Püf Noktası LG G4 Uzun Kullanım Yorumları

Karışmak istemiyorum ama senin olduğun her konuda neden bir sorun oluyor ?
Benim yazdığım konuya gelenler hep ayni kişiler. 3 kişi var benim yazdığım gorusun tam tersini yazmak için kendi gorusunu bile feda ediyorlar. İstersen tüm yazdığım konulara bak sorun çıkaran ayni 3 kişi isimlerini de yazayım istersen...

Tepkiler: Silinen üye 2362831
Forumda herkes istediği düşüncesini söyleme hakkına sahip. Renkler ve zevkler tartışılamaz. Benim dediğim bir şeyin illa tam tersi tarafında ve sürekli öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Ama ben yazdığım her bilginin kanıtıni sundum bu zamana kadar bunların hepsi sadece boş boş konuşup duruyor. Ya sallama yazar ya küfür eder ya da ergen ağzı ile he yav he yazar. Ne yaparsın işte öğrenecek büyüyecek. Bir konuda kimseye kendi görüşünü kabul ettirmek zorunda değilsin. Benim görüşümun yanlış olduğunu zannedip sürekli konuyu uzatıyorlar. Eğleniyorum sadece yoksa burada vakit kaybetmem bir dünya isim var.

Tepkiler: Silinen üye 2362831
O 1.5 milyon kişi her olaya senin gibi bakıp senin gibi yav he hee diyenler işte. Aklı başında olan almıyor git araştır biraz
S3 fakiri deyip discoyla dalga gecenlerdi. Onları da gördük..
Gm düşmanı birisin gittin asılsız şeylerle 4g yede demediğini bırakmadın sonra tıpış tıpış döndün nolduu bişeyide kabullen ve incele hep aynı pencereden bakıyorsun

Gm 4g yi google üretiyor önce bunu bir öğren.

Sonra ben o yorumları daha tanıtıldığı gün yorum yaptım nedeni ise facebookta alan kişilerin paylaştığı videolar nedeni yüzündendi.

Şuan yakın arkadaşımda var evet dokunmatik sorunu yok ama bomboş telefon olmasına rağmen yavaş ve ara sıra lag yapıyor ama fiyatını hak ediyor. Bu gm olduğu için değil android one olduğu için alınabilir olduğu anlamına gelir. Ben hiç bir zaman güncelleme desteği olmayan, teknik servisi berbat., kalitesiz ürün hem de çindeki firmanın cihazına marka basan firmaya para yedirtmem.
He alan olur ama fiyatından dolayı olur onlar alsın sorun değil. Kalkıp note 3 ten bile iyi diyip lollipop çıktığında halen jely bean da takılan bir firmaya hangi iyi açıdan bakmamız lazım?? Yoksa jely bean daha mı az şarj ve ram harcıyor dememiz lazım?

Ahahaha iyi güldüm ya
General Mobile ne zaman büyüdü yazılımı becerdide S-PEN'e kendini rakip gördü. Komik ve acizce bir yorum yapmışlar.

Gm hiçbirini üretmiyor ki 4g cihazı üretsin. Ben iyi falan da demedim note 3 ten zaten olamaz fiyatına göre iyi cihaz diyorum bende Türkiye onun sayesinde bu kadar f/p cihazlara kavuştu ve diğer firmalarda bunlardan örnek aldi. S3 mini ilk çıktığında 1100 liraydı. S3 2000 liraydı, discovery çıktığında 600 tl s3 rakibi 1100 tlydi ne diyorsun bu duruma

Samsung'un tek kötü yanı arayüzü kasmasidir. Onun dışında hiç bir parkurda gm, samsung ile yarışamaz.

Sen dedin demedim zaten. Elite 1100 lira iken aynı fiyatta g2 ile kıyaslamak varken kalkıp note3 ten iyi dedi millet onu geçtim g2 den bile iyi değil.

Şunu aklına getir herşey donanım değil.
Kullanıcının işini kolaylaştıracak neler var? Ne uygulamalar var? Teknik servis desteği nasıl? Malzeme kalitesi nasıl? Bunu satmak istesem 2. El piyasası nasıl? Sırf özelliğine bakıp oyun oynamak için alan tipler gidip öyle bu 800 lira aynı donanımları samsung 1500lira diyor. Bu yorumlarla hiç gelme lütfen.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Yine aynı yerlere çıktık neyse uzatmayalım

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Sorun olmazsa yazar mısın ?

Tepkiler: byAndroid
Tek bişey g2 paralel ithalatin servisi mi iyi telpa mi g2 Türkiye 1400 tl?
Öncelikle paralel ithalatın hiç biri iyi değil. He bunlarla vs telpa yaparsan telpa daha iyi. Ama paralel ithalatında başarı fonotel delta gibi firmaları telpada iyi. Ancak ben şunu savunuyorum.. Lg Türkiye garantisinden iyi garanti görmedim. Farkındaysan orjinal g2 1400 iiken paralel 1100 hatta 1000 lira larda dolaşıyor.

Mesela 2 kronik sorun var ekran sararmasi ve kasa çatlaması.
Lg Türkiye bu ikisinde soru bile sormadan cihazı yeniliyor veya en kötü ihtimal ekranı değişiyor. Ben hep bunu söylüyorum zaten. Ancak telpa ile çok uğraştık biz. 5 kere usb portu değişen gmd var halen müşteri hatası diyor. Ayıptır günahtır...

Bende öyle diyorum paralel g2 ile kıyasla bilirsin sadece diğeri pahalı zaten paralel de iyi değil bence.
Gmd de öyle bir sıkıntı var doğru ama evde bir cihaz var ilk çıktığında alındı temmuzda yani. 1 ay sonra 2 yıl olacak cihaza hiç bir sıkıntısı yok port falan bozulmadı 4 gb aynı zamanda 600 liraya alındı sonra cihaz tuttu fiyata zam yaptılar vs..

Kim ya bu bu aralar sitede adı dolaşıyor kendi mi inceliyor cihazları. Kendi inceliyorsa dikkate almayın yorumları
Shiftdelete adlı sitenin çalışanlarından kendisi, izlenimleri fena değil uzun zamandır takip ederim.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Tamam ama benim de g2 de ne sararma ne başka bir şey olmadı. G3 te var kasa çatlaması da olmadı. Bunlar şans işidir. Mesela Sony alsan ve sorun çıksa yandın. Orjinal Sony garantisi bile yok türkiyede. Aynı şekilde telpa da böyle sorun çıkartıyor. Öyle bir şanslı olman lazım ki iyi bir adama denk gelmelisin. Telpada çok fazla kişi çalışıyor hatta yüzlerce diyebilirim bunlardan iyi teknisyene denk gelmen çok zor. Benim staj yaptığım yerde sadece 10 tane mühendis bakıyor mesela cihazlara ama telpada 100 lerce. Her soruna kullanıcı hatası diyorlar bu şekilde davranan bir teknik servise karşı fazla şansın yok. Fiyat konusuna gelirsek yine malzeme ve güncelleme yazılımdan kaybettiği açığı fiyatıyla toparlıyor ancak bu daha ucuza daha iyi veya aynı demek anlamına gelmez.

Herşey donanım değil bunda kararlıyım umarım anlatabilmişimdir kendimi...

Herkezin kendi düşüncesi kendine ben z3 kullanmama rağmen bende samsung fanıyım ayrıca gm asla samsung kadar olamadı akıllı telefonda ancak ürettiği telefonlar hiçde fena değil belki fiyatından belki başka bişeyinden alınabilir telefonlar üretiyo önemli olan du bu ama s6 tasarımı bence harika olmuş ki bence samsung arayüzünün zamanla kasma yavaşlama sorununa bi çözüm bulsa bunları konuşmazdık bile zaten bu Androidin kaderi o yüzden kendi işletim sistemini üretiyo konu nerden nereye geldi şahsi fikrim samsung bir numara inceleme konusuna gelince başta dediğim gibi herkezin düşüncesi kendine olduğu için ve zevkler de farklı olduğu için birçok yerin incelemesini göz önünde bulundurarak düşüncenizi oluşturun derim
Lg ye ben ısınamadım ya tasarımı hoşuma gitmiyo ve arayüzünün görselide onun için piyasadaki açık ara farkla herşeyde en iyi olan bi telefon bile üretse lg ben genede almam hoşuma gitmiyo çünkü ama kullanıcı yorumları incelemeler vs g4ün çok iyi olduğu yönünde