ilyas_0177
Üye
Aynen öyleV10'un tasarımının yanından bile geçemez. Fiyatını zaten hak etmiyor.
Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
Zaten tercih yapmak böyle olmalı. Bir cihazı sever alırsın o markaya bağlı olmak zorunda değilsin. Hemen hemen her markayı kullandım ben. Gelip burada LG nin bir modeli iyi diye bunu da iyi sanmaları beni şok ediyor üzülüyorum bu yüzden dil döküyorum ama dinleyen yok sanırım.Aynen öyle
V10 ile günlük normal kullanımda 3 gün sarjım gidiyor tabi ikinci ekran kapalı
Sabah 06:00 dan 10:00 a kadar şarj %100 den inmiyor bile
Ben bu süreyi hiçbir cihazdan alamadım
artı olarak cihaz çok sağlam çok
G4 veya G5 gibi değil
G5 ten çok fena sogudum
Forum daki amaç ta bilen bilmeyene yardımcı olmalıZaten tercih yapmak böyle olmalı. Bir cihazı sever alırsın o markaya bağlı olmak zorunda değilsin. Hemen hemen her markayı kullandım ben. Gelip burada LG nin bir modeli iyi diye bunu da iyi sanmaları beni şok ediyor üzülüyorum bu yüzden dil döküyorum ama dinleyen yok sanırım.
Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
g3 kullanıcısı olarak g5 e geçmeyi düşünüyordum ama tasarımı çok kötü olmuş sıradan bir telefon izlenimi veriyor ayrıca g3 te 3000 mah olan pil yarım gün anca gidiyorken g5 te pil gücü 2800 olması daha da soğuttu beni cihazdan.. g3 e devam
G5 in teşhiri var mı , inceleyeceğimiz bir yer var mı daha doğrusu..?
Gelsin de bir bakayım. Övdükleri kadar var mı ?
G5 işlemci olarak daha gelişmiş teknoloji ile üretilen Snapdragon 820 kullanıyor.
Bu işlemci gücü daha az tüketiyor. Ayrıca G5'te konum verisi daha az pil harcıyor.
Bu nedenle G3'ten kat kat daha uzun süre gideceğine emin olabilirsin
Tasarım konusuna gelince, telefonun elde tutunca bambaşka bir his verdiği söyleniyor.
Ayın 20'sinden sonra mağazalarda olacak gidip incelemeni tavsiye ederim.
Ben de almayı düşünüyorum. (Fiyatı biraz düşünce)
G2 den sonra çıkan hiç bir LG, G2'nin genel performansını veremedi zaten.Güzel tel olabilir ama samsung çıktı satışını yaptı indirimler bile geldi internette falan bu fiyatla biraz zor ilerler gibime geliyor s7 edge inceledim telim Z2 fena bi tel değil ama bişey diyecek olsam mükemmel derim bu şartlarda g5 in işi zor gibi çünkü bence bataryada düşük bi g2 performansı veremeyecektir bence...!!!
Allah Allah nasıl bir his acaba.Tasarım konusuna gelince, telefonun elde tutunca bambaşka bir his verdiği söyleniyor.
5 gün sonra öğrenirsiniz.Allah Allah nasıl bir his acaba.
S7 edge ile bu cihaz arasinda kalmıştım ,s7 edge aldim. lg cok gec kaldi simdi birde htc10 tanitimi yapildi . Internet ustunde s7 serisinin fiyatinin uygun olmasi g5 in kaplama yuzunden aldığı yorumlar yuzunden g5 in isi zor .guzel bi fiyat indirimi yapmasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?