Haber LG G5, ABD’de ikinci batarya ve şarj istasyonu ile sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G5, ABD’de ikinci batarya ve şarj istasyonu ile sunulacak
LG’nin yeni amiral gemisi ABD’de hediyelerle satışa sunulacak…



Samsung ve LG, 21 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016 kapsamında ayrı ayrı etkinliklerini gerçekleştirdi ve Samsung’dan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge üst seviye modellerin duyuruları gelirken, LG’den de yeni G5 akıllısı geldi.




Samsung’un cihazları global pazarda bugün itibari ile satışa sunuldu. 60’dan fazla ülkede satın alınabilecek olan cihazların yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Diğer taraftan LG ise biraz daha geç cihazını sunarken, Kanada ve İngiltere’den gelen bilgiler 8 Nisan tarihini göstermekte.

LG bir duyuru gerçekleştirdi ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni amiral gemisinin Nisan ayı başında satışa sunulacağını açıkladı. Henüz kesin bir tarih vermese de 8 Nisan tarihinin bu ülke için de geçerli olabileceği ifade ediliyor.

LG, ABD’de yeni amiral gemisini hediyelerle sunacak. Bu hediyeler arasında ikinci bir batarya yer alacak ve ayrıca şarj istasyonu da cihazın yanında gelecek.

LG G5 akıllı telefon 5.3″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın sistem belleği 4GB olurken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Ayrıca yonga seti de Qualcomm Snapdragon 820 olarak yer alıyor.

16MP + 8MP olmak üzere çift arka kamera içeren akıllı telefonun, Selfie kamerası da 8MP olarak yer alıyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modüler tasarımı ile de dikkat çekiyor.

LG G5, ABD’de ikinci batarya ve şarj istasyonu ile sunulacak - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bizim Türklerde Almasın Geldiğinde Mecburen Hediye Verirler Ama Aceleci Davranan Çok
 
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Aynen biz alacak olsak da rahat bulamayız versinler ne eksiğimiz var. Kimse almayıp durumu bildirse ister istemez verirler
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bizim lg türkiyenin müdürüde pahalı kazık fiyatlarla nasıl milleti soymanın derdine bakıyor hediye umrunda değil
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yedek batarya olsa da olmasa da G5i alacagim.
Ama elbette kampanya bizde de olsa güzel olur.

Sanırım ABD'de operatörler yapıyor o kampanyayı...
 
reflex

reflex

Üye
G4 ü ben böyle aldım yedek batarya ve bir tanede ekstra şarz istasyonu var yani yedek bataryayı şarz edebiliyorum ve mesela çıkarkan değiştir yapıyorum böylelikle telefon şarzda pek fazla durmuyor. Tabiki de G5 içinde böyle bir kampanya olmasını isterdim.
 


Üst Alt