Luck Star
Üye
Az değil aksine peynir ekmek gibi satıyor. 40 tane farklı ithalatçı garanti çeşidi var. Kimisi iyi sayılır kimisini arasan bulamazsın dediğim gibi. LG ve Samsung en azından İstanbulda teknik servis hizmetinin iyi olduğunu düşünüyorum. İthalatçı alıp ortada kalmak büyük risk. G4'ü 1500'e de alırsın 1100'e de ama gerisi sana kalmış. Ölü piksel çıksa aradığın yer sana 10 tane olmadan değişmeyiz diyecek eğer ithalatçıysa.acaba lglerin fiyatı neden çabuk düşüyor ben bunu anlamıyorum azmı satılıyor yoksa pazarlama politikasımı
şuanda hepsiburadada galaxy s7 edge 2573 tl ye düşmüş durumda erken alanlarda büyük kazık yemiş durumdalar
pardon 2598 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teknoloji mağazasına git telefon alanları izle istersen sor neden burdan bu fiyata alıyorsunuz diye. Ne kadar anlatsam boş anlamıyorsunO ithalatçı fiyatı.
Türkiye Garantili Edge 2900TL.
3300TL'ye erken alanlar dizini dövüyordur şimdi...
tanıtım saat kaçda abi bilgin varmıO ithalatçı fiyatı.
Türkiye Garantili Edge 2900TL.
3300TL'ye erken alanlar dizini dövüyordur şimdi...
Vatan teknosa gold mediamark niye buralardan ürün alırım garantiden sıkıntı çıkmayacağı içinTeknoloji mağazasına git telefon alanları izle istersen sor neden burdan bu fiyata alıyorsunuz diye. Ne kadar anlatsam boş anlamıyorsun
Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
hem bugün htc lansmanıda var hem htcde iddialı geliyor bakalım htcyle yarışabilirmi lg g5
alakasız olacak ama türkiyede appledan sora en iyi teknik servis hizmeti veren lg'ymiş ölemi pek bilmiyorumdaLG fiyatı ile yarisiyordu artık o da kalmadığına göre bizimle değilsin g5.
canlı izlenebilenecekmi acabaYanılmıyorsam G5'in Türkiye Tanıtımı saat 10:00 gibi başlayacak.
canlı izlenebilenecekmi acaba
Bir çok teknik servisle isim oldu. LG'nin iyi yani hemen orada tamir ediyor. Gereksiz nedenlerle garanti dışı demiyor. İyi olan servisler LG, turkcell senguller, başarı Samsung ve Apple, genpa. Aklıma gelen bunlar.alakasız olacak ama türkiyede appledan sora en iyi teknik servis hizmeti veren lg'ymiş ölemi pek bilmiyorumda
canlı izlenebilenecekmi acaba
lg g5 için bizimle değilsin dedin ya g5 yinede satar gibime geliyor bana tasarımı için alanlarda olmayanlar olur çoğu tipsiz falan diyor ama bazılarıda sırf lg ismi olduğu için alıyorlar yani amada yinede lg g5 peynir ekmek gibi satar benceBir çok teknik servisle isim oldu. LG'nin iyi yani hemen orada tamir ediyor. Gereksiz nedenlerle garanti dışı demiyor. İyi olan servisler LG, turkcell senguller, başarı Samsung ve Apple, genpa. Aklıma gelen bunlar.
LG' nin çok modelini kullandım. G2 muhteşemdi ondan sonra çıkan her telefonda bazı şeyler yetersiz/eksik oldu. Ancak fiyatı ve geçmişi görüp LG ye döndü herkes. G2 sıralarında s4 ile Samsung ün kaybetti. S6 ile toparlasa da çoğu kişinin gözünde LG en iyi Android cihaz olarak gözüküyor. Bunun farkına varmalari zor olacak ama tabii ki satar ama ne kadar satar orası ayrı. Önceki modeller kadar satmayacagi kesin.lg g5 için bizimle değilsin dedin ya g5 yinede satar gibime geliyor bana tasarımı için alanlarda olmayanlar olur çoğu tipsiz falan diyor ama bazılarıda sırf lg ismi olduğu için alıyorlar yani amada yinede lg g5 peynir ekmek gibi satar bence
Dediğim gibi işte, bir şeyi iyi yapıyor bir kaç şeyi düşürüyor ya da ortadan kaldırıyor. G2 de sd kart eksiği vardı geri kalan kusursuzdu sonra g3 te işlemci ve pil yetmedi, g4 çıktı yine aynı sorunlar ve halen pil konusuna çözüm bulmuyor. Ben de s6 edge varken 2600mah batarya ile 4.5-5 saat ekran süresi verirken g4 3000mah ile 3-4 saat arası anca veriyordu. Şimdi 3600mah ile 9-10 saat arası alıyorum. Bataryayı çözen gözümde 1-0 başlar maça.bataryayı artıracağı yerine düşürdü bu seferde
aynen s7edgeden hep 1-0 geride başlıyorDediğim gibi işte, bir şeyi iyi yapıyor bir kaç şeyi düşürüyor ya da ortadan kaldırıyor. G2 de sd kart eksiği vardı geri kalan kusursuzdu sonra g3 te işlemci ve pil yetmedi, g4 çıktı yine aynı sorunlar ve halen pil konusuna çözüm bulmuyor. Ben de s6 edge varken 2600mah batarya ile 4.5-5 saat ekran süresi verirken g4 3000mah ile 3-4 saat arası anca veriyordu. Şimdi 3600mah ile 9-10 saat arası alıyorum. Bataryayı çözen gözümde 1-0 başlar maça.
S7 de ondan iyi şarj sunar. HTC de eminim daha iyi olacaktır.aynen s7edgeden hep 1-0 geride başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?