Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Bütcem olmadığı halde ciddi ciddi G5 almayı düşünmeye başladım, sanırım alırım ofis arkadaşımda s7 var karşılaştırmada yaparım s7 ve abisinde daha önce yazdığım sıkıntılar var g5 i inceleme fırsatım olmadı edinince inceler ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi arkadaşlarada yardımcı olurum'' inşallah.Sağlıcakla

Merak edip kayda değer bir şey var sanıp mesajlara baktım tek tek, 700 liralık kulaklık esprisi güzelmiş. Sevmemiş olmanızdan dolayı bir tasarımı kötülemeyi yakıştıramadım. Biz de G5 tasarımını görünce gözlerimiz kanadı dedik. Birini yerden yere vurup diğerini yüceltmek. Yerden yere vurulana olan saygımı daha da güçlendirdi.

LG G serisini 2 nesildir kullanıyorum, umarım LG'nin kronik sorunlarından DAYANIKSIZLIK (komple) ve ekran sararması başınıza gelmez. Şimdiden hayırlısı olsun :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bütcem olmadığı halde ciddi ciddi G5 almayı düşünmeye başladım, sanırım alırım ofis arkadaşımda s7 var karşılaştırmada yaparım s7 ve abisinde daha önce yazdığım sıkıntılar var g5 i inceleme fırsatım olmadı edinince inceler ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi arkadaşlarada yardımcı olurum'' inşallah.Sağlıcakla
Bu arada LGde çalışan bir arkadaşın verdiği bilgiye göre fiyatta indirim konusuna Kore sıcak bakmamış.
LG Türkiye 2200_2300tl bandı için çok bastırmış ama Kore sanırım her yerde G5i S7 ile aynı fiyattan sunduğu için indirime yanaşmamış :(

Yani mağaza fiyatı yarın yine 2799 tl olarak açıklanabilir.
Yanında muhtemelen bir modül veya aksesuar ücretsiz verilecekmiş.
Operatör fiyatı biraz daha uygun olabilirmiş.
Herşey yarın belli olacak, bekleyip görelim.
Ancak korenin fiyat ısrarı çok yanlış.
Şu cihazı 2300den sunup yanında batarya kiti verse leblebi gibi satardı, aksesuara da gerek yok.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, boran9999 ve dark_13
Luck Star

Luck Star

Üye
Bu arada LGde çalışan bir arkadaşın verdiği bilgiye göre fiyatta indirim konusuna Kore sıcak bakmamış.
LG Türkiye 2200_2300tl bandı için çok bastırmış ama Kore sanırım her yerde G5i S7 ile aynı fiyattan sunduğu için indirime yanaşmamış :(

Yani mağaza fiyatı yarın yine 2799 tl olarak açıklanabilir.
Yanında muhtemelen bir modül veya aksesuar ücretsiz verilecekmiş.
Operatör fiyatı biraz daha uygun olabilirmiş.
Herşey yarın belli olacak, bekleyip görelim.
Ancak korenin fiyat ısrarı çok yanlış.
Şu cihazı 2300den sunup yanında batarya kiti verse leblebi gibi satardı, aksesuara da gerek yok.

Diğer ülkelerde satar Türkiye'de vermez. Farklı sınıfa alıyorlar ne de olsa. G4 ve V10 batarya kiti ile satıldı çoğu ülkede.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Diğer ülkelerde satar Türkiye'de vermez. Farklı sınıfa alıyorlar ne de olsa. G4 ve V10 batarya kiti ile satıldı çoğu ülkede.
Bizim ülkede 2500 bandının üstü LG için sıkıntı.
Henüz o bandın üstüne çıkacak popülaritesi yok bizde.
Samsung S serisi ile belli popülerlik yakaladı, o tutunabilir.
LG ise yeni yeni G serisi ile popülerliğini artırmaya başladı ancak bu popülerlik henüz 2500 üzerini kabul ettirecek düzeyde değil.
Tüketicilerin fiyat beklentisi 2200 2500 arasıydı.
Geç gelmenin üstüne bir de yüksek fiyat bandı, LG için pek iyi olmayacak.
Samsung erken gelip parsayı topladı, tam LGnin piyasaya gireceği vakit de fiyatı kırmaya başladı.
(Bkz. Hepsiburada S7 2450_2500tl)

Bu durum çok sürmez 15 gün sonra LGye aşağı doğru baskıya neden olur.

