LG G4 Ekran ve ses tuşları ısınma süresi

Sponsorlu Bağlantılar

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 Ekran ve ses tuşları ısınma süresi
Merhaba arkadaslar. G4 kullanan arkadaslar sizin g4 lerdede birden ısınma mevcutmu. Yani bir oyunda 15 dk olmadan ekran ısınıyor mu? Veya telefon cebinizdeyken ekranın ısısı sizi rahatsız ediyor mu? Ben görüsme yaparken bile ısıyı farkedebiliyorum. Acıhkcası bu durum canımi skmaya basladı. Cihazı alalı 1 ay olmak üzere.

LG-H815 Tabir-i Caisse ELCİ Cİ4 (G4) tarafından gönderildi.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Merhaba arkadaslar. G4 kullanan arkadaslar sizin g4 lerdede birden ısınma mevcutmu. Yani bir oyunda 15 dk olmadan ekran ısınıyor mu? Veya telefon cebinizdeyken ekranın ısısı sizi rahatsız ediyor mu? Ben görüsme yaparken bile ısıyı farkedebiliyorum. Acıhkcası bu durum canımi skmaya basladı. Cihazı alalı 1 ay olmak üzere.

LG-H815 Tabir-i Caisse ELCİ Cİ4 (G4) tarafından gönderildi.

LG G3 kullanıyorum ısı gerçekten rahatsız edici en büyük etken ekranın 2K olması sanırım

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Kısa sürede ısınmasından dolayı cihazı servise verdim. Servis anakart arızalı dedi. Cihaz 18 gündür değişim sırasında bekliyor. 20 günü geçince tüketici hakem heyetine başvuracağım.

alone61

Üye
bende 1 aya yakın oldu alalı ve ısınma sorunu belirgin bir şekilde rahatsız ediyor özellikle ekran ısınması(bu bir üreticinin utanç kaynağı olmalı) dokunmatiğin algılamasını tepkisini geciktiriyor yada algılamasını engelliyor. 1günü yani sabah 7 akşam 9-10a kadar zor çıkartan bir şarj süresi mevcut. az bir interntte gezinmeye başlarsanda şarjının düşüşünü kısa sürede görebilirsin. bende servise tel. yollamayı düşünüyorum telefonsuz kalacam o benim canımı ayrı sıkıyor. paramızla rezil oluyor zor durumda kalıyız madur oluyoruz ve bu lg bunu bilşyor ufak bir güncellemeyle bu sorunları hallettiğini düşünüyor. çok pişmanım aldığıma. kamera ve arka deri kapağı dışında tavsiye edebileceğim bir yönü yok. varsada her telefonda var yada bir çoğunda var

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Almışşsın bikere yapcak bişey yok. Servise verceksin ve beklemeye muhtaç kalacaksın.