Luck Star
Üye
S7 tavsiye eden benim ve ikisinin kamerasına gidip kendi gözünle bak öyle karar ver en iyisi dedim. G5i kötüleyen olmadı. Ama silince tepkisiz kalıyor diyerek çamur at izi kalsın hesabı yapan siz siniz şimdi kusura bakmayın. Tepkisiz kalmayı bırak dokunmadan yapıyor işlemleri zaten karşılaştırma videosunu da paylaştım her anlamda daha hızlı ama yine de lg yine bir seçenek ve gidip incelenip begenilirse alınır yazdım.O dediğim leica lenslerin optik kaliteleri hakkında bilgi verirseniz aydınlanır kimbilir belki sahip olmayada çalışırız. Zaten konuda LG G5. Cihaz kötü yada çok kötü olabilir bırakında alacak olan arkadaşlar düşünsün. Herkes sizin ısrarla tavsiye ettiğiniz cihazları almak zorunda değilki ha aldı diyelim bu size ne kazandırıyor? Ben şahsen s7 edge yi inceledim beğenmediğimi yazdım kullanan arkadaşlarımız var forumda mesela fotoğraf çektin ve begenmedin siliyorsun işte o fotoğrafı silince cihaz belirli bir süre tepkisiz kalıyor bilemiyorum belkide benim incelediğim 2 cihazdada sorun vardı.Kullandığım ama kamerasını hiç başarılı bulmadığım iphone6s + ile yaptığım fotoğraf karşılaştırmasındada öyle abartılacak bir farkta göremediğimi söylemiştim. G5 i inceleme fırsatım olmadı eğer incelersem zaten sevmediğim yanlarını burada yazarım lg benim babamın firması değilki kaldıki ben lg bile kullanmıyorum şuan. Sadece geniş açı lens seskartı ve o zaman kutu içeriğinde olacağı ön görülen bang & olufsen h3 kulaklıkla ilgili beğendiğimi söyledim. Yine buradan yazıyorum ''LG G5 bang & olufsen ses kartı ve h3 kulaklıkla'' Iphone 6S Plus 64 Gb yurt içi garantili nokta hatasız telefonumu takas edebilirim.Sağlıcakla
LG yi uzun süredir 2 modeliyle kullandım. Doğruya doğru diyorsak şimdi LG nin dayanıksız olduğunu zaten diablo abimiz bilir. Biz fiyatını ve stabil arayüzünü sevdiğimiz için sesimizi cikartmadik. Değişim yapılan LG cihaz sayısının haddi hesabı yok. Tamire gönderiyoruz yeni cihaz veriyorlar yedisinde de aynı sorun ama sorun olmadı mı gerçekten güzel oluyor cihaz. Bang olufsen olayına gelirsek senelerce LG cihazları dış ülkelerde o tür ek hediyelerle verildi ama bize hic gelmedi ve geleceğini sanmıyorum. Güya g2 nin kulaklığı hi-fi desteği veriyor ama dandik s4 kulaklığı kadar iyi değildi.
Ben sadece htc almayın derim, yine reklamla göz boyadilar testlerde kamera ve pil kendini belli etti yine hüsran. Sadece ekran ve ön kamera gerçekten çok iyi. Hoparlörü yine iyidir eminim arayüz de öyle ama bu markanın popülaritesi bitti artık ne kılıf var piyasa da ne bir şey ne de ikinci el piyasası. O yüzden bu segmentte cihaz alacaklar s7 lere ve g5 e baksın beğendiğini alsın. Ne 1 2 saniye hızlı açması bir şeyi değiştirir ne de 1 tık daha iyi fotoğraf çekmesi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bariz bir sorunu olmadıkça kimseye onu alma bunu al diyemem .Leica'nin fotoğrafta ki yerini bilen bilir zaten . Bunu benden daha üst düzeyde ekipmanı olan birinin bilmesi daha doğru olurdu doğrudan diyafram değeri ile karşılaştırmamasini beklerdim .Biraz konu dışına çıkacağım ancak Canon 50mm f 1.8 ile Canon 50mm f 1.8 stm in bile arasında optik kalite açısından fark var . Arasında 200 lira gibi fark varken 
hiç inandırıcı gelmedi. Kötü çektiği yerde de iyi puan vermiş. İlginc