El~PisToLeRo
Üye
6s in biraz ısındığı söyleniyor bu durumda g5 bu sıcaklık değerlerine göre hiç ısınmıyor
Anladım, @bulutsuzgece g5 den memnun musun ?Isınmıyor değil daha az ısınıyor.
6S'de 37 derece dış sıcaklık var ise bu değer metal bir telefonda daha fazla hissedilir 'biraz ısınıyormuş' tabiri yanlış bence.
voLTE yüksek düzeyde veri trafiği + vo-LTE lte nin modifiye edilmiş halıKonu ile alakası yok ama bende lg v10 var ve voLTE var bildirimlerde ama kapalı yani tiklanmiyor ve bu ne ise yarıyor acaba
Hongkong menşei cihazlar genelde ucuzdur sadece telefonla ilgili değil tüm elektronik ürünlerde bu böyledir. G5 içinde bir başka cihaz içinde bu geçerlidir örneğin 3300 TL lik galaxy S7 edge 2200 TL ye bulabilirsiniz oysa aynı cihaz almanya mediamarkt de 759€ yani 2564TL fiyatttan satılıyor aynı markette G5 649€ buda 2192TL yapar. Ülkemizde ucuz satılan cihazları ucuz olmasındaki en büyük etken söz konusu yerlerden ithalatcı garantili bir nevi bunun garantisi bizzat benim abimcilarin getirdikleri cihazlar kesinlikle uzak durulmalı onca para veriyoruz 300-400 TL fazla verip distribütör garantili ürünlerin alınması taraftarıyım.Size katiliyorum fiyati dustu deniyor cihazlarin. Oysa burdaki en buyuk suçlu turkiyede yuksek fiyatli satilmasi. Burda (fransada) s7 ciktigi fiyatla ayni .Internet te bulursun ama yine arada cok fark olmaz . Ama turkiyede fiyatlar cok dalgali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?