Haber LG G4 Kamerasının Yetenekleri Resmi Teaser Videoda Anlatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
LG G4 Kamerasının Yetenekleri Resmi Teaser Videoda Anlatıldı
Merakla beklenen LG G4’ün kamera özellikleri, LG tarafından yayınlanan teaser video ile anlatıldı. İşte mükemmeli arayanlar için LG G4 Kamera yetenekleri.


Güney Koreli teknoloji üreticisi LG’nin mobil departmanı için yılın en önemli günü 28 Nisan 2015 olarak açıklanmıştı. Yeni amiral gemisi LG G4’ü tanıtmaya hazırlanan LG, yayınladığı teaser video ile G4’ün kamera yeteneklerini gözler önüne serdi.

Bir çok teknik özelliği daha önce gelen bilgilerde de teyit edilen LG G4’ün 16MP f1.8 diyafram açıklığına sahip kamerası işe çekilen ilk örnek görüntüler de bu video ile ortaya çıkmış oldu. LG G4’ün f1.8 kamerası ve kamera uygulaması üzerinde profesyonel ayarlarının gösterildiği videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

LG’nin yeni amiral gemisi için 28 Nisan’da dünyanın önde gelen büyük şehirlerinde ve İstanbul’da eşzamanlı olarak bir tanıtım lansmanı düzenleyecek. LG G4’ün Satışa çıkışa çıkış tarihi ise yaz aylarını bulacak.

Bugün gün içinde sizlerle paylaştığımız haberimizde de aktardığımız üzere LG G4 ilk olarak 31 Mayıs tarihinde şirketin anavatanı Güney Kore’de satışa sunulacak. Ardından yaz ayları içinde Avrupa pazarında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

LG G4 teknik özellikleri arasında ise 5.5″ QHD ekran, Snapdragon 808 Hexa-core chipset, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, arttırılabilir MicroSD kart desteği gibi donanım özellikleri bulunuyor.

video embed buraya ekleyemiyoruz.
ana sayfada haberimizden izleyebilirsiniz. benim yorumum LG kamera olayına gerçekten iyi çalışmış


LG G4 Kamerasının Yetenekleri Resmi Teaser Videoda Anlatıldı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve boran9999


Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Çok iyi. Haber için teşekkürler.
 
0MG90

0MG90

Üye
Mobilde video ekrana tam sığmıyor. Yarısını görerek izledim.

Başarılı kamerayla geliyor G4. Bakalım nasıl olacak.
 
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
LG son zamanlarda kameraya cidden önem veriyor. Umarım tasarımı beklentilerin üzerinde olur. S6'da , M9'da , Z4'te bulamadığımızı umarım G4'te buluruz.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Mobilde video ekrana tam sığmıyor. Yarısını görerek izledim.
Buna malesef teknik olarak yapabileceğim bişey yok. Bu tamamen ooyala sisteminden çektiğimiz bir dosya. İndirip Upload edebilirdim ama TheVerge'ün emeğine karşı etik olmazdı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3'ün tasarımı korunsaymıs çok daha iyi olurmus.Tasarım çok degismemis klasik G serisi denebilir.Adreno 418 olayı haricinde hiç bir eksigi yok.Ekran kamera ve fiyatıyla göze girebilir.


 
0MG90

0MG90

Üye
G4 hakiki deri ile geliyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Resim Onamı Ait Şimdi Allah Allah?
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hadi bakalim hayvan haklari devreye :D
Ekran gorilla 4 desek deri ne derisi acaba saglam bir seyse iyi koruma saglar.
 

Benzer Konular



Üst Alt