DiaBLoS Admin Lg G2 den , G3 e geçmiş biri olarak , G4 de de yakın zaman da geçeceğim anlaşılan . G3 ( çatlak problemi nedeniyle ne kadar da kızgın olsam da ) , G4 benim için alınacak cihazlar arasında ilk sırada yer alıyor .
Lg G2 den , G3 e geçmiş biri olarak , G4 de de yakın zaman da geçeceğim anlaşılan . G3 ( çatlak problemi nedeniyle ne kadar da kızgın olsam da ) , G4 benim için alınacak cihazlar arasında ilk sırada yer alıyor .
El~PisToLeRo Üye Lg kullanan kisiler zaten lg dısındaki telefonlara pek ısınamıyo gerek arayüzdeki hız performans gerek kullanıslılık. Elimi attıgım her telefonda knock knock yapiyorum ama yok yok cevabı alıyorum
Lg kullanan kisiler zaten lg dısındaki telefonlara pek ısınamıyo gerek arayüzdeki hız performans gerek kullanıslılık. Elimi attıgım her telefonda knock knock yapiyorum ama yok yok cevabı alıyorum
ilyas_0177 Üye G4 benim için hayal kırıklığı oldu, batarya çok sorun çıkartır günü kimse tamamlayamaz not alın
Emre Üye ilyas_0177' Alıntı: G4 benim için hayal kırıklığı oldu, batarya çok sorun çıkartır günü kimse tamamlayamaz not alın Genişletmek için tıkla ... 3000mah ?
ilyas_0177' Alıntı: G4 benim için hayal kırıklığı oldu, batarya çok sorun çıkartır günü kimse tamamlayamaz not alın Genişletmek için tıkla ... 3000mah ?
teknolojibaronu Üye ilyas_0177' Alıntı: G4 benim için hayal kırıklığı oldu, batarya çok sorun çıkartır günü kimse tamamlayamaz not alın Genişletmek için tıkla ... Ekran olarak belki çıkartır ama rakipleri M9 ve asıl rakibi S6 ve Edge'inden 400 mAh daha yüksek değerde bataryaya sahip.
ilyas_0177' Alıntı: G4 benim için hayal kırıklığı oldu, batarya çok sorun çıkartır günü kimse tamamlayamaz not alın Genişletmek için tıkla ... Ekran olarak belki çıkartır ama rakipleri M9 ve asıl rakibi S6 ve Edge'inden 400 mAh daha yüksek değerde bataryaya sahip.
Dark-Evil Üye Tasarım çok güzel olmuş , ama ram bence 4 gb olmalıydı ama 3gb ta fazlasıyla yeticeğine eminim Ön Kamera'nın 8 mp olması güzel olmuş.
Tasarım çok güzel olmuş , ama ram bence 4 gb olmalıydı ama 3gb ta fazlasıyla yeticeğine eminim Ön Kamera'nın 8 mp olması güzel olmuş.
RowneSM Üye BRKTNL' Alıntı: Bu cihaz S6'nın önüne geçebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Aslında bu tartışılır, fakat benim fikrim geçemez gibi duruyor.
BRKTNL' Alıntı: Bu cihaz S6'nın önüne geçebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Aslında bu tartışılır, fakat benim fikrim geçemez gibi duruyor.
byAndroid Üye BRKTNL' Alıntı: Bu cihaz S6'nın önüne geçebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Geçemez bence snapdragon 810 geçemiyor 808 in geçeceğini hiç sanmıyorum zaten kamera falan diğer özelliklerinde üstün olduğunu düşünüyorum
BRKTNL' Alıntı: Bu cihaz S6'nın önüne geçebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Geçemez bence snapdragon 810 geçemiyor 808 in geçeceğini hiç sanmıyorum zaten kamera falan diğer özelliklerinde üstün olduğunu düşünüyorum
DiaBLoS Admin Snap 808 işlemci , 810 dan daha yeni bir işlemci ... Onu da belirtelim . Kamera konusunda da kesinlikle lg g4 önde olacaktir ... Şahsi düşüncem tabiki ...
Snap 808 işlemci , 810 dan daha yeni bir işlemci ... Onu da belirtelim . Kamera konusunda da kesinlikle lg g4 önde olacaktir ... Şahsi düşüncem tabiki ...
Dark-Evil Üye bence İki cihazda güzel. , iki cihaz arasında alıyorsanız arayüz'le tasarım'a bakın. ikiside güzel cihazlar.
bence İki cihazda güzel. , iki cihaz arasında alıyorsanız arayüz'le tasarım'a bakın. ikiside güzel cihazlar.
Emre Üye BRKTNL' Alıntı: Bu cihaz S6'nın önüne geçebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
BRKTNL' Alıntı: Bu cihaz S6'nın önüne geçebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
byAndroid Üye Emre aktaş' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... En iyi kim bu videoda? Net sınırlı da
Emre aktaş' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... En iyi kim bu videoda? Net sınırlı da
RowneSM Üye byAndroid' Alıntı: En iyi kim bu videoda? Net sınırlı da Genişletmek için tıkla ... 69 binle s6.
byAndroid Üye RowneSM' Alıntı: 69 binle s6. Genişletmek için tıkla ... Antutu testi mi sadece Antutu da zaten s6 öndede daha belirgin bi test lazım
RowneSM' Alıntı: 69 binle s6. Genişletmek için tıkla ... Antutu testi mi sadece Antutu da zaten s6 öndede daha belirgin bi test lazım