bulutsuzgece
Üye
S7de de quick charge 3.0 var. Ve s6 da exynos 7420 olduğu halde en hızlı dolan telefon![]()
S7de quick charge 3.0 yok, yalnizca 2.0 var.
3.0 teknolojisi 2.0a göre cok daha hizli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S7de de quick charge 3.0 var. Ve s6 da exynos 7420 olduğu halde en hızlı dolan telefon![]()
Harbiden gsmarena da öyle yazıyor. Ben biyerde okumuştum gucik charge 3.0 var yazıyordu. Bi bakıyım bulabilecek miyim yazıyı. Çünkü çok fark var yarım saatte %83 dolduruyor şarjıS7de quick charge 3.0 yok, yalnizca 2.0 var.
3.0 teknolojisi 2.0a göre cok daha hizli.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kablo kalitesine dikkat edin. Ucuz type-c kablolar cihazın patlamasına veya kalıcı hasar bırakmasına neden oluyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
G5 hazırlıklarına başladım.
Hem Micro-USB hem de Type-C olabilen kablo aldım
Kablo kalitesine dikkat edin. Ucuz type-c kablolar cihazın patlamasına veya kalıcı hasar bırakmasına neden oluyor.
Diğer forumda konu okumuştum Chromebook muydu neydi ucuz type-c kablo yüzünden hasar görmüştü. Ondan bilemiycem.O durum kablodan ziyade kullandığın yani kabloyu bağladığın "adaptörle" alakalı.
S7edge ve lg g5 arasinda kalmis biri olarak yoluma s7edge ile devam etmeye karar verdim .dun cihazin on siparisini verdim. Lg g5 alacak arkadaslara simdiden hayirli olsun.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LG G5 ve fuarda süpürdüğü ödüller...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
S7 edge tasarım olarak iyi hiç değilse G5'e göreS7edge ve lg g5 arasinda kalmis biri olarak yoluma s7edge ile devam etmeye karar verdim .dun cihazin on siparisini verdim. Lg g5 alacak arkadaslara simdiden hayirli olsun.
Beni s7 edge yonelten etken tasarim ve pil kapasitesi oldu.S7 edge tasarım olarak iyi hiç değilse G5'e göre
Şu an çok pahalı ama. Bence biraz bekle inmesini.Beni s7 edge yonelten etken tasarim ve pil kapasitesi oldu.
Dun aksam üstü vr gear hediyeli ön sipariş verdim . ayin 11 dagitim basliyacak 15 i gibi elimde olurmus normalde. Gecen hafta pesin para almaya gittim eleman bana sigorta satmak icin cok inat etti bende sinirlenip almadan ciktim. Dun operatorum kampanya yapmis ve ön siparis verdim. İyikide gecen hafta almamisim operatorle daha avantajli oldu bana.Şu an çok pahalı ama. Bence biraz bekle inmesini.
Hmmm iyi olmuş o zamanDun aksam üstü vr gear hediyeli ön sipariş verdim . ayin 11 dagitim basliyacak 15 i gibi elimde olurmus normalde. Gecen hafta pesin para almaya gittim eleman bana sigorta satmak icin cok inat etti bende sinirlenip almadan ciktim. Dun operatorum kampanya yapmis ve ön siparis verdim. İyikide gecen hafta almamisim operatorle daha avantajli oldu bana.
Not: fransada yaşıyorum.

Dun aksam üstü vr gear hediyeli ön sipariş verdim . ayin 11 dagitim basliyacak 15 i gibi elimde olurmus normalde. Gecen hafta pesin para almaya gittim eleman bana sigorta satmak icin cok inat etti bende sinirlenip almadan ciktim. Dun operatorum kampanya yapmis ve ön siparis verdim. İyikide gecen hafta almamisim operatorle daha avantajli oldu bana.
Not: fransada yaşıyorum.
s7 edge 6saat 30 dk ekran performansı veriyormuş ama g5 de 5saat verir yada vermez