El~PisToLeRo
Üye
Hiç zannetmiyorum dışarıda LG dolar fiyatı neyse Türkiyede de o olacaktır.
Plastik kasayı tonlarcasına aşagılayanlar nerede? Yok? İşte onların eleştirici gerçekçiliğide anca bu kadar. Deri tamam güzel fakat ben metal kasa istiyordum bu anlamda ne kadar güçlü olursa olsun ele verdiği his foss..
Benim sözüm sana değil dostum ben seni tanıyorum eleştiri yaparken MANTIK üzerine eleştirirsin. Fanlık yapan bir kesime o sözüm. Kendileri bazı design'ları iPhone 4s'ten çaldıklarından haberleri yokmuş gibi konuşuyorlar.Simdi güzel konusuyosun bilmiyorum bana mı ama ben asla bir telefonda metalik ya da cam kaplama yapı istemem plastigi de elestirmem.
Ama asıl merak ettigim konu ney biliyomusun Samsung ne zamana kadar metalik cam kaplamalı modelleri üretecek üretebilecek?
Bir Xperia gibi tamamıyla tüm seriyi cam kaplama görebilecekmiyiz?
Ben çoğu zaman plastik yanlısıyım. Batarya kiti kullanırım ben ve G4 bu yönden çok iyi. Türkiye toplum psikolojisine bakarsan biri yapar bütün eleştirileri yer öteki yapar herkes susar.Hee sen diyorsun ki susmayın gelin plastik G4 için el ele verelim devirelim dikilmeden
Pardon? Üstünüze mi alındınız? Yoksa öyle misiniz?Evet evet iki yüzlüyüz tamam
Benim sözüm sana değildi ben seni plastik kötüdür tarzında yorumunu hatırlamıyorum fakat bu tarz adamlara ayar oluyorum öteki yapınca kötü bu yapınca 3 maymunlara oynayan çok var. Objektiflik lazim sana değil sözüm.Ulan iyiki Sony kullanıyorum gelin gelin
Ben yaptım. S5 bildiğin terlik plastiği. Kullandım da kuzenimin arka kapağı bildiğin öyle ayrıca Samsung'un diğer tüm çöp telefonlarıda öyle. İnsanlar sırf Samsung yazıyor diye alıyor kaliteye bakmıyor bile. Çalıntı tasarıma gelirsek 4S kopya tasarımı farklı. O konuya girersek konu uzar gider.Benim sözüm sana değildi ben seni plastik kötüdür tarzında yorumunu hatırlamıyorum fakat bu tarz adamlara ayar oluyorum öteki yapınca kötü bu yapınca 3 maymunlara oynayan çok var. Objektiflik lazim sana değil sözüm.
Sana katılmıyorum ama konunun uzamaması için devam ettirmek istemiyorum.Ben yaptım. S5 bildiğin terlik plastiği. Kullandım da kuzenimin arka kapağı bildiğin öyle ayrıca Samsung'un diğer tüm çöp telefonlarıda öyle. İnsanlar sırf Samsung yazıyor diye alıyor kaliteye bakmıyor bile. Çalıntı tasarıma gelirsek 4S kopya tasarımı farklı. O konuya girersek konu uzar gider.
Lg ulaşır merak etmeLg g4te hayal kırıklığı. Burda fanboyluk yapmayın beyler. Tarafsız olun. Samsungun s6 dan veya alphadan fln onceki serileri kasa kalitesi kötü evet. Samsungu seven birisi olarak konuşuyorum. Ama bu piyasada en iyi yenilikleride hep samsung yapıyor.. S6 serisi kasa kalitesi karizmasi bence mukemmel. Performans kamera ortada.. S6 ya laf soyleyip g4 u tepeye çıkarmak mantiksiz.. Artik plastik kasa devri bitti. Lgnin bunu anlamasi lazımdı.. Bu telefon 2500tl den gelirse satmaz.. Göreceksiniz lg bu telle aynı zamanda htc de istediği satış rakamlarina ulaşamauacakk
Lg ulaşır merak etmeinsanlar anladı artık samsundan vazgeçtiler güya 70 milyon satacaklardi daha 1milyon bile olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?