Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
S7yi adam yerine koyan yok ki.
G5i S7Edge ile karşılaştırıyorlar hep.
Ve çoğu yönden de G5 ikisini birden tokatlıyor.

O kasadaki açıklık sadece bir kişide çıktı, ürün defoluymuş, sonra genelleme yaptığı için özür diledi.

G5in Türkiye için dezavantajı piyasaya geç gelmesi ve fiyatının yeterince rekabetçi olmaması. Yoksa S7leri bunun yanında telefondan sayma...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi yönden tokatlıyor ? Keskin fotoğraf çeken S7 yi geniş ama keskinliğini yitirmiş fotoğraflar çeken G5 mi ?
Az ışıkta az noise ve temiz fotoğraflar çeken S7 yi mi tokatlıyacak ?
Dış etkenlere gelirsek dayanıklılığı olan S7 yi mi tokatlıyacak ?
S.Amoledin güzelliğini mi tokatlasın :D
Adamlar alt tarafı çıkan telefon yapmış bunu da modüler diye yediriyor millete modüler bambaşka bir şeydir. Arkasına grip takınca veya batarya yeri çıkınca modüler cihaz olunmuyor.Tamamen kandırmaca.
O kadar LGci olmuşsun ki telefonun desteklemediği hızı destekliyormuş gibi yazıyorsun bi bak bakalım Cat 10 destekli cihaz var mı :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kaynak muhtemelen hatalı olabilir.

Edit: Kesinlikle hatalı

Dediğiniz gibi, HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat6 300/50 Mbps or LTE Cat9 450/50 Mbps, EV-DO Rev.A 3.1 Mbps şebekelerini kullanıyor. Bir farkı yok diğer telefonlardan...

XLTE12 destekli Snapdragon 820 var G5'te.
%30 faster 4G.
Yani 450Megabitten %30 daha yüksek hız desteği. (600megabit)
Kaynakta hata yok Wikipedia.
Sizin kaynakta hata var.

Luck Star

Luck Star

Üye
S7yi adam yerine koyan yok ki.
G5i S7Edge ile karşılaştırıyorlar hep.
Ve çoğu yönden de G5 ikisini birden tokatlıyor.

O kasadaki açıklık sadece bir kişide çıktı, ürün defoluymuş, sonra genelleme yaptığı için özür diledi.

G5in Türkiye için dezavantajı piyasaya geç gelmesi ve fiyatının yeterince rekabetçi olmaması. Yoksa S7leri bunun yanında telefondan sayma...

Afedersin ama neyde tokatlıyor öğrenebilir miyim ?

Tasarımdan -1 kaybeder başta,
Suya ve toza dayanıklı değil -1,
Pil nispeten yetersiz -1,
Ekran sAmoled'in yanından geçemez -1,
Ve çeşitli YouTube testlerinde de aradaki fark gözle görülür derecede belli. Tokatladığı falan yok bence.

• Beğen
Tepkiler: Koradam
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hangi yönden tokatlıyor ? Keskin fotoğraf çeken S7 yi geniş ama keskinliğini yitirmiş fotoğraflar çeken G5 mi ?
Adamlar alt tarafı çıkan telefon yapmış bunu da modüler diye yediriyor millete modüler bambaşka bir şeydir. Arkasına grip takınca veya batarya yeri çıkınca modüler cihaz olunmuyor.Tamamen kandırmaca.
O kadar LGci olmuşsun ki telefonun desteklemediği hızı destekliyormuş gibi yazıyorsun bi bak bakalım Cat 10 destekli cihaz var mı :D
Şu anda mobilim.
Eve geçince videoları ve incelemeleri paylaşırım.
O zaman nerede tokatladığını siz de görürsünüz :tebessüm:

Luck Star

Luck Star

Üye

:alkis

Şu anda mobilim.
Eve geçince videoları ve incelemeleri paylaşırım.
O zaman nerede tokatladığını siz de görürsünüz :tebessüm:

Bekliyoruz. 450Mbit de de ısrarcıyız. İşlemcinin desteklemesi önemli değil.

Koradam

Üye
XLTE12 destekli Snapdragon 820 var G5'te.
%30 faster 4G.
Yani 450Megabitten %30 daha yüksek hız desteği. (600megabit)
Kaynakta hata yok Wikipedia.
Sizin kaynakta hata var.

O tamamen teorik bir şey göstersene bana 600mbps çektiğine dair delil ?Hadi diyelim çekti şuan ülkemizde 450MBPS gören cihaz var mı ? Operatörler bu hızı veriyor mu hadi verdi diyelim bu hızın hakkını veren paketi uygun fiyat ile mi veriyor ? Bunlar hep boş iş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O kadar Samsungçu olmuşsunuz ki şurayı açıp okumuyorsunuz.

