Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan.
Benimki de kargoda bir gecikme olmazsa yarın gelecek.
Amaaaa... yanında bir arkadaşıyla beraber :kıskıs:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hiç açılmamış olarak Vodafone'dan alıp bozdurmuş birisi...
Bu şekilde 2700'e aldım :)

@papakudioflu

Hayırlı olsun
Sizinki baya avantajlı olmus . Bende istiyorum bu 360 cameralardan . Alip turkiyedeki ailemin evine birakmayi dusunuyorum. Benim cihazla uyumlu ön siparişte daha satisa cikmadi. Acaba bu uyumlu olurmu birde acaba tek olarak fiyati nedir bu cameranin.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Luck Star

Luck Star

Üye
Şarj nasıl gidiyor merak ediyorum G4'ten iyi mi? Always on ekranı için tüm ekran ışığı yanıyor mu?
Isınma var mı ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Isınma hiç yaşamadım . Şarjı sabah 8 de çektim , şu an 77 yoğun kullandım . İnternet wireless hep açık...
Kamera mükemmel ötesi . Always on da ekran hep açık ama full şekilde parlak değil ... Belki ayarı vardır .

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve boran9999
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
tek handikapı var :(
şarj aleti farklı arkadaşlar . şarj girişi normal cihazlara göre biraz daha büyük . yani her cihazın şarj aleti oluyordu neredeyse , artık bunda sadece kendi şarj aleti ya da ucu olmak zorunda . :(

Luck Star

Luck Star

Üye
şarj aleti farklı arkadaşlar . şarj girişi normal cihazlara göre biraz daha büyük . yani her cihazın şarj aleti oluyordu neredeyse , artık bunda sadece kendi şarj aleti ya da ucu olmak zorunda . :(
Type c kullanıyor sanırsam. Microusb o kadar aksesuar ve kablo varken bir anda type c lerij popüler olmayacağını söylemiştim. Ama sorun olmaz sizin için.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
devamlı şarj aletini yanımda taşımam gerecek . :)

boran9999

boran9999

Üye
Usb type c kullanılıyor yeni bir teknoloji olduğundan pek yaygın değil ama ilerleyen zamanlarda bu tür cihazlarda sıklıkla raslayacağız usb 3.0 dan 2 kat fazla hızlı transferini kimse göz ardı edemez. Aliexpres gibi yerlerden çok ucuza usb type c kablosu rahatlıkla edinebilirsin.Bu arada hayırlı uğurlu olsun cihazınız

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teşekkür ediyorum . :) yaygınlaşmasını bekleyeceğim ...
Alacaklara şiddetle tavsiye ediyorum . Ekran olsun, ses olsun , elde tutuş olsun 10 numara . Nazar değmesin . :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo, boran9999 ve iizzz
xmustx

xmustx

Üye
Güle güle kullanın arkadaşlar.wireless şarj özelliği yada alternatifi yokmu ?

iizzz

iizzz

Üye
bu gün bende alcam bakalım nasıl.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim cihaz ve 360cam de geldi.
Titan rengi :)
Ayarlar kurulum yedekleme derken çok karıştıramadım eve geçince bakacağım iyice.

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, boran9999, ANIL ve 1 kişi daha
0MG90

0MG90

Üye
Biraz önce Atv'de G5 reklamını gördüm. Jason Statham'ın oynadığı :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim cihaz ve 360cam de geldi.
Titan rengi :)
Ayarlar kurulum yedekleme derken çok karıştıramadım eve geçince bakacağım iyice.

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnceleme isteriz :ehe

0MG90

0MG90

Üye
İlk çeyreği 168 milyon dolar kayıpla kapatmışlar. G5 fazla ses getirmedi herhalde.
Distribütör garantili 2500 lira. 2-3 haftaya daha da düşer.

furyzer0

furyzer0

Üye
Lg nin telefonları çıktıktan 1.5 ay sonra daha fazla satmaya başlıyor galiba fiyat düşmesinden dolayı :D

mTalk'tan gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
İlk çeyrek sonuçları açıklanmış neyi sanmıyorsun? DH'ye bakabilirsiniz, link atarsam silecekler zaten.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Satışı sadece g serisi üzerinden değerlendirmek güzelmiş. Aynı anda tanıtıp diğer markadan 1 ay sonra satışa çıkarmak da güzelmiş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt