Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iizzz

iizzz

Üye
telefon güzel olmuş.kamarası telefonun aporlör sesi gercekden yüksek bataryası iyi.gidiyo.tasarım.arkası biraz.daha düzgün ola bilirdi.kulaklık takılan yeri ele sürtüyo.ama telefon gercekden olmuş...

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evet...Sesi LG G4 den de yüksek ve kaliteli...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Bizim verdiğimiz link de ilk çeyrek sonuçları zaten.Sadece G serisi de değil.

G5 ile gazı olanlar değil de cihazı tanımak isteyenler gelse şu konuya iyi olacak.

Emre

Üye

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter
0MG90

0MG90

Üye
Ben LG'nin genelini demiyorum zaten LG Mobile zararla kapamış ilk çeyreği

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tartışmanıza gerek yok arkadaşlar ... Lg nin kar ya da zarar edeceği bizi ilgilendirmiyor netice de ... Adamlar iyi mi kötü mü cihaz çıkardılar , bunu tartışmamız lazım...
Söz konusu , LG G5 ... Bunu tartışalım...

• Beğen
Tepkiler: iizzz
Luck Star

Luck Star

Üye
Tartışmanıza gerek yok arkadaşlar ... Lg nin kar ya da zarar edeceği bizi ilgilendirmiyor netice de ... Adamlar iyi mi kötü mü cihaz çıkardılar , bunu tartışmamız lazım...
Söz konusu , LG G5 ... Bunu tartışalım...
Ben şarjı merak ediyorum diğer kısımların uzecegini sanmam. Ekran en iyi lcd denebilir ama parlaklığı yetersiz bence amoledle kiyasladinca. Onun dışında güzel cihaz zaten :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben şarjı merak ediyorum diğer kısımların uzecegini sanmam. Ekran en iyi lcd denebilir ama parlaklığı yetersiz bence amoledle kiyasladinca. Onun dışında güzel cihaz zaten :)

Şarjı oldukça iyi göründü bana...
Tabi şu an çok yoğun kullanım altında olmadığından da olabilir.
Ancak önceki kullandığım telefonlarla karşılaştırdığımda batarya kullanımı inanılmaz iyi.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Şarjı oldukça iyi göründü bana...
Tabi şu an çok yoğun kullanım altında olmadığından da olabilir.
Ancak önceki kullandığım telefonlarla karşılaştırdığımda batarya kullanımı inanılmaz iyi.
Mobil veri açınca pek anlaşılmıyor pilin gücü. Çünkü çekmediği yerde çok fazla güç harcıyor telefon. WiFi ile ortalama bir parlaklikta denemek lazım.. G4 te 3000mah olmasına rağmen 2600mah pile sahip s6 edge kadar gitmiyordu şarjı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Amoled kadar parlak olmaz zaten...S7 edge ile kıyasladık dün. Amcam da var s7 edge ... ekranı çok parlak onun . ama renklerde lg daha iyi her zaman olduğu gibi .

Luck Star

Luck Star

Üye
Amoled kadar parlak olmaz zaten...S7 edge ile kıyasladık dün. Amcam da var s7 edge ... ekranı çok parlak onun . ama renklerde lg daha iyi her zaman olduğu gibi .
Valla amolede alışınca bırakılmıyor. Doğal renk görmekten sıkıldım gerçi LG de patlatıyor renkleri , tabii herkesin zevki farklıdır :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Valla amolede alışınca bırakılmıyor. Doğal renk görmekten sıkıldım gerçi LG de patlatıyor renkleri , tabii herkesin zevki farklıdır :)

Amolede alışınca evet insan bırakamıyor . Amcam hep samsung kullanmıştı , Lg g4 e geçti . Onu da 1 sene anca kullandı , şimdi s7 edge aldi 3 hafta önce .samsung gibisi yok diyor. :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Amolede alışınca evet insan bırakamıyor . Amcam hep samsung kullanmıştı , Lg g4 e geçti . Onu da 1 sene anca kullandı , şimdi s7 edge aldi 3 hafta önce .samsung gibisi yok diyor. :D

Seneye G6'ya ondan sonra S8'e geçer... Bu böyle sürer gider :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Başka alınacak marka yok ki piyasada el mahkum :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende samsung'a geçiyordum az kalsın . S7 nin boyutunun ufak oluşu ve sesinin az çıkışından ötürü g5 i tercih ettim... Yerinde bir tercih oldu sanki . :)

Luck Star

Luck Star

Üye
İhtiyacınıza göre almak daha mantıklı tabii ki. İkisinin de kendine göre iyi yanları var. S7ler suya dayanıklı oluşundan dolayı hoparlör öyle ama g3 ten fazla ses çıkartıyor. Karsilastirabilecegim başka cihaz olmasa da suya dayanıklı olup 1W hoparlörden fazla ses vermesi benim için yeterli :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
bende kararsız kaldım g5 mi yoksa iPhone 7 yi beklemeye devammı :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Neden iPhone bir seçenek olarak alıyorsunuz? Çok fazla kısıtlayan, teknolojiyi geriden takip eden bir ürüne neden o kadar veresiniz ki? Ekran çözünürlüğü düşük, ekran çerçeveleri kocaman, pil normal modelde yetersiz. Eskiden uzun ömürlü derdik şimdi işte 5 5s aşırı yavaşladı. Maliyeti arttirmamak için ekran çözünürlüğünu küçültüp aynı donanım koyuyor. Bir de YouTube da videolar çekip "aa küçücük telefon s7 den hızlı" diyecek kadar cahilce davranış sergiliyor. Ben anlamıyorum halen neden satın alınıyor bu cihaz. Stabil olmasının nedenini örneği xiaomi mi5 çok güzel açıklıyor. En son donanım ama 1080p ekran. Bu şekilde yaparak kaliteden ödün verir ama performanstan vermez. Amaç bu. Daha az maliyet daha fazla kar. Ama Apple kullanıcısınin umrunda değil yine gider alır.

Bir de alırsanız S modelini alın her zaman daha iyi oluyor.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Murat Alper

Üst Alt