ilyas_0177
Üye
tr de o fiyat olmaz bence, G5 için belirtilecek fiyat 3.200 lira olurLG G5'in Türkiye fiyatının 2300 TL - 2500 TL aralığında olması bekleniyor.
Fena bir fiyat değil, ancak Samsung "S7" için bu düzeye yakın bir fiyat belirlerse LG G5'in işi zorlaşır.
yok abi en az 2500 bence en fazlada 2700 gibi zaten 2300 olsa peynir ekmek gibi satılır zatenLG G5'in Türkiye fiyatının 2300 TL - 2500 TL aralığında olması bekleniyor.
Fena bir fiyat değil, ancak Samsung "S7" için bu düzeye yakın bir fiyat belirlerse LG G5'in işi zorlaşır.
3200 olmaz ama bence zaten 2100 lirayı geçecek deniliyordu fiyatında ama 3200 çok fazla olurtr de o fiyat olmaz bence, G5 için belirtilecek fiyat 3.200 lira olur
ayrıca cihaz neden ucuz 600 dolar nedir anlamadım gitti
inşallah o fiyat ile gelir ama insanın aklında soru işareti kalır bence
Bu karşılarştırmaları birde vulkandan sonra yapamak lazım pek doğru ve gerçekçi olmuyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung Galaxy S7 / S7 Edge ve LG G5 Karşılaştırma - MaxiCep
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başka yenilik bulamıyorlar işteBizim yıllardır lumialarda kullandığımız gleance screeni çok büyük yenilik diye iyi kakalamış şakayla karışık.
Bide bunun samsung versiyonu vardı demi. Oda yenilik diye yedirmiş millete
Bizim yıllardır lumialarda kullandığımız gleance screeni çok büyük yenilik diye iyi kakalamış şakayla karışık.
Bide bunun samsung versiyonu vardı demi. Oda yenilik diye yedirmiş millete
g5 in arkadaşları da yenilik değil zatenBaşka yenilik bulamıyorlar işte
Dediğin fiyat olursa çok fazla tutuluryok abi en az 2500 bence en fazlada 2700 gibi zaten 2300 olsa peynir ekmek gibi satılır zaten
3200 olmaz ama bence zaten 2100 lirayı geçecek deniliyordu fiyatında ama 3200 çok fazla olur
LG çok başka ya kullanmadan konuşmak olmaz tabi ama mutlaka deneyip kullanmak lazımTasarım herşey değil malesef.
Kaldı ki tasarım kötü değil Lg kullanan bana kötü ya da farklı gelebilir,kullanmayanlara ne oluyor? Çift kamera anca bu şekilde konumlandırılabilir alt alta yapsaydı m8 kopyası derlerdi.Sade bir tasarım ön kısım zaten bildiğin G2 nesi kötü anlamadım? Millet boş konuşuyor biraz.Kamera kısmı hariç diğer hatları çok hoş seksi bir telefon.Cihaz fu ll inovasyon bunu anlamakta zorluk çekenler var.Klasikleşen piyasada fark yaratmak önemli.
G5'in arkadaşlarına lafımız yok biz sadece kuruyu yakıyoruz.g5 in arkadaşları da yenilik değil zaten
Kurunun yanında yaşı da yakmayın.
tasarım sizinde söylediğiniz gibi göreceli bir kavram. Birine hoş gelir diğerine gelmez ama yinede seksi değil malesef.Tasarım herşey değil malesef.
Kaldı ki tasarım kötü değil Lg kullanan bana kötü ya da farklı gelebilir,kullanmayanlara ne oluyor? Çift kamera anca bu şekilde konumlandırılabilir alt alta yapsaydı m8 kopyası derlerdi.Sade bir tasarım ön kısım zaten bildiğin G2 nesi kötü anlamadım? Millet boş konuşuyor biraz.Kamera kısmı hariç diğer hatları çok hoş seksi bir telefon.Cihaz fu ll inovasyon bunu anlamakta zorluk çekenler var.Klasikleşen piyasada fark yaratmak önemli.
Hele One M7 ve M8'e bakarsak hiç bile değil.G5'in arkadaşlarına lafımız yok biz sadece kuruyu yakıyoruz.
tasarım sizinde söylediğiniz gibi göreceli bir kavram. Birine hoş gelir diğerine gelmez ama yinede seksi değil malesef.
Neyi inovasyon yahu bununTasarım herşey değil malesef.
bir duzeltme yapayım ilk glance screen özelliğini kullanan telefon nokiadır ve bunuda ilk olarak nokia n8 modelinde kullanılmıştu ve daha sonradan bazı symbian modellerine geldi hatırlamıyorum ama ve sonra guncelleme ile microsft kendi telefonlarına getirdiMs fanatikleri suan kendini öyle avutuyor . bak bizim yillardir kullandigimiz gleance screen yenilik diye tanitiyorla. Biz ne kadar önde sistemiz ah bide su marketimiz gelişse iphone satisini ikiye katliyacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?