000 tl vermek akıl kârı değil. Almak için aşırı fanboy olmak gerek.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Murat Alper ve bmw_m6

bmw_m6

bmw_m6

Üye
  • Beğen
Tepkiler: boran9999

ArMaGeDdOn_87

Üye
hangi konuda kısıtlıyo mesela ? evet çerçeveler çok büyük bi küçültemediler gitti,işlemci çok hızlı ram ise iPhone 7 de muhtemelen 3 gb olacak ama 6s üzerinden örnek verirsek 2 gb da yeterli gözüküyor,batarya konusu ise hiç bir firma devrim niteliğinde yenilik yapmıyor son 3 senedir işlemci-ram yükseltilip piyasaya sunuluyo,ekran çözünürlüğü de sizce yeterli değilmi ? bence 2k gereksiz 4k ya hiç gerek yok zaten,fiyat olarak çok yüksek ama ben şimdi s7 edge yada g5 alırsam o kadar para verip aylarca güncelleme bekleme olayı var,android de bu sorunu bi çözemediler,ben mesela 6s alsam yada 7 çıkınca alsam güncelleme yayınlandığı gün banada gelcek ve 4 sene kesin güncelleme alır,birde mağaza olarak apple için daha kaliteli diyolar,benim bildiğim bilgi kadarıyla iPhone almam için iten sebepler bunlar

boran9999

boran9999

Üye
Ne G5 miş arkadaş 13 bin küsür okuma 750 ye yakın mesaj. LG yi tebrik etmek lazım :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Şarjı oldukça iyi göründü bana...
Tabi şu an çok yoğun kullanım altında olmadığından da olabilir.
Ancak önceki kullandığım telefonlarla karşılaştırdığımda batarya kullanımı inanılmaz iyi.
abi bir screnshot alıp ekran süresi kaç saat veriyormuş bir görelim sana zahmet olacakda resmi rica etsem bir yayınlarmısın :)

Luck Star

Luck Star

Üye
hangi konuda kısıtlıyo mesela ? evet çerçeveler çok büyük bi küçültemediler gitti,işlemci çok hızlı ram ise iPhone 7 de muhtemelen 3 gb olacak ama 6s üzerinden örnek verirsek 2 gb da yeterli gözüküyor,batarya konusu ise hiç bir firma devrim niteliğinde yenilik yapmıyor son 3 senedir işlemci-ram yükseltilip piyasaya sunuluyo,ekran çözünürlüğü de sizce yeterli değilmi ? bence 2k gereksiz 4k ya hiç gerek yok zaten,fiyat olarak çok yüksek ama ben şimdi s7 edge yada g5 alırsam o kadar para verip aylarca güncelleme bekleme olayı var,android de bu sorunu bi çözemediler,ben mesela 6s alsam yada 7 çıkınca alsam güncelleme yayınlandığı gün banada gelcek ve 4 sene kesin güncelleme alır,birde mağaza olarak apple için daha kaliteli diyolar,benim bildiğim bilgi kadarıyla iPhone almam için iten sebepler bunlar
Siz kendiniz kararınızı vermişsiniz zaten. Ona gereksiz buna gereksiz, mağaza daha iyi diyorlar, pil konusunda devrim yapmadı vs vs.

Magaza olarak Google aynı işi yapıyor emin olabilirsin.

2k çok çok gerekli değil ama iki telefon elindeyse farkı çok rahat anlarsın. Ayrıca sanal gerçeklik için lazım.

Pil konusuna gelelim ben s7 edge ile 9 saat ekran süresi alıyorum, ios ta bunu hesaplayan bir sistem yok. Aynı zamanda iPhone 6 kullandım tahmini olarak söyleyebilirim ki 4 saatten fazla ekran süresi alamaz kesinlikle.

Güncelleme demişsiniz tamam geç alıyor ama aldı mı tam alıyor. Guncelleme 2 türlü olur.
1 sürüm atlaması.
2 sorunların çözülmesi, iyileştirme.

Apple'i Google olarak düşün.
Nexus cihazlar anında güncelleniyor çünkü Google in fazla cihazı yok, Apple in da yok.