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Koradam

Üye
Çıkar çıkmaz almayın Samsung'dan daha kolay değeri düşüyor LG'nin 2 ay sonra zaten 2000 lira bandına iner hadi olmadı 2300

boran9999

boran9999

Üye
Çıkar çıkmaz almayın Samsung'dan daha kolay değeri düşüyor LG'nin 2 ay sonra zaten 2000 lira bandına iner hadi olmadı 2300
Sanırım öneriniz kullanıcı odaklı değil. Buna bir kaç örnek vereyim ;

lg4 ü istanbul bilişimden 1899 TL ye almıştım bu gün aynı paket satışı 1549 TL

O gün samsung galaxy S6 2450 TL idi bu gün 1779 TL

Birinin değer kaybı 671 TL
Öbürünün değer kaybı 350 TL

Hesap ortada. Bu durumda biraz daha bekleyip alınabileceken mantıklı markanın samsung olabileceği ihtimal dahilindedir. Sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Luck Star

Luck Star

Üye
Çoğu kişi teknosa vatan gibi yerlerden yani kısaca güvenilir yerlerden, sorun çıktığında karşısında adam bulabileceği yerden alışveriş yapıyor. Hele LG nin binlerce varyanti var hepsi varkli ithalatçı garanti. Sana şimdi 1100e g4 bile bulurum. Teknosa da s6 2100tl. Baz alman gereken fiyat budur.

Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

boran9999

boran9999

Üye
Çoğu kişi teknosa vatan gibi yerlerden yani kısaca güvenilir yerlerden, sorun çıktığında karşısında adam bulabileceği yerden alışveriş yapıyor. Hele LG nin binlerce varyanti var hepsi varkli ithalatçı garanti. Sana şimdi 1100e g4 bile bulurum. Teknosa da s6 2100tl. Baz alman gereken fiyat budur.

Bana cevaben yazdınız ise ben genelleme yapmadım aynı teknoloji market satış fiyatlarını yazdım zaten bilen bilir bu marketin fiyat politikasını :)
Tabiki alabildiğince geniş fiyatlarda edinmek mümkündür.

Edit : Sözünü ettiğim teknoloji marketlerden satın aldığım cihazlardan dolayı hiç bir sıkıntı yaşamadım. ( 1 yıl yakın önce aldığım cihaz sıkıntı çıkardı 3.de iphone yeni bir cihaz verdi)

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
Bana cevaben yazdınız ise ben genelleme yapmadım aynı teknoloji market satış fiyatlarını yazdım zaten bilen bilir bu marketin fiyat politikasını :)
Tabiki alabildiğince geniş fiyatlarda edinmek mümkündür.
Size cevaben kasıtlı cevap yazmıyorum yanlış anlamayın. Ben şimdi her yerden çeşitli fiyat bulurum ama bir yakınıma veya birine tavsiye verirken hiç bir zaman internet sitesinden tavsiye vermem. Sorun çıktığında kapı duvar olmak istemezler eminim. Bu yüzden eli ayağı düzgün satıcıları kıyaslamak gerekiyor diye düşünüyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Size cevaben kasıtlı cevap yazmıyorum yanlış anlamayın. Ben şimdi her yerden çeşitli fiyat bulurum ama bir yakınıma veya birine tavsiye verirken hiç bir zaman internet sitesinden tavsiye vermem. Sorun çıktığında kapı duvar olmak istemezler eminim. Bu yüzden eli ayağı düzgün satıcıları kıyaslamak gerekiyor diye düşünüyorum.

Galaxy S7, hepsiburada'da 2450TL'ye düşmüş (Daha 1 Ay oldu çıkalı)... 2799'dan alanlara yazık değil mi şimdi. 350TL zarardalar.
Yine aynı şekilde Galaxy S7 Edge de 2900TL'ye düşmüş... 3299 TL'den alanlara yazık değil mi? 400TL zarardalar...

1 aydan bahsediyorum.
1 ayda nasıl düşer bir telefon 350-400TL birden...

Çıkmış bir de LG bir ay sonra düşer diye laf ediyorsunuz.
Samsung'un 1 ayda attığı kazığı hiç bir firma atmamıştır heralde...

Luck Star

Luck Star

Üye
Galaxy S7, hepsiburada'da 2450TL'ye düşmüş (Daha 1 Ay oldu çıkalı)... 2799'dan alanlara yazık değil mi şimdi. 350TL zarardalar.
Yine aynı şekilde Galaxy S7 Edge de 2900TL'ye düşmüş... 3299 TL'den alanlara yazık değil mi? 400TL zarardalar...

1 aydan bahsediyorum.
1 ayda nasıl düşer bir telefon 350-400TL birden...

Çıkmış bir de LG bir ay sonra düşer diye laf ediyorsunuz.
Samsung'un 1 ayda attığı kazığı hiç bir firma atmamıştır heralde...
Benim yazdığımı okumuyorsaniz ne desem boş. Ben de 2500'e aldım fiyat etiketi 3300'ken. Fiyat orijinal yerlerde düşmüyor. Hepsiburada dan ithalatçı garanti çıktı diyelim ne yapacaksın? Çoğu kişi fiyata bakmadan, fiyat farkı olduğunu bile bile sağlam yerlerden alıyor. Oralarda istediği kadar fiyat düşsün. G4 şuan 1700 ama 1100e kadar bulurum. Bu mudur fiyat anlayışı? İki cihaz da aynı mı?

