Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
S7de de quick charge 3.0 var. Ve s6 da exynos 7420 olduğu halde en hızlı dolan telefon :)

S7de quick charge 3.0 yok, yalnizca 2.0 var.
3.0 teknolojisi 2.0a göre cok daha hizli.

smh60

smh60

Üye
Özellikleri ve benchmark sonuçları iyi görünüyor ama tasarım konusunda birdenbire bu kadar değişim hoş karşılanmayacaktır bence g5 tasarım konusunda sınıfta kalır

byAndroid

byAndroid

Üye
S7de quick charge 3.0 yok, yalnizca 2.0 var.
3.0 teknolojisi 2.0a göre cok daha hizli.

Harbiden gsmarena da öyle yazıyor. Ben biyerde okumuştum gucik charge 3.0 var yazıyordu. Bi bakıyım bulabilecek miyim yazıyı. Çünkü çok fark var yarım saatte %83 dolduruyor şarjı
Yokmuş galiba aynen 90 dk da full yormuş yinede s7

boran9999

boran9999

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Örnek fotoğraflar bana bir fikir vermedi S7 de odaklanan yer nedeniyle flare etkisi oluşmuş bu etki o kameranın kötü olduğu manasına gelmemeli bu test 3 kamera hakkında hiç bir fikir vermiyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GS'te ekran görüntüsü alma yöntemleri:

1) Arkadaki güç tuşu (parmak izi okuyucu) ile birlikte yandaki ses kısma tuşuna aynı anda basma

2) Hızlı işlem merkezindeki Capture/Screenshot seçeneğini kullanma

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

G5 hazırlıklarına başladım.
Hem Micro-USB hem de Type-C olabilen kablo aldım :kıskıs:

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye

G5 hazırlıklarına başladım.
Hem Micro-USB hem de Type-C olabilen kablo aldım :kıskıs:

Kablo kalitesine dikkat edin. Ucuz type-c kablolar cihazın patlamasına veya kalıcı hasar bırakmasına neden oluyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kablo kalitesine dikkat edin. Ucuz type-c kablolar cihazın patlamasına veya kalıcı hasar bırakmasına neden oluyor.

O durum kablodan ziyade kullandığın yani kabloyu bağladığın "adaptörle" alakalı.

0MG90

0MG90

Üye
O durum kablodan ziyade kullandığın yani kabloyu bağladığın "adaptörle" alakalı.
Diğer forumda konu okumuştum Chromebook muydu neydi ucuz type-c kablo yüzünden hasar görmüştü. Ondan bilemiycem.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

LG G5 ve fuarda süpürdüğü ödüller...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
bmw_m6

bmw_m6

Üye

LG G5 ve fuarda süpürdüğü ödüller...
S7edge ve lg g5 arasinda kalmis biri olarak yoluma s7edge ile devam etmeye karar verdim .dun cihazin on siparisini verdim. Lg g5 alacak arkadaslara simdiden hayirli olsun.

0MG90

0MG90

Üye
S7edge ve lg g5 arasinda kalmis biri olarak yoluma s7edge ile devam etmeye karar verdim .dun cihazin on siparisini verdim. Lg g5 alacak arkadaslara simdiden hayirli olsun.
S7 edge tasarım olarak iyi hiç değilse G5'e göre

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Şu an çok pahalı ama. Bence biraz bekle inmesini.
Dun aksam üstü vr gear hediyeli ön sipariş verdim . ayin 11 dagitim basliyacak 15 i gibi elimde olurmus normalde. Gecen hafta pesin para almaya gittim eleman bana sigorta satmak icin cok inat etti bende sinirlenip almadan ciktim. Dun operatorum kampanya yapmis ve ön siparis verdim. İyikide gecen hafta almamisim operatorle daha avantajli oldu bana.

Not: fransada yaşıyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Dun aksam üstü vr gear hediyeli ön sipariş verdim . ayin 11 dagitim basliyacak 15 i gibi elimde olurmus normalde. Gecen hafta pesin para almaya gittim eleman bana sigorta satmak icin cok inat etti bende sinirlenip almadan ciktim. Dun operatorum kampanya yapmis ve ön siparis verdim. İyikide gecen hafta almamisim operatorle daha avantajli oldu bana.

Hmmm iyi olmuş o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

VR hediyeli kampanya Türkiye'de olmayacak muhtemelen.
Olacak olsaydı önsiparişlerin çoktan başlaması lazımdı.

Hal böyle olunca S7'nin G5 karşısında aşırı bir avantajı olmayacak.
Hele ki aralarında 300TL falan fark olursa G5 almak daha mantıklı.

Tasarım konusuna gelince.
G5 ile ilgili yerli yabancı tüm videoları izledim.
Herkes uzaktan veya fotoğraftan göründüğü gibi olmadığını, bunlara aldanılmaması gerektiğini, elde çok şık durduğunu belirtiyor.
Bir de çoğu kişinin zaten kılıfla kullanacağı düşünüldüğünde dış görüntünün çok bir önemi kalmıyor.

Geride ise tek bir soru işareti var: Batarya performansları nasıl olacak.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
s7 edge 6saat 30 dk ekran performansı veriyormuş ama g5 de 5saat verir yada vermez

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
s7 edge 6saat 30 dk ekran performansı veriyormuş ama g5 de 5saat verir yada vermez

G5'i S7 Edge ile değil normal S7 ile karşılaştırarak bakmak gerek.

G5: 2800mAh
S7: 3000mAh

S7 Edge: 3600mAh

Benim hesaplamalarıma göre G5 ile S7 arasında; bataryanın yalnızca internet kullanımı için harcandığını düşünürsek 1 saat falan fark olacak.
Ancak konuşma süresinde ne kadar fark eder onu bilemem.

Öte yandan LG çok daha gelişmiş optimizasyon yaparak S7'den daha uzun batarya ömrü de sağlamış olabilir.

Bütün bunların cevaplarını 15-20 gün içinde incelemeler ortaya döküldükçe alırız sanırım.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg g5 4k video testi

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

Üst Alt