Ama sürüm atlama güncellemeleri diğer Android lere daha geç gelir çünkü ortada bir çok değişiklik var.

Ama gelelim iyileştirme ve sorun çözüm güncellemelerine.

Apple iPhone 6 dan beri sayısını bile bilemediğim kadar güncelleme verdi halen daha çeşitli sıkıntılar var.

Samsung ise telefon çıktığından beri 2 kere güncelleme verdi bunlar sorun için değil iyileştirme için. Parmak izi artık dokunup çektiğin an açıyor daha da hızlı artık. Bozuk resimleri düzeltme, pili iyileştirme vs hep daha iyisi için güncelleme geldi.

Şimdi sorarım sorunu olup daha çok güncelleme alması mi iyi yoksa sorunsuz olup az güncelleme alması mi?

Söylediğim gibi Samsung da bulunan Android açık kaynaklı yazılım olup ücretsiz. Yani Google direk olarak güncellemeyi tüm cihazlara vermek zorunda değil. Nexusler zaten anında alıyor.

Ben iphone modellerinden 3 4 ünü kullanmış biri olarak bir daha kesinlikle almayacağım. Arayüz kandirmacadan ibaret. Ram sürekli %95 lerde duruyor arkadaki uygulamayı kapatıyor ama hızlı açtığı için anlamıyorsun bile.

Bir resim var diyelim bunun özelliklerine, ayrıntılarına bakma yok. Eğer pc den attıysan sadece yine pc den silebilirsin.
Daha bir sürü sayabilirim burda. Özellik olarak da fazla bir şey yok zaten.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Koradam
Murat Alper

Murat Alper

Üye
iphone yenilik yapmak istiyorda iphone 7'de bir kaç hafta sony hdr ekranlı telefon çıkaracak falan demişdi ama haber yalan çıktı eğer iphone kendine güveniyorsa çıkarsın 4k ekranlı bir telefon güzel bir batarya vede +olarakda 3gb rami sürsün piyasaya sorasını düşünürüz :)

Luck Star

Luck Star

Üye
4k ekran için sağlam donanım lazım. Apple para kazanmak için yaşayan bir şirket. Donanımı düşük tutuyor çünkü ekran çözünürlügu + sistem buna olanak sağlıyor. Ne pil dayanır ne donanım kısaca uzun vadede imkansız gibi birşey.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

ArMaGeDdOn_87

Üye
Siz kendiniz kararınızı vermişsiniz zaten. Ona gereksiz buna gereksiz, mağaza daha iyi diyorlar, pil konusunda devrim yapmadı vs vs.

Magaza olarak Google aynı işi yapıyor emin olabilirsin.

2k çok çok gerekli değil ama iki telefon elindeyse farkı çok rahat anlarsın. Ayrıca sanal gerçeklik için lazım.

Pil konusuna gelelim ben s7 edge ile 9 saat ekran süresi alıyorum, ios ta bunu hesaplayan bir sistem yok. Aynı zamanda iPhone 6 kullandım tahmini olarak söyleyebilirim ki 4 saatten fazla ekran süresi alamaz kesinlikle.

Güncelleme demişsiniz tamam geç alıyor ama aldı mı tam alıyor. Guncelleme 2 türlü olur.
1 sürüm atlaması.
2 sorunların çözülmesi, iyileştirme.

Apple'i Google olarak düşün.
Nexus cihazlar anında güncelleniyor çünkü Google in fazla cihazı yok, Apple in da yok.

Ama sürüm atlama güncellemeleri diğer Android lere daha geç gelir çünkü ortada bir çok değişiklik var.

Ama gelelim iyileştirme ve sorun çözüm güncellemelerine.

Apple iPhone 6 dan beri sayısını bile bilemediğim kadar güncelleme verdi halen daha çeşitli sıkıntılar var.

Samsung ise telefon çıktığından beri 2 kere güncelleme verdi bunlar sorun için değil iyileştirme için. Parmak izi artık dokunup çektiğin an açıyor daha da hızlı artık. Bozuk resimleri düzeltme, pili iyileştirme vs hep daha iyisi için güncelleme geldi.

