Öneri LG G5 1750 TL

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ama yine de g5 alınabilecek bir telefon diye düşünüyorum ghostscreen gibi sorunu kafana takacak biri değilsen güzel telefondur
S6 bende var şuan parlaklığı fazla açınca iz bırakıyor ama telefonun baya ısınması lazım saat in olduğu bölüm iz var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lg de ısınması lazım değil hiçbirşey yapma ana ekranda dur yine yapıyor
böyle şeyleri dert etmiyorsan alınacak telefon

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ama yine de g5 alınabilecek bir telefon diye düşünüyorum ghostscreen gibi sorunu kafana takacak biri değilsen güzel telefondur

lg de ısınması lazım değil hiçbirşey yapma ana ekranda dur yine yapıyor
böyle şeyleri dert etmiyorsan alınacak telefon
Anladım benim öyle bir olay canımı sıkar almam samsung s6 da 6 7 ay içinde belli oldu ufak birşey saatin olduğu bölümde

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sürekli full parlaklıkta ısındırarak kullanılıyorsa amoled te iz yapabilir. IPS için normal bir durum olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
G4 te bootloop var. Ghostscreen da varsa bilemem. Ama g5 ana konuları falan ghostscreen dan çalkalanıyor
Bootloop sorununu ben çözüyorum. Hemde yazılım ile. Koskoca LG nasıl olur da Bootloop olan G4'ü tamir edemeyip yerine G5 veriyor aklım almıyor valla. Hemde yüzlerce cihaz bu sorundan muzdarip. Ghostscreen belli bi serisinde var sadece ama o da kronik yani
Sürekli fu ll parlaklıkta ısındırarak kullanılıyorsa amoled te iz yapabilir. IPS için normal bir durum olduğunu düşünmüyorum.
G4 cebindeyken bile ısınan bir cihaz zaten

byAndroid

byAndroid

Üye
Bootloop sorununu ben çözüyorum. Hemde yazılım ile. Koskoca LG nasıl olur da Bootloop olan G4'ü tamir edemeyip yerine G5 veriyor aklım almıyor valla. Hemde yüzlerce cihaz bu sorundan muzdarip. Ghostscreen belli bi serisinde var sadece ama o da kronik yani

G4 cebindeyken bile ısınan bir cihaz zaten
Nasil çözülüyor hocam. Söyle ucuz yollu bişey alalım da bootloop sorununu halledip kullanırız :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Nasil çözülüyor hocam. Söyle ucuz yollu bişey alalım da bootloop sorununu halledip kullanırız :D
Ben yapıyorum şu anda :D Bi tanesini başıma bela ettim ama. Her LG logosunda kalan cihaz bootlooplu olmuyor maalesef. Ayrıntıları var. Eğer LG logosundayken kapanıp kalıyorsa tamiri olmuyor. LG logosunda reset attıktan sonra tekrar aynı yere gelmesi şart. Yada download mode açılmıyorsa yine olmuyor. Bunların sorunu işlemci hatasından kaynaklanıyor. Sıkıntı büyük yani.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben yapıyorum şu anda :D Bi tanesini başıma bela ettim ama. Her LG logosunda kalan cihaz bootlooplu olmuyor maalesef. Ayrıntıları var. Eğer LG logosundayken kapanıp kalıyorsa tamiri olmuyor. LG logosunda reset attıktan sonra tekrar aynı yere gelmesi şart. Yada download mode açılmıyorsa yine olmuyor. Bunların sorunu işlemci hatasından kaynaklanıyor. Sıkıntı büyük yani.
O zaman bulasmayalim :D

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
avast

avast

Üye
Hatasız cihaz yok bence. zira samsungun tüm telefonları amoled kullanıyor ve çogunda bir süre sonra burn in oluyor. ekranlarda yani sizin ghost screen dediğiniz amoledde led yanması olarak geçiyor. Misal S6 var bendede onunda modemi zayıf bunu tüm dünya kabul etti yani. Cogu cihazın bir pürüzü var önemli olan göze batmaması kullanımı emgellememesi bence. apple da lg de htc de samsung da hepsinin bir hastalığı oluyor genelde ha bana kalırsa s6 satılıp g5 alınmaz. S6 yı satıp alacaksam isteyecegim HTC 10 S7 NOTE7 NOTE5 64GB İPHONE 6S falan olur.bunlarında fiyatları ciddi manada yüksek. Sony nin z2 den sonra bozduğunu Lg nin G2 den sonra bozdugunu düşünüyorum. Tersine samsung da s5 den sonra toparlamaya başladı tabi J serisi falan demiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu