skylinegti
Üye
-
Konu Sahibi
-
lg g3 beat 849 tl lg g4c 899 tl bende şaşırdım bu fiyata...Fiyat iyi vergi bilmem ne konusulurken.
Microsd destegi olmasi da güzel.Tek düsündürücü 1 gb ram o da fiyata göre normal 5.1.1 ile mi gelir bilinmez ama 6 verir buna lg.
lg g4s bence 1099 tl den giriş yapar...LG G4S var snap615 eğer o bu fiyattan giriş yapsaydı iyi satabilirdi
Kafadan uydurmuyorum heralde yabancı yputuberlar böyle söylüyor. Sanki kafamdan uydurmuşum gibi suçu bana atmaya çabalama. G2 ve G3 ile kıyasladım samsung'un çerçeve oranı beni ilgilendirmez.
Belli sen görüyorsun biz körüz.Kafadan
G2 - G3 seviyesinde bir cihaz olsaydı 75 76 olurdu.
sende farklı birşey söylemiyorsunKafadan uydurmuyorum heralde yabancı yputuberlar böyle söylüyor. Sanki kafamdan uydurmuşum gibi suçu bana atmaya çabalama. G2 ve G3 ile kıyasladım samsung'un çerçeve oranı beni ilgilendirmez.
Aynen ram 2 gb hafıza 16 gb olsaydı harika olurdu...Ben olsam bunun yerine M4 Aqua tercih ederim. Ram 2GB olsa acayip olurdu ama değil. Batarya iyi.
aslında fiyat beni şaşırttı nedeni ise vergi ayağına gelen bindiriyor giden bindiriyor şöyle 1100 tl falan bekliyordum ben...G3 beat dan farkı yok fiyatida ona göre yani. Anlayacağınız çöp bu fiyata 1 gb ram li cihaz mı alınır.
8 gb hafıza da yanında promosyon
kesinlikle bencede vazgeçmeliler...8GB dahili hafıza 1GB RAMYıl olmuş 2016 artık bu ikisinden vazgeçsinler
kesinlikle bencede vazgeçmeliler...8GB dahili hafıza 1GB RAMYıl olmuş 2016 artık bu ikisinden vazgeçsinler
Aynen telefon g3 beat in bir tık üstü ama hafıza ve ram den kaybediyor...G3 beat ile aynı oldugu söylenemez.
G3 beat'te S400 var ve ön kamerası 1.3 MP.
G3 Beat 800 lira olduguna göre giriş olarak iyi bir fiyatta girmis.Yeni bir model daha iyi bir model ve piyasanın durumu malum.
Ha size göre bana göre de çöp markası Lg degil de Samsung olsa yok satar bu fiyata o da ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?