Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
O dediğim leica lenslerin optik kaliteleri hakkında bilgi verirseniz aydınlanır kimbilir belki sahip olmayada çalışırız. Zaten konuda LG G5. Cihaz kötü yada çok kötü olabilir bırakında alacak olan arkadaşlar düşünsün. Herkes sizin ısrarla tavsiye ettiğiniz cihazları almak zorunda değilki ha aldı diyelim bu size ne kazandırıyor? Ben şahsen s7 edge yi inceledim beğenmediğimi yazdım kullanan arkadaşlarımız var forumda mesela fotoğraf çektin ve begenmedin siliyorsun işte o fotoğrafı silince cihaz belirli bir süre tepkisiz kalıyor bilemiyorum belkide benim incelediğim 2 cihazdada sorun vardı.Kullandığım ama kamerasını hiç başarılı bulmadığım iphone6s + ile yaptığım fotoğraf karşılaştırmasındada öyle abartılacak bir farkta göremediğimi söylemiştim. G5 i inceleme fırsatım olmadı eğer incelersem zaten sevmediğim yanlarını burada yazarım lg benim babamın firması değilki kaldıki ben lg bile kullanmıyorum şuan. Sadece geniş açı lens seskartı ve o zaman kutu içeriğinde olacağı ön görülen bang & olufsen h3 kulaklıkla ilgili beğendiğimi söyledim. Yine buradan yazıyorum ''LG G5 bang & olufsen ses kartı ve h3 kulaklıkla'' Iphone 6S Plus 64 Gb yurt içi garantili nokta hatasız telefonumu takas edebilirim.Sağlıcakla
S7 tavsiye eden benim ve ikisinin kamerasına gidip kendi gözünle bak öyle karar ver en iyisi dedim. G5i kötüleyen olmadı. Ama silince tepkisiz kalıyor diyerek çamur at izi kalsın hesabı yapan siz siniz şimdi kusura bakmayın. Tepkisiz kalmayı bırak dokunmadan yapıyor işlemleri zaten karşılaştırma videosunu da paylaştım her anlamda daha hızlı ama yine de lg yine bir seçenek ve gidip incelenip begenilirse alınır yazdım.
LG yi uzun süredir 2 modeliyle kullandım. Doğruya doğru diyorsak şimdi LG nin dayanıksız olduğunu zaten diablo abimiz bilir. Biz fiyatını ve stabil arayüzünü sevdiğimiz için sesimizi cikartmadik. Değişim yapılan LG cihaz sayısının haddi hesabı yok. Tamire gönderiyoruz yeni cihaz veriyorlar yedisinde de aynı sorun ama sorun olmadı mı gerçekten güzel oluyor cihaz. Bang olufsen olayına gelirsek senelerce LG cihazları dış ülkelerde o tür ek hediyelerle verildi ama bize hic gelmedi ve geleceğini sanmıyorum. Güya g2 nin kulaklığı hi-fi desteği veriyor ama dandik s4 kulaklığı kadar iyi değildi.

Ben sadece htc almayın derim, yine reklamla göz boyadilar testlerde kamera ve pil kendini belli etti yine hüsran. Sadece ekran ve ön kamera gerçekten çok iyi. Hoparlörü yine iyidir eminim arayüz de öyle ama bu markanın popülaritesi bitti artık ne kılıf var piyasa da ne bir şey ne de ikinci el piyasası. O yüzden bu segmentte cihaz alacaklar s7 lere ve g5 e baksın beğendiğini alsın. Ne 1 2 saniye hızlı açması bir şeyi değiştirir ne de 1 tık daha iyi fotoğraf çekmesi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Koradam

