LG G5 akıllı telefonun Snapdragon 652’li versiyonu resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G5 akıllı telefonun Snapdragon 652’li versiyonu resmileşti
LG G5’in Güney Amerika için tasarlanan versiyonu firmanın sitesinde listelendi….



LG, Güney Kore merkezli bir firma ve son dönemde yükseliş gösteren ve sunduğu cihazlarla da Türkiye dahil olmak üzere dünya genelinde oldukça ilgi gören bir isim olarak karşımıza gelmekte. 2016’da bir çok yeni model duyurusu gerçekleştiren firmanın en önemli modeli ise LG G5 oldu.




Geçtiğimiz ay sonlarında gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da resmi olarak duyurulan LG G5, ilgi çekici tasarım, üst düzey donanım özellikleri ve modüler yapı ile gelen cihazın 1 Nisan tarihinde dünya genelinde satışa sunulacağı kaydedilmekte.

LG G5 akıllı telefon 5.3″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve ekran çözünürlüğü ise 2560×1440 piksel Quad HD olmakta. Qualcomm’un dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alan LG G5 ayrıca 4GB sistem belleği içermekte.

Yeni akıllı telefon işletim sistemi olarak ise Google Android 6.0 Marshmallow üzerinde çalışırken, diğer önemli özellikler ise 32GB dahili veri kapasitesi, 16MP / 8MP Dual arka kamera, 8MP ön kamera olarak sayılabilir.

Geçtiğimiz ay LG G5’in farklı bir versiyonunun Güney Amerika’da sunulabileceğine yönelik bilgiler gelmişti ve bu cihaz LG’nin resmi Panama sitesinde listelendi. LG H850 model numarasına sahip olan akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 652 yonga seti içeriyor.

Ayrıca bu versiyon 3GB / 32GB ve 4GB / 32GB olmak üzere iki farklı sistem belleği / dahili veri kapasitesi seçeneği ile geliyor. Güney Amerika’da sadece Snapdragon 652’li modelin sunulacağı kaydedilmekte.

LG G5 akıllı telefonun Snapdragon 652’li versiyonu resmileşti - MaxiCep
 


Üst Alt