Koradam

Üye
Dolar kuru dahi düşüyor iken fiyatın düşmesi çok normal bence. Gel görelim ki Note serisinin doğru düzgün fiyatı bile düşmüyor Note 4 daha yeni yeni 2000 liranın altına düştü. Üstüne 2. telefon da çıkacak şunun şurasında ne kaldı :).
Ben çin den alışveriş yapıyorum atıyorum dün 55 liraya aldığım şey dolar kuru yüzünden bugün 40 lira kazık yedim diye üzülüyüm mü ? Aceleci insan genelde hep zararda olur bunun tipik bir örneği sadece

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben Samsung'da staj yaptım. Değişim cihazlarının ücreti servisten çıkıyor. Alamaz miyiz hepsiburada'dan?? Neden gidip en pahalı yer olan KVK'dan alıp yolluyoruz sizce? Arada fark var ki fiyat farkı da var. Aradaki farkı da başına gelmeden bilemezsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Samsung'da staj yaptım. Değişim cihazlarının ücreti servisten çıkıyor. Alamaz miyiz hepsiburada'dan?? Neden gidip en pahalı yer olan KVK'dan alıp yolluyoruz sizce? Arada fark var ki fiyat farkı da var. Aradaki farkı da başına gelmeden bilemezsin.

2450 TL olan S7 ve 2900TL olan S7 Edge'de "Samsung Türkiye Garantili" diye yazıyor :hmmm

Luck Star

Luck Star

Üye
2450 TL olan S7 ve 2900TL olan S7 Edge'de "Samsung Türkiye Garantili" diye yazıyor :hmmm
İstediği kadar yazsin. Geldiğinde farklı çıktığında ne yapacaksın? Az araştır bak bakalım kaç kere gelmiş bu olay.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hepsi burada da fiyat veren mağazaların isimleri yazıyor. İsimlere bak bir de. Orada olmasa gidip alır miydin güvene güvene :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İstediği kadar yazsin. Geldiğinde farklı çıktığında ne yapacaksın? Az araştır bak bakalım kaç kere gelmiş bu olay.

İyi de farklı çıktığında her türlü hukuki hakkın var zaten.
Hepsiburada'nın ağzına tükürmek zor olmaz ki.
Alırsın ekran görüntüsünü, yaparsın şikayetini; bak bakalım ne oluyor o zaman.

Burda asıl varsayılması gereken gerçekten Samsung Türkiye garantili olması.
Ve asıl sorulması gereken 2799 ile 3299TL'den bu cihazları alanlara yazık değil mi?
Hepsi burada da fiyat veren mağazaların isimleri yazıyor. İsimlere bak bir de. Orada olmasa gidip alır miydin güvene güvene :D

İsimler beni bağlamaz.
Satışın yapıldığı yer Hepsiburada.com ve orada yazan yazı Samsung Türkiye garantili!

Murat Alper

Murat Alper

Üye
şuanda hepsiburadada galaxy s7 edge 2573 tl ye düşmüş durumda erken alanlarda büyük kazık yemiş durumdalar
pardon 2598 tl

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Luck Star

Luck Star

Üye

Valla o hakkım var diyenleri çok gördüm. Bizim servise gelip ortalığı ayağa kaldırdılar. Yok 3500 verdim nasıl olur falan filan gerisine karışmam. Yazık olayına gelirsek internetten hiç bir şekilde taksit imkanı yok ama diğer yerlerden nasıl yapıyorlarsa taksit yapıyorlar, daha dün arkadaşım taksitle aldım dedi ve fotoğraf attı. Yazık mi değil bence. Ben g2 yi kvk dan aldım mesela 2.5 yıl boyunca tek sorun çıkmadı. Diğer yerden alanların seri numarası farklıydı. Ekranlari sarardı hep. Sonra ortaya sararan seri çıktı bunlar da o ucuza satilanlar.. Fiyatı veren mağazayi git yerinde gör. Oraya gidip o parayı verir misin sonra düşün. Benim çevremde genel olarak böyle birşey yapan yok. Haksızlık da değil. Halen teknosa gibi yerlerden 2100tl ye s6 alan oluyor. Bunlar farkında değil mi sanıyorsun fiyatın?

Luck Star

Luck Star

Üye
şuanda hepsiburadada galaxy s7 edge 2573 tl ye düşmüş durumda erken alanlarda büyük kazık yemiş durumdalar
pardon 2598 tl
İthalatçı yazıyor.

Üst Alt