Üye
O dediğim leica lenslerin optik kaliteleri hakkında bilgi verirseniz aydınlanır kimbilir belki sahip olmayada çalışırız. Zaten konuda LG G5. Cihaz kötü yada çok kötü olabilir bırakında alacak olan arkadaşlar düşünsün. Herkes sizin ısrarla tavsiye ettiğiniz cihazları almak zorunda değilki ha aldı diyelim bu size ne kazandırıyor? Ben şahsen s7 edge yi inceledim beğenmediğimi yazdım kullanan arkadaşlarımız var forumda mesela fotoğraf çektin ve begenmedin siliyorsun işte o fotoğrafı silince cihaz belirli bir süre tepkisiz kalıyor bilemiyorum belkide benim incelediğim 2 cihazdada sorun vardı.Kullandığım ama kamerasını hiç başarılı bulmadığım iphone6s + ile yaptığım fotoğraf karşılaştırmasındada öyle abartılacak bir farkta göremediğimi söylemiştim. G5 i inceleme fırsatım olmadı eğer incelersem zaten sevmediğim yanlarını burada yazarım lg benim babamın firması değilki kaldıki ben lg bile kullanmıyorum şuan. Sadece geniş açı lens seskartı ve o zaman kutu içeriğinde olacağı ön görülen bang & olufsen h3 kulaklıkla ilgili beğendiğimi söyledim. Yine buradan yazıyorum ''LG G5 bang & olufsen ses kartı ve h3 kulaklıkla'' Iphone 6S Plus 64 Gb yurt içi garantili nokta hatasız telefonumu takas edebilirim.Sağlıcakla
Sıkışınca konu cihaz kötülemeye geçmiş :) Bariz bir sorunu olmadıkça kimseye onu alma bunu al diyemem .Leica'nin fotoğrafta ki yerini bilen bilir zaten . Bunu benden daha üst düzeyde ekipmanı olan birinin bilmesi daha doğru olurdu doğrudan diyafram değeri ile karşılaştırmamasini beklerdim .Biraz konu dışına çıkacağım ancak Canon 50mm f 1.8 ile Canon 50mm f 1.8 stm in bile arasında optik kalite açısından fark var . Arasında 200 lira gibi fark varken ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok boş muhabbetler döndürüyorsunuz bana kalırsa.İsteyen eline alıp inceler neyi var yok araştırır ona göre tercihte bulunur artık kullanıcılar az da olsa bilinçlendi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Cam Plus kamera aksesuarı fiyatı normalde 240 lira ama Türk Telekom taahhütle 120 ye veriyormus iyi bu.
Yedek batarya 100 lira ama kitle beraber yine 120 bu da iyi sayılır.
Pahalı olan ses aparatı 420 lira. Buna kampanya vermemiş zaten çok fazla kişi alacağını sanmıyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cam Plus kamera aksesuarı fiyatı normalde 240 lira ama Türk Telekom taahhütle 120 ye veriyormus iyi bu.
Yedek batarya 100 lira ama kitle beraber yine 120 bu da iyi sayılır.
Pahalı olan ses aparatı 420 lira. Buna kampanya vermemiş zaten çok fazla kişi alacağını sanmıyorum.

Bence LG ve operatorler batarya kitini hediye olarak vermeliydi.
Moduler telefon satiyorsun ama insanlara o modulariteyi sevdirip benimsetecek adim atmak yerine yolmaya calisiyorsun.
Madem 2700 kusur gibi fahis bir fiyattan getirdin bari yaninda batarya kiti veya camplus'ı hediye et.
Pazarlamadan sinifta kaldi LG.
Fiyatlandirma yanlis, piyasaya surme sekli yanlis.
Ilk alanlar cok zarar edecek.
Bir ay icinde fiyat 300 tl gerileyip s7 seviyesine gelecek, ustune bir de batarya kiti verilecek belki.
Yok arkadas burda cikar cikmaz telefon almak akil kari degil...

