Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Fotoğrafı -1 stop yani poz telefisini -1 yaparsın o parlama biter. Ayrıca şunu unutmayalım ki ''raw'' fotoğraf çekebilme özellikleri sayesinde bu tür şeyleri gidermek mümkündür. DSLR makinelerinin iyi fotoğraf elde etmesinin bir kozu da raw fotoğraf çekmesidir

Telefondaki raw işe yarar mı acaba? :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Fotoğrafı -1 stop yani poz telefisini -1 yaparsın o parlama biter. Ayrıca şunu unutmayalım ki ''raw'' fotoğraf çekebilme özellikleri sayesinde bu tür şeyleri gidermek mümkündür. DSLR makinelerinin iyi fotoğraf elde etmesinin bir kozu da raw fotoğraf çekmesidir
Ben o fotoğrafa göre yazıyorum. Sonuçta orada iyi çeken 6S Plus ve HTC10.

Koradam

Üye

Telefondaki raw işe yarar mı acaba? :)

RAW fotoğraf en baba DSLR makineyi kullansan da hayat kurtarır :) Ki en yüksek verimi alman için RAW fotoğraf çekip daha sonra işlemen lazım.
@OMG90
Gün batımında dışarı çık telefonunu al eline güneşin battığı yöne çevir (bulutlu bir gün batımında) telefonunu olabildiğince sabit tutarak kamera ayarlarından;
Ölçüm modlarına gir
Orta Ağırlıklı
Matris
Spot
Ayarları ile birer defa fotoğraf çek ve farkını gör.
Bu fotoğrafta ki sonuçları ele alırsam az ışıkta S7 sensöre giren fazla ışığı kesecek düzeyle pozlama hızına sahip olmadığını düşünürüm ve gündüz karşımıza bembeyaz bir fotoğraf çıkar.
Benim tahminime göre HTC 10 ve İp 6s in ölçüm modunu spot yapıp parlak alandan poz ölçümü yapıp fotoğrafı çekmişler.
G5 ve S7 de ise orta ağırlıklı ölçüm modu kullanılıp cihaza dengeli bir pozlama yaptırtılmaya çalışılmış. Yazmış olduğum terimler
Canon DSLR da
Kısmi Ölçüm
Merkez Ağırlıklı ortalama Telefonuma göre Orta Ağırlıklı
Nokta Ölçümü Spot
Değerlendirmeli Ölçüm Matris
Diye geçmektedir.
Bu ölçüm modlarını dileyen araştırıp daha geniş bilgiye sahip olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Bir şeyi beğenmemek için daha iyisinin veya en azından beğendiğinizin olması gerektiğini düşünüyorum... Yoksa meşhur soru gelir. Neye göre beğenmediniz?

• Beğen
Tepkiler: man20
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dün bende inceledim G5'i....
S7 nin ekranı ufak geldi bana ... Elime aldığımda ufacık geliyor , bu zamana kadar 5.5 inç kullandım ... s7 elimde çocuk oyuncağı gibi durdu . Açıkcası 2800 para vereceğim 5 inç telefon kullanacağım , mantıklı gelmedi.
G5 in ekranı ele tam oturuyor ve hoş duruyor gerçekten . Resimlerle ilgisi yok bana göre de ... Gold rengi özellikle hoşuma gitti... Kamerasına baktığımda , G4 ile aşırı fark göremedim açıkcası ... Demo cihazlar mı ortam ışığımı ondan dolayı olabilir .

Sahibinden aracılığıyla 2550 2600 2800 gibi fiyatlarda mevcut ... Ben z5 premium cihazımı takasta kullanacağım için 1 hafta daha bekleyip , ilanların çoğalmasını bekleyeceğim . :)

Ben de sahibinden'de birini buldum, evkur'dan vadeli alıp nakite çevirecekmiş.
Ondan 2500TL'ye alacağım sıfır olarak... :tebessüm:

Kılıfı bile hazırladım :kıskıs:

Son düzenleme:
xmustx

xmustx

Üye
Kesinlikle ben bu cihazı alırım diyen var mı ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben de sahibinden'de birini buldum, evkur'dan vadeli alıp nakite çevirecekmiş.
Ondan 2500TL'ye alacağım sıfır olarak... :tebessüm:

Kılıfı bile hazırladım :kıskıs:

Evkurdan cihaz alma hocam . Taksitleriniz ödenmez ise cihaz kapatılır ibaresi var . Ben bir kere aldım babama s6 edge , faturada o yazıyı görünce acayip sinirim bozuldu . Bende birinden almıştım . :(
Ne olur ne olmaz yani ...

Luck Star

Luck Star

Üye
Cihazı nasıl kapatiyormus? O korkutma amaçlı bence.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Imei mi kapatir desek sanmiyorum . Çalındı gibi bildirip kapatira biliyorsa bilmiyorum.

xmustx

xmustx

Üye
Onu gördüm fakat adam vazgeçerse ;)

Koradam

Üye
Umarım alanlar pişman olmaz gerçi şuan ki amiral gemilerinin hiç biri pişman etmez.
En fazla eksiğini görür keşke olsaydı dersiniz hangi telefonu alırsanız alın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evkurdan cihaz alma hocam . Taksitleriniz ödenmez ise cihaz kapatılır ibaresi var . Ben bir kere aldım babama s6 edge , faturada o yazıyı görünce acayip sinirim bozuldu . Bende birinden almıştım . :(
Ne olur ne olmaz yani ...

Cihazı nasıl kapatiyormus? O korkutma amaçlı bence.

Öyle bir şey yapabilmesi hukuken mümkün değil.
Yapabileceği tek şey sözleşmeden doğan ve borç ve yükümlülükleri hukuki takibe yani icraya koydurmak.
Faturaya öyle bir not düşüyor olması tamamen korkutmaya yöneliktir, uygulanabilirliği yoktur.
Cihazı iletişime kapatma yetkisi yalnızca BTK'ya aittir. Ve ödenmeyen borç ihbarı nedeniyle BTK cihazı iletişime kapatmaz. Cihazların iletişime kapatılma şartları bellidir. (Hırsızlık, kayıtdışılık vs gibi)
Ancak kimden alınırsa alınsın, ikinci el cihaz alımlarında cihazı satan kişiden şöyle bir tutanak almakta fayda var.

İKİNCİ EL SATIŞA İLİŞKİN ANLAŞMA VE KABUL BEYANI

EVKUR A.Ş mağazasından vadeli olarak ……/..../2016 tarihinde almış olduğum …………………………………. IMEI nolu .......... marka ............model cep telefonu, nakit ihtiyacımın doğması nedeniyle ........ Türk Lirası (...........TL) karşılığında anlaşılarak ve bedeli peşin alınmak suretiyle tarafımdan .........’ya satılmış olup, satıştan sonra mağazayla olan vadeli borç ilişkimden doğabilecek herhangi bir uyuşmazlıkta her türlü sorumluluğun tamamen tarafıma ait olduğunu, cihazı kendi istek ve irademle yukarıda belirtilen bedeli elden teslim alarak sattığımı kabul ve beyan ederim. ….../.../2016 Saat:…….:…….

Satışı Yapan ve Beyan Eden Satın Alan

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve boran9999
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Özgür abi , telefon işini ne yapıyoruz şimdi.? :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür abi , telefon işini ne yapıyoruz şimdi.? :)

Valla ben alacağım adamdan ama EVKUR müşterilerine telefonu açıp da veriyormuş diye duydum birkaç yerden.
Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorlarmış güya!
Sana ne be! Sana mı düştü kalite kontrolü yapmak.
Bunun kalite kontrolünü zaten üreten firma yapıyor ve ürün arızalı çıktığında gerekli değişim veya teknik servis hizmeti veriliyor.
Sen müşterinin rızası olmadıkça sattığın cihazı ne hakla kutusunu açarak verirsin müşteriye!
Akılları sıra kapalı kutu olarak nakde çevrilmesin diye önlem alıyorlar.
Sana ne adam sana borçlanıyor mu borçlanıyor, sen alacağından sorumlusun.
Cihazı ne yaptığı seni ilgilendirmez. İster kapalı kutuyla ister açıp satar nakde çevirir, ister kendi kullanır, ister çöpe atar.
Adamı aradım söyledim, cihazı kesinlikle ama kesinlikle açtırma diye.
Sizin de aklınızda olsun, Evkur'dan cihaz alacak olursanız kesinlikle açmalarına izin vermeyin.
Böyle bir hakları yok.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

Üst Alt