El~PisToLeRo
Üye
-
Konu Sahibi
-
NiyeKim ya bu bu aralar sitede adı dolaşıyor kendi mi inceliyor cihazları. Kendi inceliyorsa dikkate almayın yorumları
Taraflı olur çünkü kendi inceliyorsa.
Sen bir samsung Sony LG htc ürünlerinin sar değerinin nasıl ölçüldünu araştır sonra uydurdun de. Ben sar değeri diyorum sen zte için güncelleme diyorsun lafı çevirmek bu olsa gerekBir kere hangi ortamlarda nasıl olctukleri belli değil cümlesini uydurdun. İkincisi zte iyi dediğin firma tek güncelleme bile vermeyen bir firmadir. Üçüncüsü Türkiye gm ile f/p cihazlar görmeye başladı. Dördüncüsü bişey yazmıyorum artık
Sdn nin forumu berbat ve yetersiz zaten. İyi olsa belki de orada takılıyor olurduk. Ancak başındaki adamlar, test eden ekip vs. İşini iyi yapıyor ve test edilen cihaz çeşitliliği çok iyi.Sdn forumun işleyişini sevmiyorum misafirler konualara mesaj yazabiliyor ve sorunlara çözüm gelmiyor bunun konuyla ne alakası varsa,sdn konusu açılmışken söyleyim dedim
O 1.5 milyon kişi her olaya senin gibi bakıp senin gibi yav he hee diyenler işte. Aklı başında olan almıyor git araştır birazYavv he heee bi kerede kendi çapından bakma olaya
Çöp olduğu için discovery 1.5 Milyon sattı belkide daha fazla
Karışmak istemiyorum ama senin olduğun her konuda neden bir sorun oluyor ?O 1.5 milyon kişi her olaya senin gibi bakıp senin gibi yav he hee diyenler işte. Aklı başında olan almıyor git araştır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?