Luck Star
Üye
6 geldi Volte geldi giga geldi bir hafta önce hata düzeltmesi geldiValla Android 6 ile mükemmel oldu Android. Arayüze önem vermiyorum artıksizin 6.0 geldi mi?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsunBenim de 6.0.1 sorunsuz şuan. Hiç bir sıkıntı yok resmen. Ne ram ne şarj ne başka bir şey.
Test sonucuna göre puan neredeyse aynı. Ben LG yi uzun süredir kullanan biri olarak biliyorum ki LG ile uğraşıp foto çekmek Samsung da kamerayı açıp çekme tuşuna basmak aynı. Soluk, puslu çekiyor g2 den beri aynı. Ama htcden iyi olduğu kesin benim tercihim yine s7 edge olurdu kamera yönünde. Ortamın canlılığını dijital hale dokebilen en iyi kamera bence.LG G5 yine birinci...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@DiaBLoS @El~PisToLeRo @Koradam @Luck Star @muratalperr55 @boran9999 @byAndroid @ArMaGeDdOn_87 @Dexter Morgan @bmw_m6 @osicik
Testler bana pek fikir vermiyor sebep çokta adil olmuyorla ben LG G5 ile çok kötü fotoğraf çekebilirim yada Galaxy s7 ile vs vs mesele cihaz benim yapmak istediklerimi verebilmeli günümüz cihazları G5 hariç hepsi bir birinin aynı biri birinden 1ms hızlı yada ne bileyim 3-4 derece çok ısınıyor yada kasa yapısı pek şık değil gibi sıralanabilir. Bence g5 te kullanılan geniş açı kamera, cihazı rakipsiz yapan bir + Bir diğer cihaz benim cihazımdan 1ms hızlıymış yada batarya 1 saat fazla gidiyormuş nasıl olsa her gece şarj ediyorumLG G5 yine birinci...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@DiaBLoS @El~PisToLeRo @Koradam @Luck Star @muratalperr55 @boran9999 @byAndroid @ArMaGeDdOn_87 @Dexter Morgan @bmw_m6 @osicik
Katılıyorum zaten ben bunlara bakmıyorum artık. G5 i de kullandım az da olsa. Kötü değil çok çok iyi çekiyor ama benim istediğim görüntüyü kolay bir şekilde s7 edge de rahat rahat alabiliyorum. Çünkü profesyonel fotoğrafci değilim, o an gördüğümü çekmek isterim sadece. Geniş açı olması bir artı ama bana çok da geniş gelmedi nedense. Bir çok cihazda olmaması da cabası artık ne kadar sık görürüz bilmiyorum ama hani olmazsa olmaz değil öyle diyebilirim..Testler bana pek fikir vermiyor sebep çokta adil olmuyorla ben LG G5 ile çok kötü fotoğraf çekebilirim yada Galaxy s7 ile vs vs mesele cihaz benim yapmak istediklerimi verebilmeli günümüz cihazları G5 hariç hepsi bir birinin aynı biri birinden 1ms hızlı yada ne bileyim 3-4 derece çok ısınıyor yada kasa yapısı pek şık değil gibi sıralanabilir. Bence g5 te kullanılan geniş açı kamera, cihazı rakipsiz yapan bir + Bir diğer cihaz benim cihazımdan 1ms hızlıymış yada batarya 1 saat fazla gidiyormuş nasıl olsa her gece şarj ediyorumhiçte önemli değil. İşin gerçeği yerinde ve olumlu bir seçim yapıp G5 aldığınız için sizide kıskanmıyor değilim güle güle kullanın.Sağlıcakla
Elini kafana vurup maşallah de nazar değmesin.Benim de 6.0.1 sorunsuz şuan. Hiç bir sıkıntı yok resmen. Ne ram ne şarj ne başka bir şey.
Konu ile alakası yok ama bende lg v10 var ve voLTE var bildirimlerde ama kapalı yani tiklanmiyor ve bu ne ise yarıyor acaba6 geldi Volte geldi giga geldi bir hafta önce hata düzeltmesi geldi
şimdi 6.0.1 bekliyorum
37 dış sıcaklık yani hissedilen fiziki sıcaklık çoku ya da azı yok 37 derece.iPhone 6s de ölçülen sıcaklıkda 37 derece,asıl soru 37 derece olduğunda çok sıcak oluyomu yoksa biraz mı ısınıyor ?
6s in biraz ısındığı söyleniyor bu durumda g5 bu sıcaklık değerlerine göre hiç ısınmıyor37 dış sıcaklık yani hissedilen fiziki sıcaklık çoku ya da azı yok 37 derece.
İç sıcaklık o an 65 ila 70 arasındadır ve bu da yüksek sayılabilecek bir değer.
G5 yazılımsal optimizasyonları ve 820'nin ısınma konusundaki başarısıyla daha serin çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?