LG G5 için ilk TV reklam filmi geldi ve 1 Nisan çıkış tarihi onaylandı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
LG G5 için ilk TV reklam filmi geldi ve 1 Nisan çıkış tarihi onaylandı
LG’nin yeni amiral gemisi G5, 1 Nisan tarihinde satışa sunuluyor…



Akıllı telefon pazarının oldukça önemli isimlerinden olan LG, bu sene çıtayı biraz daha yükseltirken, bir çok yeni model duyurusunu Ocak ayından bu yana gerçekleştirdi ve en önemli cihaz ise LG G5 adındaki firmanın yeni amiral gemisi oldu.



21 Şubat tarihinde İspanya’da Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da gün yüzüne çıkan LG G5 akıllı telefon henüz satışa sunulmuş değil ve firmanın yayınladığı 15 saniyelik ilk TV reklam filminde 1 Nisan olarak bu tarih belirtiliyor.

LG G5, modüler bir yapıya sahip ve bu sene en çok satılan akıllı telefon modellerinden bir tanesi olmaya da aday. Üst düzey donanım özellikleri içeren cihaz Türkiye dahil olmak üzere dünya genelinde bir çok ülkede satışa çıkacak.

LG’nin yeni amiral gemisi 5.3″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ile 32GB olarak belirlenirken, microSD kart desteği ile de isteğe göre arttırılabiliyor.

Yonga seti Qualcomm’un dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 modeli olurken, akıllı telefonun arka yüzünde 16MP + 8MP Dual kamera bulunuyor ve ön kamerası da 8MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak yer almakta.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




LG G5 için ilk TV reklam filmi geldi ve 1 Nisan çıkış tarihi onaylandı - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Kadarmı Devamı Vardır Reklamın Heralde
 
xmustx

xmustx

Üye
Modüllerden modül beğen
 
xmustx

xmustx

Üye
Kullanıcılar için sinir bozucu olmayacak mı ?
 
xmustx

xmustx

Üye
Neyse kullanmayacağım nasılsa :D
 


Üst Alt