İpucu Lg g4 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ofds1905

Üye
    Konu Sahibi
Lg g4 alınır mı?
Beyler Lg g4 almak istiyorum.Nasıl telefon? Lg g3 16gb modelini kullandım.Pil ve performans dışında memnundum.Lg g4 bana neler sunacak? Eksiğiyle,gediğiyle yazarsanız memnun kalırım.Alıp da pişman olmak var,tecrübelerinizden,bilginizden faydalanmak istiyorum.
Arkadaşlar, bilgi,tecrübelerinizi paylaşın.Diğer almayı düşünen arkadaşlara da faydası olur belki.Genel bi Lg g4 değerlendirmesi olsun.Teşekkürler şimdiden.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Şahsi fikrim g3 den alamadığınız performansı g4'den de alamazsınız.Zaten üst seviye cihazlar bunlar pil g4 de de 2.yılın sonunda eskisi gibi performans vermeyeye başlayacak.Performans yine sizi tatmin etmeyecek.G4 ün kamerasını çok beğenmiştim lakin g3 kullanmadığım için kıyaslayamam.Ayrıca gsmarena verilerine göre g3 bataryayı g4 ten daha iyi kullanıyormuş.

man20

man20

Üye
Bununla ilgili çok konu açıldı. Konu açmadan önce keşke bir araştırsaydınız. Sorunuza gelirsek pili berbat onun dışında her şeyi iyi.

romedon

romedon

Üye
ekşi yotumlarını oku sonra zaten vazgeçicen

furyzer0

furyzer0

Üye
Ekşide telefonu bootloop olmayan kalmamış ancak burada da kimse öyle bir şikayette bulunmamış :S

Sent from mTalk using lumia950

MaxipmaN

Üye
ekşide hiçbişeyi beğenmeme timi var ama alınması mantıklı olmayabilir çıkalı oldu gene biraz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Almayın almayın daha bugün çıkmış telefonlardan eksiği olmayan bir telefonu o fiyatlara almayın.

3.000 verin S7 alın G5 alın iphone 6 alın.

• Beğen
Tepkiler: ofds1905
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bende ekşi Sözlük yazarı olarak takip ettiğim konu lg G4 genelde hep bootloop oluyormuş cihazlar. Ama 600 serilerinde öyle bir sorun yokmuş. 500 serileri bu sorunla karşılaşıyormuş. Ayrıca servisten çok kötüymüş. Yardımcı olmuyormuş. Arkadaşım Aldı 600 serisi lg G4 kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok. Sadece Android 6 güncellemesini yapınca şarj az gitmeye başlamış.

Alıntı yaparak cevaplayın.

furyzer0

furyzer0

Üye
Bende ekşi Sözlük yazarı olarak takip ettiğim konu lg G4 genelde hep bootloop oluyormuş cihazlar. Ama 600 serilerinde öyle bir sorun yokmuş. 500 serileri bu sorunla karşılaşıyormuş. Ayrıca servisten çok kötüymüş. Yardımcı olmuyormuş. Arkadaşım Aldı 600 serisi lg G4 kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok. Sadece Android 6 güncellemesini yapınca şarj az gitmeye başlamış.

Haklı olabilirsiniz ama 600 serisi daha yeni 6 ay olunca onda da sorunlar çıkar diyenleri de duydum tabi neye dayanarak diyorlar bilemeyeceğim

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Haklı olabilirsiniz ama 600 serisi daha yeni 6 ay olunca onda da sorunlar çıkar diyenleri de duydum tabi neye dayanarak diyorlar bilemeyeceğim

Oda şans işi bana soracak olursan ben LG markasını zaten sevmiyorum LG G5 bile verseler bu saatten sonra almam. LG G4'te fena çuvalldılar.

karayel90

karayel90

Üye
Şahsen ben LG G2 kullanıcısıyım 2 senedir kullanıyorum cihazı servisle ilgili pek sorun yaşamadım benden kaynaklanmayan ekranda siyah çizgiler oluşmuştu yani ekran yavaş yavaş ölüyodu vintek adlı istanbulda bi servise yolladım herhangi bi para talep etmeden kargo ödetmeden cihazı tamir edip göndermişlerdi

Üst Alt