Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Özgür abi adam benim cihazın üzerine 800 tl fark istiyor... 2400 fiyat yazmış kapalı kutu sıfır . fiyatı da uygun aslında da , benim cihazı öldürüyor .

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@DiaBLoS

EVKUR'a facebook'tan gönderdiğim mesaj:

Merhaba,

Mağazanızdan akıllı telefon almayı düşünüyordum ancak alışveriş yapan bazı müşterilerinizden ve internet üzerinden edindiğim bazı bilgilerden dolayı aşağıdaki soruları yöneltme zarureti hasıl olmuştur.

1) Mağazalarınızda sattığınız telefonları "kontrol ediyoruz" bahanesiyle müşterinizin bu yönde bir talebi olmamasına rağmen satışla birlikte kutusunu açarak verdiğiniz doğru mudur? Müşteri aldığı telefonu paketli olarak hediye etmek, kendisi açmak veya satmak isteyebilir? Sizler neye dayanarak ve hangi hakla telefonun kutusunu açarak veriyorsunuz. Kalite kontrolü üretici firma tarafından yapılmışken ve tüketicinin mevzuat çerçevesinde garanti ve iade şartları saklıyken siz neyin kontrolünü yapıyorsunuz?

2) Vadeli telefon satışlarında düzenlemiş olduğunuz faturalara taksit veya borç ödenmediği takdirde cihazın iletişime kapattırılacağı şeklinde uyarı notu yazıldığı doğru mudur? Cihaz kapatma veya kapattırma yetkisini hangi kanun ve yönetmelikten alıyorsunuz? Faturalarınızdaki bu nottan ve uygulamadan BTK'nın ve Ticaret Bakanlığı'nın bilgisi var mıdır? Siz sadece tüketiciden alacağınızı hukuki mecrada takip ve tahsil etmekle yükümlü iken borcunu ödemeyen veya ödeyemeyen kişinin telefonunu nasıl kapattırıyor veya böyle bir tehdidi nasıl faturalarınıza koyabiliyorsunuz? Cihazların iletişim özelliği yalnızca hırsızlık, kayıtdışılık, klonlama vb. durumlarda BTK tarafından kapatılabilirken siz BTK'ya borcunu ödemeyen müşterinin telefonunun kapatılması için talepte mi bulunuyorsunuz?

Bu uygulamalarınız ve düzenlediğiniz faturalarla ilgili olarak BTK ve Ticaret Bakanlığına gerekli soruları ileteceğimi ve durumun incelenmesi için gerekli başvuruları yapacağımı bilgilerinize sunar, yapılacak başvurularıma esas olmak üzere sorularımın hukuki dayanaklarıyla birlikte yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim.

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, Esendağlı, man20 ve 1 kişi daha
Luck Star

Luck Star

Üye
1 2 cümlelik cevap gelir. Basit firma çünkü. İncelemeleri doğal. Ben samsungda staj yaparken evkurdan bataryası sisik s6 çıkmis ve değişim için çok ugrastilsr

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yarın çok büyük ihtimal ile g5 alacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam daha önce Samsung ya da Lg amiral bir cihaz kullandıysanız başka marka cihazlara geçiş yapmanızı önermem.Ekran kamera yazılım vs.konularda android platformunda zirveye oynayan ve piyasadaki yenilikleri domine eden iki firmadır Samsung ve Lg.Diğer android temsilcilerinin yenilikleri sözüm ona 'en iyi' dedikleri anca laftadır.Ben de bunu bildiğimden ilerde de Lg ile,olmadı Note serisinden bir cihaz ile devam edeceğim.S7 de G5 de harika cihazlar şimdiden hayırlı olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve bmw_m6
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sağolasın dostum. İş çıkışı gümüş rengini alacağım kısmet olursa. :)
Haber ederim....

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg g5 n11'de lg türkiye garantili fiyatı 2500 tl

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adam evkur faturalı diyor. Bu olmadı işte

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lg g5 n11'de lg türkiye garantili fiyatı 2500 tl

Bu ilanı ben de gördüm ama pek güvenilir olduğunu sanmıyorum.
Mağazadaki yorumlar da fake gibi geldi.

boran9999

boran9999

Üye
Paralel ithal ürünlere dikkat normalde onlarda türkiye garantili Distribürtör garantili almaya dikkat edin

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar 200 ₺ fazla verin sağlam yerden olsun,bu paralar az miktar değil

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eminönü doğubankda biriyle anlaştım .z5 premium üstüne 650 tl fark istiyor ... Silver rengini ayıttım .
Gün içinde gidip alacağım . Lg türkiye garantili Distribürtör garantili yani . Adıma fatura kesecek .

Luck Star

Luck Star

Üye
Eminönü doğubankda biriyle anlaştım .z5 premium üstüne 650 tl fark istiyor ... Silver rengini ayıttım .
Gün içinde gidip alacağım . Lg türkiye garantili Distribürtör garantili yani . Adıma fatura kesecek .
Cidden iyi bir takas z5 premium için sayı saymış bence.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boran9999

boran9999

Üye
Takas için bence iyi paraya saymış sahibinden gibi sitelerde 1 haftalık distribütör garantili aynı cihazlar 1750-1800 TL gibi satılıyor telefoncuya gitsen max. ederi 1600 gibi olur herhalde. Şimdiden hayırlı olsun kıskandım :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
1850 tl ye saydı benim cihazı :) 8-10 kişiye daha yazdım , 1600 1700 veriyorlardı hep . :D
2500 tl de kendi ilana koymuş . :D
2 tane kalmış elimde. Silver ve titan ... Fazla da kurcalamadan silver de anlaştık...

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
1850 tl ye saydı benim cihazı :) 8-10 kişiye daha yazdım , 1600 1700 veriyorlardı hep . :D
2500 tl de kendi ilana koymuş . :D
2 tane kalmış elimde. Silver ve titan ... Fazla da kurcalamadan silver de anlaştık...
Beyaz benim çok hoşuma gitti kullandığım cihaz zaten gümüş rengi ama titanium rengide çok hoş sevemediğim tek renk tüm cihazlarda altın rengi :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beyaz benim çok hoşuma gitti kullandığım cihaz zaten gümüş rengi ama titanium rengide çok hoş sevemediğim tek renk tüm cihazlarda altın rengi :)

G5 olsun çamurdan olsun , boşver .:D
Yoldayım şu an... Eminönüne almaya gidiyorum. :)
Bekle beni G5....

G2, G3, G4 ve şimdi de G5.. Seriye devam. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Koradam

Üye
G5 olsun çamurdan olsun , boşver .:D
Yoldayım şu an... Eminönüne almaya gidiyorum. :)
Bekle beni G5....

G2, G3, G4 ve şimdi de G5.. Seriye devam. :)
Haddime değil ama her yıl telefon almak kadar saçmalık yok. Tüketici çılgınlığı yapmayın bence

Üst Alt