Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Başta düzgün konuş, sonra kazık gireceğini düşünmüyorum. 3300 veren onu düşünmez, o kadar para verip kendini riske atmaz. Burada ben yüksek fiyatı savunmuyorum. 3 ay boyunca ne olaylar, ne güvenilir denilen yerlerden gelen sorunlar gördüm. Başınıza gelmeden konuşursunuz böyle.

Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Sarangni

Üye
Bu fiyattan pahalı tabi ki ama uluslar arası piyasada ki fiyatı dolar kuruna vurunca zaten 1700~1800 belki de daha fazla çıkıyor, ek vergi, yüksek kar marjı felan gibi etkenler ile birlikte fiyat çok uçuk oluyor. Şahsen bu paraları vermeye kesinlikle değmez. Ego tatmini daha iyisine sahip olmak gibi istekler yüzünden yine iyi bir satış rakamı yakalar. LG alacaklar ve sevenler beklesin derim LG'nin cihazlarının fiyatı çok hızlı düşüyor. G4 ithalatçı garantililer 1250 düşmüş bile. Siz konusu LG ise acele etmemek gerek.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

Tepkiler: Koradam
acaba lglerin fiyatı neden çabuk düşüyor ben bunu anlamıyorum azmı satılıyor yoksa pazarlama politikasımı

acaba lglerin fiyatı neden çabuk düşüyor ben bunu anlamıyorum azmı satılıyor yoksa pazarlama politikasımı
Az değil aksine peynir ekmek gibi satıyor. 40 tane farklı ithalatçı garanti çeşidi var. Kimisi iyi sayılır kimisini arasan bulamazsın dediğim gibi. LG ve Samsung en azından İstanbulda teknik servis hizmetinin iyi olduğunu düşünüyorum. İthalatçı alıp ortada kalmak büyük risk. G4'ü 1500'e de alırsın 1100'e de ama gerisi sana kalmış. Ölü piksel çıksa aradığın yer sana 10 tane olmadan değişmeyiz diyecek eğer ithalatçıysa.

şuanda hepsiburadada galaxy s7 edge 2573 tl ye düşmüş durumda erken alanlarda büyük kazık yemiş durumdalar
pardon 2598 tl

O ithalatçı fiyatı.
Türkiye Garantili Edge 2900TL.

3300TL'ye erken alanlar dizini dövüyordur şimdi...

O ithalatçı fiyatı.
Türkiye Garantili Edge 2900TL.

3300TL'ye erken alanlar dizini dövüyordur şimdi...
Teknoloji mağazasına git telefon alanları izle istersen sor neden burdan bu fiyata alıyorsunuz diye. Ne kadar anlatsam boş anlamıyorsun

Teknoloji mağazasına git telefon alanları izle istersen sor neden burdan bu fiyata alıyorsunuz diye. Ne kadar anlatsam boş anlamıyorsun

Vatan teknosa gold mediamark niye buralardan ürün alırım garantiden sıkıntı çıkmayacağı için

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: Luck Star
hem bugün htc lansmanıda var hem htcde iddialı geliyor bakalım htcyle yarışabilirmi lg g5

LG fiyatı ile yarisiyordu artık o da kalmadığına göre bizimle değilsin g5.

alakasız olacak ama türkiyede appledan sora en iyi teknik servis hizmeti veren lg'ymiş ölemi pek bilmiyorumda

canlı izlenebilenecekmi acaba
Bir çok teknik servisle isim oldu. LG'nin iyi yani hemen orada tamir ediyor. Gereksiz nedenlerle garanti dışı demiyor. İyi olan servisler LG, turkcell senguller, başarı Samsung ve Apple, genpa. Aklıma gelen bunlar.

Tepkiler: Murat Alper
lg g5 için bizimle değilsin dedin ya g5 yinede satar gibime geliyor bana tasarımı için alanlarda olmayanlar olur çoğu tipsiz falan diyor ama bazılarıda sırf lg ismi olduğu için alıyorlar yani amada yinede lg g5 peynir ekmek gibi satar bence

LG' nin çok modelini kullandım. G2 muhteşemdi ondan sonra çıkan her telefonda bazı şeyler yetersiz/eksik oldu. Ancak fiyatı ve geçmişi görüp LG ye döndü herkes. G2 sıralarında s4 ile Samsung ün kaybetti. S6 ile toparlasa da çoğu kişinin gözünde LG en iyi Android cihaz olarak gözüküyor. Bunun farkına varmalari zor olacak ama tabii ki satar ama ne kadar satar orası ayrı. Önceki modeller kadar satmayacagi kesin.

bataryayı artıracağı yerine düşürdü bu seferde

bataryayı artıracağı yerine düşürdü bu seferde
Dediğim gibi işte, bir şeyi iyi yapıyor bir kaç şeyi düşürüyor ya da ortadan kaldırıyor. G2 de sd kart eksiği vardı geri kalan kusursuzdu sonra g3 te işlemci ve pil yetmedi, g4 çıktı yine aynı sorunlar ve halen pil konusuna çözüm bulmuyor. Ben de s6 edge varken 2600mah batarya ile 4.5-5 saat ekran süresi verirken g4 3000mah ile 3-4 saat arası anca veriyordu. Şimdi 3600mah ile 9-10 saat arası alıyorum. Bataryayı çözen gözümde 1-0 başlar maça.

aynen s7edgeden hep 1-0 geride başlıyor