Şimdi sorarım sorunu olup daha çok güncelleme alması mi iyi yoksa sorunsuz olup az güncelleme alması mi?

Söylediğim gibi Samsung da bulunan Android açık kaynaklı yazılım olup ücretsiz. Yani Google direk olarak güncellemeyi tüm cihazlara vermek zorunda değil. Nexusler zaten anında alıyor.

Ben iphone modellerinden 3 4 ünü kullanmış biri olarak bir daha kesinlikle almayacağım. Arayüz kandirmacadan ibaret. Ram sürekli %95 lerde duruyor arkadaki uygulamayı kapatıyor ama hızlı açtığı için anlamıyorsun bile.

Bir resim var diyelim bunun özelliklerine, ayrıntılarına bakma yok. Eğer pc den attıysan sadece yine pc den silebilirsin.
Daha bir sürü sayabilirim burda. Özellik olarak da fazla bir şey yok zaten.

karar verdim de apple da benim hissem yok bu fikrim değişebilir,9 saat ekran süresi alıyosan 2 günde bir mi şaj ediyosun ? resim silme olayı hala pc olmadan silinemiyomu ?

Luck Star

Luck Star

Üye
karar verdim de apple da benim hissem yok bu fikrim değişebilir,9 saat ekran süresi alıyosan 2 günde bir mi şaj ediyosun ? resim silme olayı hala pc olmadan silinemiyomu ?
Ben en son 3 ay önce kullandım ve o zaman silinmiyordu. Zaten bir pc den herhangi bir şeyi atmak için İTunes veya itools yüklemek zorundasın. Telefonu depolama olarak ta kullanamiyorsun. Her açıdan seni kısıtlıyor. Bir şey yapacağın zaman aa onu yapamam diyip unutman gerekiyor. Androidde ise bunu nasıl yaparım veya bunun için uygulama var mıdır acaba diyorsun. Başıma çok kez geldi. Ben aşırı derecede fazla telefon kullanıyorum. 30 saatlik kullanımda 8-9 saat alıyorum sürekli yani eğer benden daha az kullanan biriysen 2 günde dayanır 3 gün de. Benim elimden düşmüyor ara sıra bakıyorum hep. Şarj konusunda sıkıntın olmasın en iyi şarjı giden 2k ekranlı cihaz s7 edge.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu resim silme olayını sormam lazım hala aynıysa saçma,s7 edge nin şarjı dediğine göre baya iyiymiş,g5 de nasıl acaba satın alan arkadaşlardan zamanla yorumları bekliyoruz

Luck Star

Luck Star

Üye
G5 in şarjı iyi gidiyorsa s6 edge veya s7 civarında bir şey olması gerekiyor. Bu da 4.5-6 saat arası ekran süresi eder. Yine de bu süre çok iyi bence.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
abi bir screnshot alıp ekran süresi kaç saat veriyormuş bir görelim sana zahmet olacakda resmi rica etsem bir yayınlarmısın :)

Haftasonu işim olmazsa daha yoğun kullanım altındaki durumu bildiririm.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Murat Alper
0MG90

0MG90

Üye
Şarj cihazı 1.8 ampermiş doğru mu?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
1 saat önce inceledim g5'i gerçekten güzel telefon olmuş elime tam oturdu s7 edge tam oturmadı elime eline aldığınız zamanki hissiyat çok iyi bende g5 alacam karar vetdim güzel selfie kısmı çok çok iyi olmuş kamerada yüzünü tanıdığında ön kamera hemen otomatik çekim yapıyor güzel telefon yani

4MaGuS

4MaGuS

Üye
antuti tenst sonuçları nasıl kontrol eden oldumu oyun performanslarında sıcaklık değerlerine bakanlar falan varmı, ben almıyacağım ama merak ediyorum bende

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
Ben telefondan bakınca g5i 126k olarak görüyorum. Deneyen olursa yazsin.
Bu da benden :)

furyzer0

furyzer0

Üye
g5 i ilk gördüğümde tasarımını pek beğenmemiştim ama dün bir inceleme izledim ve baya beğendim tasarımını çok farklı geldi nedense çok hoşuma gitti

Sent from mTalk

Üst Alt