LG G5, 1 Nisan’da satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
LG G5, 1 Nisan’da satışa sunulacak
LG’nin yeni nesil amiral gemisi Nisan ayı başında satışa sunuluyor…



Samsung ve LG, Güney Kore’nin ve tabi ki global pazarın en önemli iki büyük akıllı telefon üreticisi olarak Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da yeni nesil amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve G5’i resmi olarak duyurdular. 11 Mart tarihinde Samsung’un akıllısı global pazara sunulurken, LG G5 ise henüz satışa çıkmış değil.



Kısa bir süre önce LG Kanada üzerinden gelen bilgi Kanada’da LG G5’in 11 Nisan tarihinde satışa sunulacağı şeklindeydi. Şimdi de Amerika Birleşik Devletleri üzerinden gelen bilgi akıllı telefonun 31 Mart tarihinde satışa sunulacağı şeklinde.

Best Buy’ın LG G5 afişinde yer alan LG G5’in üzerinde yer alan tarih 1 Nisan, Cuma olarak yer alıyor. Ayrıca LG cephesinden gelen açıklamalar da Nisan ayı başı Cuma gününü işaret etmekte.

ABD fiyatına baktığımızda 2 senelik kontrat ile 199.99$’a satın alınabilecek olan LG G5 akıllı telefonun kontratsız fiyatı ise 799.99$ olarak belirlenmiş. Ayrıca ücretsiz olarak ikinci bir batarya, şarj istasyonu ve USB-C adaptör de ücretsiz olarak sunuluyor.

LG G5 akıllı telefon, 5.3″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve çözünürlük ise 2560×1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. 4GB sistem belleği akıllı telefonda yer alırken, Qualcomm’un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor.

32GB yeni LG G5 akıllı telefonda yer alıyor ve arka kamera 16MP + 8MP olarak dual olarak konumlandırılmış ve ön kamera da 8MP çözünürlük sunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca çıkarılabilir 2.800mAh batarya içermekte.






LG G5, 1 Nisan’da satışa sunulacak - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
11 Gün Daha Az Kalmiş
 


Üst Alt