Yardım LG G4 (H815TR) Android M Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

bluee18

bluee18

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 (H815TR) Android M Güncellemesi
Merhaba arkadaşlar
Ben 3 4 gün önce lg g4 (Lg türkiye garantili) telefon aldım telefonu ilk açtığımda 3 4 kere güncelleme indirip kurdu bu yana kadar bir sıkıntı yok fakat lg g4 e önceden sahip olan arkadaşlarım android 6 yı kullanırken bende hala 5.1 var ne telefonun güncelleme merkezinde nede lg brigde üzerinde android 6 güncellemesi görünmüyor bu sorunu lg ye mail attım ve bana telefonu servise göndermemi söylediler yeni aldığım içinde daha şimdiden servise göndermek istemiyorum ne yapmam lazım ? Teşekkürler

bluee18

bluee18

Üye
    Konu Sahibi
up

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme gelir ya herkese aynı anda gelmiyor bu güncellemeler. Biraz bekle istersen, ama ne kadar bekleyeceğini bilemem ya da internette araştır pc aracılığıyla nasıl yükleniyormuş öğren. Öyle yükle kendin. LG'nin güncelleme için programı falan vardır.

Sabah olunca LG kullanan güncelleme yapan birileri de yorum yapar. LG G4 kullancı kulubüne de bakıp sorabilirsin.

bluee18

bluee18

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme gelir ya herkese aynı anda gelmiyor bu güncellemeler. Biraz bekle istersen, ama ne kadar bekleyeceğini bilemem ya da internette araştır pc aracılığıyla nasıl yükleniyormuş öğren. Öyle yükle kendin. LG'nin güncelleme için programı falan vardır.

Sabah olunca LG kullanan güncelleme yapan birileri de yorum yapar. LG G4 kullancı kulubüne de bakıp sorabilirsin.

Daha önce LG de bir takım sıkıntılar yaşadığım için bu sefer fazla aceleci davranıyo olabilirim baktım hala gelmemiş bildirim falan yok Lg programı üzerinde şimdi yazılım hatalarını düzelt ile yeni rom indirip kurdurtcam belki öyle olur
Oda olmadı yeniden yüklemedi romu

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
lg flashtooldan 2014 den yazılımı kur.

lg firmware.comdan h815tr ye uygun marsmallow yazılımı indir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt