Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Pilin çıkması yetmiyor. O iki pili şarj etmesi var yanına alması var. Sürekli ayrı bir uğraş. Tercih meselesi tabii ki ama kendi başına yetmesi gerekirdi. Gerçi sonuçlar gelsin yine konuşuruz belki yeterlidir.

Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

şöle telefon satılırken yanında bir kaç tane aksesuar hediye etseler güze olurda onuda yapmaz işte cimriler

şöle telefon satılırken yanında bir kaç tane aksesuar hediye etseler güze olurda onuda yapmaz işte cimriler
Bi Türkiye de yapmıyorlar. Arkadaş Arabistanda şuan s7 edge alacak gear vr2 veriyorlarmis. Ondan önce başka ülkelerde g4 ve v10 batarya kiti ile satıldı yedek batarya ve şarj etme ünitesi. Bi bizde yok. Hem en yüksek fiyat hem hediyesiz. Tebrik etmek lazım vergicileri.

yanlış hatırlamıyorsam v10 alana 200 gb microsd kart da hediye ediyorlar diye hatırlıyordum ama bizde dandik bir kılıf veriyorlar başka bir şeyde yok

yanlış hatırlamıyorsam v10 alana 200 gb microsd kart da hediye ediyorlar diye hatırlıyordum ama bizde dandik bir kılıf veriyorlar başka bir şeyde yok
Ülkeden ülkeye değişir ama bence batarya kiti daha gerekli. 64gb dahili hafızası var zaten. Nasılsa bize gelmez hep hayal

Ahaaaa canlı yayın buldum.
Chip canlı olarak veriyor, dalın hemen

Sarangni

Üye
alakasız olacak ama türkiyede appledan sora en iyi teknik servis hizmeti veren lg'ymiş ölemi pek bilmiyorumda

canlı izlenebilenecekmi acaba
LG Türkiye süper servis hizmeti veriyor. 22 Ay kullandığım cihaz Garanti işlemi ile üst model cihaz ile değiştirdiler. Kesinlikle LG bu konuda çok ilgili firma. Kulaklıkta tutun, şarj adaptörüne kadar ücretsiz değişim yapıyorlar. Bu konuda oldukça özenli bir firma.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

Katılıyorum ayrıca Samsung ve Apple için servis veren başarı da aynı şekilde aksesuar değişimi yapan sayılı servislerden. Ancak cihaz değişimi için prosedür gereği ya haklı olacaksınız ya kurallar geregi 3 5 kez servise gelmiş olmanız gerek. İkisi de üzmüyor kullanıcıyı. Bu Sony, HTC, gm servisleri çok çektiriyor. Teleservice, kvk, telpa...

ama dh forumunda okuyorum bazıları çok ilgisiz falan diyorlar birşeyler falan bildikleri yok diyorlar

0MG90

Üye
Fiyatı belli oldu. 2799 TL.
5-6 ay sonra N11'de 1300-1400'e satılır birde yanında indirim kuponuyla daha ucuza gelir.

Arka kasada kaliteli değil. HTC dışında metal kullanmasın bence kimse.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

yeumyang

Moderator
S7 nin yanında hiç şansı yok türkiyede 2500 olmalıydı

Sarangni

Üye
ama dh forumunda okuyorum bazıları çok ilgisiz falan diyorlar birşeyler falan bildikleri yok diyorlar
Vintek Servis ile anlaşması var LG Türkiye'nin. Ben ilk gittiğimde rom atarken modeme bir şey oldu ve anakart ücretsiz değişti, kulaklık değişti sonra pil ömrünü tamamladı pil diye gönderdim cihaz sorun çözülmedi servis 19 gün sonra cihazı yapmadan gönderdi. Ben de cihazı geldiği gibi göndersin tekrar ve LG Türkiye ile iletişime geçip mağduriyeti mi anlattım. Resmi süre olan 20 günü bekletmeden cihazı gönderdiler. Servis ile muhatap olmaktan ise LG Türkiye ile yapılacak görüşmeler çok daha hızlı sonuç alıyor. 1050 TL verdiğim cihaz ile LG Optimus G ve LG G2 kullandım. G2 hala kullanıyoruz. LG Optimus G de 22 Ay kullandım. Ben, LG memnun kaldım. Note 3 N9005 yurt dışından hediye gelmeseydi hala LG kullanıyor olurdum. Optimus G de aylarca Costum ROM kullandım cihaz hiç şişmedi. Üstünde ki Stock ROM da gördüğüm en stabil yazılımdı.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

DiaBLoS

Admin
2800 TL...
Geçmiş olsun LG ...

2800 TL...
Geçmiş olsun LG ...
Arz talep meselesi, demek ki satılıyor ki bu fiyatları söyleyebiliyorlar.insanlar tepki göstersin almasın bakalım bu fiyatları koyabiliyorlar mı.(Bu dediğim her marka için geçerli)

DiaBLoS

Admin
Ben fiyattan ötürü şahsen almadım... Lg g4 kapandi ve açılmadı... Bu yüzden de çok kızdım şahsen Lg ye...
Sony Z5 premium aldım , şahsen çok memnunum .

Tepkiler: Luck Star
Arz talep meselesi, demek ki satılıyor ki bu fiyatları söyleyebiliyorlar.insanlar tepki göstersin almasın bakalım bu fiyatları koyabiliyorlar mı.(Bu dediğim her marka için geçerli)

2800 TL...
Geçmiş olsun LG ...

Ben fiyattan ötürü şahsen almadım... Lg g4 kapandi ve açılmadı... Bu yüzden de çok kızdım şahsen Lg ye...
LG'nin ülkemizde henüz Samsung kadar populer olmamasına rağmen Samsung'la aynı fiyatı belirlemesi; Türk halkının nabzını iyi tutmadığını veya Türkiye piyasasını iyi okuyamadığını gösteriyor.

Bir diğer ve daha kuvvetli ihtimal ise; Korenin yani merkez birimin bütün ısrarlara rağmen LG Türkiye'nin söylediklerine kulak asmaması ve diğer ülkelerde uyguladığı politikayı buraya da dayatması, burada da başarılı olacağını sanması.

Oysa LG için bu ülkede şu an üst sınır 2500TL.
Bu sınırı zorlayacak ve bu sınırın üstünde fiyat belirleyecek kredi ve populariteye henüz sahip değil.

Eğer G5'in fiyatı 2300-2400 civarında belirlenseydi, S7'den kat be kat daha fazla satardı. Daha çok kitleye ulaşır, daha cok kredi ve popularite sağlardı. Gelecek sene sınırını yukseltebilecek düzeye gelirdi.

Samsung kendi mağazalarında S7 için 2799TL, S7 Edge için 3299TL fiyat uygulamasını sürdürürken, tam LG G5'in çıkacağı hafta yan mağazalarda el altından S7'nin 2450TL'ye, S7 Edge için 2900TL'ye çekti bile. (Samsung Türkiye garantili)

Kısacası durum böyleyken LG'nin 2799TL bandında tutunması mümkün değil. Çok değil 15 gün sonra 2499TLye çekmek zorunda kalacaklar.

Ve aynı Samsung'da olduğu gibi olan yine ilk alanlara olacak, 350-400TL zarar edecekler, kazık yemiş gibi hissedecekler.

Ben yine G5 alacağım ama bu açıklanan fiyattan sonra biraz beklemeye karar verdim. Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi çok degil bir ay içinde bu fiyatı söylediklerine pişman olacaklar ve fiyatı 2500 bandına çekmek zorunda kalacaklar.

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: DiaBLoS

0MG90

Üye
HTC 10'dan sonra G5 alınmaya değmez. HTC her kutuya 200 lira değerinde hi-res kulaklık koyacakmış bu diğerlerine göre büyük artı. Malzeme ve yazılım kalitesine değinmiyorum bile.

LG nin dayanıksız olduğunu her yerde söylüyorum. LG kullanırken LG fanboy dediler LG nin dayanıksız olduğunu söyleyince de saldırıyorlar.

Abi aynısı g2 de başıma geldi telefonda tek çizik yok, darbe veya sıvı teması yok ama ekran titriyor. Tamam 2.5 sene kusursuz beni idare etti her ne kadar son zamanlar s6 edgeye geçtiğim için fazla kullanmasam da ama bu sorunu araştırdım herkesin başına gelebiliyor. Adam güncellemis telefonu ekran karıncalanmis. Bunlar nasıl bir dandik sorundur anlamıyorum. Evin kapısından içeri LG amblemi olan hiç bir şeyi sokmam daha.

Bi g2 ile gösteriş yaptı ama gerçekten güzel telefondu ama dayanıksız olduğunu bilmiyordum meğersem ben düzgün kullandığım için yaşamış bu zamana kadar.

Konudaki g5 almayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum. Ne g5 alın ne de alacaksanız 2800 vermeyin. O cihaz çok değil 2-3 ay sonra 2000 lere iner. Servis zaten telefonların dandik olduğunu bildiği için peynir ekmek gibi değişim yapıyor. LG kore yedek parça yerine telefon yolluyor.

Üst düzey telefon almak isteyen S7 / S7 Edge veya HTC 10'a bakmalı. Kamera konusunda ikisi de aynı kalite ayarında olduğunu düşünüyorum sadece Samsung gece çekiminde öne geçer. İşlemci vs zaten benzer sayılır. Kasa kalitesi metal olarak en iyi HTC, cam olarak da en iyi Samsung ancak HTC nin tasarımını kesinlikle beğenmedim. O çok sevdiğimiz stereo hoparlör de gitmiş.

Sonuç olarak bazı insanlar aklınızı celmesin. Biz LG kullanırken sorun yoktu tavsiye ettik artık aynı şekilde devam etmiyor. Hele ki 2800mah ile hiç şansı yok. S7 edge kullanıyorum 10 saat ekran süresi alıyorum şaka gibi. Üstelik 3300 falan da vermedim tanıdık birinin hattı yüksek miktardan fatura oduyormus onun adına aldım 2500 liraya geldi böyle bir imkan bulursanız kaçırmayın. G5 fiyasko olacak dedi dersiniz. İyi günler dilerim....

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

Tepkiler: DiaBLoS ve man20
o fiyata geleceğini az çok herkes biliyordu tabi bir ihtimal 2.400 civarı olur gibiydi
fakat dayanamayıp V10 aldım zaten G5 teki batarya beni tereddüt te bıraktı
V10 daki sempatim de G3 ten sonra bir model daha hakkım vardı ben V10 dedim
çok da iyi ihtiyaclarımı karşılıyor.

Tepkiler: Luck Star
V10'un tasarımının yanından bile geçemez. Fiyatını zaten hak etmiyor.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

Tepkiler: ilyas_0177