LG G3'te İnanılmaz Güvenlik Açığı!

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
LG G3'te İnanılmaz Güvenlik Açığı!
LG G3 modelinde yeni keşfedilen güvenlik açığı, LG tarafından hızla kapatıldı ve G3 kullanıcıları için çok önemli bir güncelleme yayımlandı.
Teknolojik cihazlarınızı güncel tutmak, her zaman önemli olmuştur.Güncelleştirmeler yalnızca yeni ve gelişmiş özellikler getirmenin dışında,kullanıcılara genellikle çok daha güvenli bir deneyim sunarlar. LG firması da, G3 modelinde geçtiğimiz hafta keşfedilen bir güvenlik açığını yeni yayımladığı bir güncelleme ile giderdi.
Lg G3 güvenlik açığı videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
LG duruma müdahale etti!
Cynet ve BugSec isimli firmalarda yapılan araştırmalarda, LG G3 modelinde standart olarak yüklü olan Smart Notice uygulamasında bir güvenlik açığına rastlandı. “SNAP” ismi verilen güvenlik açığında saldırgan, rastgele bir JavaScript kodu gönderip cihazın güvenliğini düşürebiliyor, bu durum da sistemde DOS hataları ve kullanıcının önemli bilgilerinin çalınmasına kadar gidebiliyor. Kısacası, eğer bir veri, Smart Notice uygulamasına kontrolsüz bir şekilde sızarsa, zararlı bir bildirim geçebiliyor, ancak eğer kontrollü bir şekilde sızarsa zararlı yazılım yok edilebiliyor.
Daha önce bahsettiğimiz gibi, LG bu açığı kapamak için bütün G3’lere bir güncelleme yayımladı. Eğer yapmadıysanız, güncellemeyi hemen uygulayın. LG ayrıca kendi telefon modelini Android 6.0 (Marshmallow)sürümüne geçirmek için bir güncelleme yayınlamaya da başladı.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sonra Başlarlar Aman Çıplak Resimlerim Vardı Filan :D Adamlar Neler Buluyorlar Nelerle Uğraşıyorlar :D
 


Üst Alt