The Pancar
Üye
Z3 tabi ama sorunlu cihazın denk gelme olasılığı var bilmiyorum tamamen sorunlarından arınan bir seri yaptılar mı ama arkadaşıma sorunlusu denk gelmişti bu yüzden güvenilir bir yerden almanı tavsiye ederim ki sonra çok uğraşmayasın hepsiburada olabilir mesela
Tavsiyeleriniz için tesekkürlerKatılıyorum yanlız benim şahsi fikrim z3ün orjinal kulaklığı iyi değil başka kulaklık kullanıyorum ben birde şarj docku denen bi apart var mutlaka onuda almanı tavsiye ederim çünkü şarj kapağı zamanla açıla kapana zarar görüyormuş o yüzden avantajlı Bi aparat bende alacam yakında o şarj dockunu
Tavsiyeleriniz için tesekkürlerwirelles şarj makinasini almayi düsünüyorum bu sorun çözülür, kullaklikta fazla kullanmiyorum fazla önemli degil baska tavsiyeleriniz varmi?
Hayrlı olsun nasıl beğendin mi bende z3c ve z2 arasında kaldım hangisini alacağıma tam karar veremedimBeyler z3 compact aldim, normal z3 elimde büyük kaldi biraz
Sagol, sidettle tavsiye ederimHayrlı olsun nasıl beğendin mi bende z3c ve z2 arasında kaldım hangisini alacağıma tam karar veremedim
Hayırlı olsunBeyler z3 compact aldim, normal z3 elimde büyük kaldi biraz
Bende almayı düşünüyorum ama hep aklmda note 4 mü alsam diye düşüyorum. acaba arasındaki 600 tllik fiyat farkına değermi. Bide kaç saatta şarjı full oluyorSagol, sidettle tavsiye ederimkaç gündür elimden düsmüyor. Sarj 2 gün götürüyor (fazla oyun oynamadan, whatsapp, stamina açik). 4k video çekme kamareda bir çok özellik ve çok kaliteli konser çektim sesi çok güzel. Bir sorun varsa sorabilirsin. Detayli inceledim telefonu
Sagol, kalinlik resim koydum(alinti) normal z3 ve z3c belli olurmu bilmiyorum ama nexus5, galaxy grand prime ile ayni kisaca 8,5 mm bence özelliklerine göre çok ince bir kasa. 1-2 Saat kolay clash of clans oynarim fazla isinmiyor, simdiye kadar rahatsiz edecek kadar isinmadi.Ben de abime z3c alacam hayırlı olsun. Telefonun kalınlığı nasıl bir de ısınıyor mu?
Bende almayı düşünüyorum ama hep aklmda note 4 mü alsam diye düşüyorum. acaba arasındaki 600 tllik fiyat farkına değermi. Bide kaç saatta şarjı fu ll oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?