Anlayana sivrisinek saz, anlamak istemeyene davul zurna az.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben şarjı merak ediyorum diğer kısımların uzecegini sanmam. Ekran en iyi lcd denebilir ama parlaklığı yetersiz bence amoledle kiyasladinca. Onun dışında güzel cihaz zatenTartışmanıza gerek yok arkadaşlar ... Lg nin kar ya da zarar edeceği bizi ilgilendirmiyor netice de ... Adamlar iyi mi kötü mü cihaz çıkardılar , bunu tartışmamız lazım...
Söz konusu , LG G5 ... Bunu tartışalım...
Ben şarjı merak ediyorum diğer kısımların uzecegini sanmam. Ekran en iyi lcd denebilir ama parlaklığı yetersiz bence amoledle kiyasladinca. Onun dışında güzel cihaz zaten
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mobil veri açınca pek anlaşılmıyor pilin gücü. Çünkü çekmediği yerde çok fazla güç harcıyor telefon. WiFi ile ortalama bir parlaklikta denemek lazım.. G4 te 3000mah olmasına rağmen 2600mah pile sahip s6 edge kadar gitmiyordu şarjı.Şarjı oldukça iyi göründü bana...
Tabi şu an çok yoğun kullanım altında olmadığından da olabilir.
Ancak önceki kullandığım telefonlarla karşılaştırdığımda batarya kullanımı inanılmaz iyi.
Ben şarjı merak ediyorum diğer kısımların uzecegini sanmam. Ekran en iyi lcd denebilir ama parlaklığı yetersiz bence amoledle kiyasladinca. Onun dışında güzel cihaz zaten
Valla amolede alışınca bırakılmıyor. Doğal renk görmekten sıkıldım gerçi LG de patlatıyor renkleri , tabii herkesin zevki farklıdırAmoled kadar parlak olmaz zaten...S7 edge ile kıyasladık dün. Amcam da var s7 edge ... ekranı çok parlak onun . ama renklerde lg daha iyi her zaman olduğu gibi .
Valla amolede alışınca bırakılmıyor. Doğal renk görmekten sıkıldım gerçi LG de patlatıyor renkleri , tabii herkesin zevki farklıdır![]()

Amolede alışınca evet insan bırakamıyor . Amcam hep samsung kullanmıştı , Lg g4 e geçti . Onu da 1 sene anca kullandı , şimdi s7 edge aldi 3 hafta önce .samsung gibisi yok diyor.![]()