LG G3 LG G3

    Konu Sahibi
LG G3
Merhaba Abimde LG G3 var ve telefon çok yavaş şarj oluyor ve prizden veya usb den şarj edemiyor(Orjinal sarj aleti ve kablosu)Bendeki Powerbankten sıkıntı olmadan sarj edebiliyor telefonda Android 6 yüklü cihazı sıfırdan tertemiz bi kurulum yapmak istiyor bunu nasıl yapabilir(yani cihazı sıfırla değilde iPhone daki gibi ipsw yi yeniden atmak gibi umarım anlatabilmişimdir.)bir de bi kaç video izledim android 4.4.2 de bu cihaz daha seri çalışıyor gibi sizce android 4.4.2 ye düşürmelimi yoksa 6 da kalmalı mı? Birde bu sürüm düşürme işlemi nasıl yapabilir?
 
    Konu Sahibi
Sanırım Forumda G3 kullanan yok...
 

Buğra

Admin
lg bildiğim kadarıyla g3 için android 6 güncellemesini ota yoluyla vermedi sadece pc üzerinden güncellenebilir olarak verdi. Bunun sebeplerinden birisi de android 6 güncellemesini çok iyi beceremedı lg g3 için
Başka bir cihazın şarj aleti ve kablosu ile denediniz mi ?
ve başka bir kabloyu orjinal şarj cihazına takıp denediniz mi ?
sorun adaptörde ise yenisini alarak sorundan kurtulabilirsiniz.
ama sorun adaptörde değilse garantiye bir gönderin çünkü anakartta hasar olabilir veya şarj soketinde. anakartta sorun varsa tahminimce 200 lira gibi bir ücret isterler eğer kullanıcı hatası ise sokette arıza varsa yine 50-100 lira isteyebilirler.
g3 kullanmadığım için şu program ile tekrar stock rom dönün diyemiyorum ama lg bilgisayar uygulaması ile sıfırlama yapın yinede.
 
Tepkiler: Furkan5185
    Konu Sahibi
Bazen sorunsuz sarj olurken bazen çok yavaş doluyor sanırım sokette bi sorun var yardım için Teşekkür ederim.
 
Tepkiler: Buğra
Blitzpower örgülü usb kabloyu denemelisin. Bizzat test ettim G3'te yaklaşık 1.30 saatte %100 şarj oldu. Ayrıca cihaza Ampere yükleyip telefoncularda kabloları bir bir test edebilirsin. Dediğim gibi Blitzpower şarj kablosunu gerçekten denemelisin.

6.0 versiyonu kullanmaya devam et gerçekten başarılı olmuş hele ki G3'te. Ha Kitkat üstüne stock rom yok.
 
Tepkiler: Furkan5185
Batarya ile alakalı bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum, bahsettiğin aynı sorunları Samsung s3 de yaşadım.Batarya ve içerisindeki batarya ile bağlantılı yerleri değiştirdiler çok iyi anlamam bende ama dediğim gibi ..


#
 
Tepkiler: Furkan5185
Lg up konusunu bul nasil yapilfigini paylasmistim
Lg up ile rom yukseltip dusurebilirsinde
Yanlizca iyice anladiktan sonra yap
Ama sanırım sarj etmeme durumu donanimsal olabilir garantisi varsa yolla servisine