Kabul etmeÖzgür abi adam benim cihazın üzerine 800 tl fark istiyor... 2400 fiyat yazmış kapalı kutu sıfır . fiyatı da uygun aslında da , benim cihazı öldürüyor .
lg g5 n11'de lg türkiye garantili fiyatı 2500 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cidden iyi bir takas z5 premium için sayı saymış bence.Eminönü doğubankda biriyle anlaştım .z5 premium üstüne 650 tl fark istiyor ... Silver rengini ayıttım .
Gün içinde gidip alacağım . Lg türkiye garantili Distribürtör garantili yani . Adıma fatura kesecek .
Cidden iyi bir takas z5 premium için sayı saymış bence.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takas için bence iyi paraya saymış sahibinden gibi sitelerde 1 haftalık distribütör garantili aynı cihazlar 1750-1800 TL gibi satılıyor telefoncuya gitsen max. ederi 1600 gibi olur herhalde. Şimdiden hayırlı olsun kıskandımEminönü doğubankda biriyle anlaştım .z5 premium üstüne 650 tl fark istiyor ... Silver rengini ayıttım .
Gün içinde gidip alacağım . Lg türkiye garantili Distribürtör garantili yani . Adıma fatura kesecek .

Beyaz benim çok hoşuma gitti kullandığım cihaz zaten gümüş rengi ama titanium rengide çok hoş sevemediğim tek renk tüm cihazlarda altın rengi1850 tl ye saydı benim cihazı8-10 kişiye daha yazdım , 1600 1700 veriyorlardı hep .
2500 tl de kendi ilana koymuş .
2 tane kalmış elimde. Silver ve titan ... Fazla da kurcalamadan silver de anlaştık...

Beyaz benim çok hoşuma gitti kullandığım cihaz zaten gümüş rengi ama titanium rengide çok hoş sevemediğim tek renk tüm cihazlarda altın rengi![]()
Beyaz benim çok hoşuma gitti kullandığım cihaz zaten gümüş rengi ama titanium rengide çok hoş sevemediğim tek renk tüm cihazlarda altın rengi![]()

Haddime değil ama her yıl telefon almak kadar saçmalık yok. Tüketici çılgınlığı yapmayın benceG5 olsun çamurdan olsun , boşver .
Yoldayım şu an... Eminönüne almaya gidiyorum.
Bekle beni G5....
G2, G3, G4 ve şimdi de G5.. Seriye devam.![]()