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
S7leri alanlara gear vr nin yenisi verildi 400 lira ediyor ama herkes eskisiyle karıştırıyor. Mesela v10 lar batarya kitiyle satıldı ama Türkiye'de yok. İlk çıktığı an almak söyle. Türk Telekom, vatan, teknosa gibi sağlam yerden alacaklar boşuna beklemesin buralarda kolay kolay düşmez. Internetten alırım güvenirim ederim diyen 1 2 ay beklesin 2000 liraya yakın bir fiyattan alır.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3000den fazlaya geliyor cihaz
Bugün mediamarkt'ta ilk kez görüp elime aldım. Gold renk...
İnanın bana cihazın resimlerde göründüğü ile alakası yok.
İnanılmaz güzel ve şık bir cihaz.
Hafif ve incecik.
Resimlerde ne kadar kalın hantal çıkıntılı ve çirkin görünüyordu. Oysa tamamen bambaşka, ele alınca görüyorsunuz.
Kesinlikle gidin görün derim.
@DiaBLoS

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Luck Star

Luck Star

Üye
Ben kılıfları görünce zaten ufak olduğunu anladım. Ama arka kamera kısmı ve metalin deseni hoş değil bence.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hafif ve incecik.
Resimlerde ne kadar kalın hantal çıkıntılı ve çirkin görünüyordu. Oysa tamamen bambaşka, ele alınca görüyorsunuz.
@DiaBLoS

Özgür abi cihaza birşey demiyorum :) tt güya kampanya yapıyor ama cihazı alırsan faturaya ek, 3000den fazla ödüyorsun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben kılıfları görünce zaten ufak olduğunu anladım. Ama arka kamera kısmı ve metalin deseni hoş değil bence.

Kamera kısmı fotoğraflardaki kadar çıkıntılı ve çirkin değil.
Gerçekten çok acayip, telefon fotoğraflarda ucube gibi çıkıyor ama elde sanırsın 6S Plus :)
Mağazada mutlaka bir görün derim.
Almasına alacağım ama fiyat hala yüksek.
Operatör ve zincir mağazalarda 2799, internet mağazalarında 2650-2700...
2500 civarina inmesini bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve El~PisToLeRo
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür abi cihaza birşey demiyorum :) tt güya kampanya yapıyor ama cihazı alırsan faturaya ek, 3000den fazla ödüyorsun
Bence durum varsa ucuzlamasini bekleyip pesin almak en mantiklisi.
Belki aksesuarlar operatorden alinabilir...

Luck Star

Luck Star

Üye
Acele etme s7 bile intetnette 400 lira indi. 1 2 ay sonra 2200-2300 iner

man20

man20

Üye
Hafif ve incecik.
@DiaBLoS

Özgür abi senin bu heyecanını seviyorum ve bizede baya baya hissettiriyorsun. Bu cihaz seni çok değiştirdi :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

ArMaGeDdOn_87

Üye
yarın bende biraz teknosada incelicem :) buda olmazsa iPhone 7 yi beklemeye devam :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

HTC10 - iPhone 6S Plus - Samsung Galaxy S7 - LG G5 (Düşük Işık Fotoğraf Çekimi Karşılaştırması) - Alıntıdır

SAHNE-1

SAHNE-2

SAHNE-3

SAHNE-4

SAHNE-5

SAHNE-6

SAHNE-7

SAHNE-8

FİNAL DEĞERLENDİRMESİ

@DiaBLoS @El~PisToLeRo @Koradam @Luck Star @muratalperr55 @boran9999 @byAndroid @ArMaGeDdOn_87 @Dexter Morgan @bmw_m6 @osicik

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, El~PisToLeRo ve DiaBLoS
Luck Star

Luck Star

Üye
Fotoğraflardaki ışığı en iyi yansıtan s7 ama puanlamaya bak :D hiç inandırıcı gelmedi. Kötü çektiği yerde de iyi puan vermiş. İlginc :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Puanlama da sıkıntı var bence lg ye torpil geçmişler. Bi fotoğraf hariç S7 de ayrıntılar daha belirginken düşük puanlamișlar.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla yorumları aktarmadım.
Puanlamaların gerekçeleri cepkolik'te var...

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Üst Alt