Luck Star

Luck Star

Üye

Zamanında Snapdragonda olup telefonda olmayan o kadar özellikler söylendi ki şuan işlemcinin bu desteği sunması, o cihazın sunduğu anlamına gelmiyor emin olabilirsin. Ayrıca tanıtımı izlemeni de öneririm. Burda sana Cat9 450mbit yazan 15-20 kaynak sunabilirim.

Koradam

Üye

Bunun Samsung ile alakası yok çünkü S7 ve S7 Edge'nin de Snaplı varyantı var ;) Bunlar hep teorik şeyler. Güya Snapdragon 820 fotoğraf bazında da iddialı işler çıkarak kadar iyi kapasitede fotoğraf işliyordu ama bunlar hep teoride... Bazı şeyler pazarlama stratejisinin ötesinde değil. Bknz: Ülkemizde ki operatör reklamları

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Zamanında Snapdragonda olup telefonda olmayan o kadar özellikler söylendi ki şuan işlemcinin bu desteği sunması, o cihazın sunduğu anlamına gelmiyor emin olabilirsin. Ayrıca tanıtımı izlemeni de öneririm. Burda sana Cat9 450mbit yazan 15-20 kaynak sunabilirim.
Neyse S7si olan biri varsa haftaya yanyana gelip hızları tokuşturalım.
O zaman görürüz :)

Luck Star

Luck Star

Üye

Her zaman bekleriz. Exynos>Snapdragon. Samsung'un kendi modelinde bile Snapdragon'dan daha iyi performans ve daha iyi batarya süresi sunuyor. Isınma da yok 2 saat aralıksız oyun ile cihaz 43-45 dereceye ulaştı.

Koradam

Üye

G5 uzaydan bağlanıp 600mbps çekecek ok kardeşim ok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Her zaman bekleriz. Exynos>Snapdragon. Samsung'un kendi modelinde bile Snapdragon'dan daha iyi performans ve daha iyi batarya süresi sunuyor. Isınma da yok 2 saat aralıksız oyun ile cihaz 43-45 dereceye ulaştı.
S7nin kendi varyantları arasındaki ilişki beni bağlamaz :tebessüm:

Kısmetse bir hafta on güne kadar G5i alacağım. Aranızda S7 sahibi olup ankarada oturan varsa yanyana bir test yapar hızları karşılaştırırız :)

Luck Star

Luck Star

Üye

Kısmetse bir hafta on güne kadar G5i alacağım. Aranızda S7 sahibi olup ankarada oturan varsa yanyana bir test yapar hızları karşılaştırırız :)

Daha almamışsın bence YouTube'daki testlerin hepsine bakıp öyle karar ver. Hem Ankara'da değilim hem de S7 yok S7 Edge var. Yolun düşerse test ederiz.

Koradam

Üye

Karşına Note 3 LTE ile de çıkarım nasıl olsa doğru düzgün max hızı vermedikleri için içim rahat ;)

Luck Star

Luck Star

Üye
Karşına Note 3 LTE ile de çıkarım nasıl olsa doğru düzgün max hızı vermedikleri için içim rahat ;)

Şuana kadar kendi çevremde en yüksek hızı alan benim. Turkcell ile 87 mbit aldım. Kaldı ki 300/450 rüya :D

Koradam

Üye
Şuana kadar kendi çevremde en yüksek hızı alan benim. Turkcell ile 87 mbit aldım. Kaldı ki 300/450 rüya :D
Öyle deme dostum G5 Snapdragon (kertenkele) uzayda ki uydulara doğrudan bağlanıp 600mpbs çekiyor :bleh:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu kısma katılmamak elde değil.
Ankaranın çoğu yerinde ayarı 4G yapınca çekim iki çubuğa düşüyor.
Hal böyle olunca da 3Gdeyken çıkan test sonucu 4Gde olandan yüksek çıkıyor.
Bu operatörleri ıslak sopayla dövmek lazım.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu kısma katılmamak elde değil.
Ankaranın çoğu yerinde ayarı 4G yapınca çekim iki çubuğa düşüyor.
Hal böyle olunca da 3Gdeyken çıkan test sonucu 4Gde olandan yüksek çıkıyor.
Bu operatörleri ıslak sopayla dövmek lazım.

Para toplayacak kapı çıktı ellerine :D 2 baz istasyonu değiş çak fiyatları oh senden zengini yok.

boran9999

boran9999

Üye
Bütcem olmadığı halde ciddi ciddi G5 almayı düşünmeye başladım, sanırım alırım ofis arkadaşımda s7 var karşılaştırmada yaparım s7 ve abisinde daha önce yazdığım sıkıntılar var g5 i inceleme fırsatım olmadı edinince inceler ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi arkadaşlarada yardımcı olurum'' inşallah.Sağlıcakla

Üst Alt